ya arkadaşlar dün bi heves gidip sandaloz sakızı almıştım şimdi son arkadaşların yorumlarını okuyunca üzüldüm, işe yaramıyormu şimdi
iyi akşamlar pelincan.benimde kilo problemim var 18 kilo vermem gerekiyor bu forumu okudum ve bende bu sandolozdan almalıyım dedim yalnız almaya gittiğimde aldığım aktar sandoloz verdirir yalnız sirke içme yakarsın mideni dedi elma sirkesi içmesekte ılık su içsek olmazmı cevaplarsanız sevinirim
kızlar ben mide hastasıydım sirkeyle tanışmadan önce çok şükür hem reflüm geçti hem ağrılarım deneyin memnun kalacaksınız.[/QU
Haklısın pelincan. Bende reflü hastasıyım ve sandaloz ve elma sirkesi ne başladıkdan sonra şikayetlerim azaldı. İpin ucu kaçırmadığım sürece sıkıntıo yaşamıyorum.. :1hug: a.s.
sandaloz miktarını nasıl ayarlamalıyız bi bilye büyüklüğünde yazıo ama ben emin olamadım tam olarak boyuttan benim elimdeki sandaloz daha çok böle ufacık ufacık parçacıklı bi kısmıda tozlaşmış gibi öyle büyük parçalar yok miktarını nasıl ayarlicam???
kızlar merhaba.. çok mutsuzum çünkü sıkıntıdan yemeye başladım engel olamıyorum kendime ama devame diyorum sandalozo ve elma sirkesine çayımı aksattım 3-4 gündür( içimdeki azme ne oldu bilmiyorum hırs yapmak istiyorum yeniden.. tek güzel haber vermiş olduğum kiloyu almamam. kızalr bu arada ben soğan suyuna hala devame diyorum inanılmaz etkie diyor çünkü ben azd a yesem o bana kilo olarak geri dönerdi metebolizmam çok yavaş bu yüzden. ama soğan suyuna başlayalı 1 ay oldu 4 kilo verdim 1 hafta felan oldu sandalozada yani karıştırdım sonum hayır olsun ne diimm kendimle savaşıyorum resmenn (okkalı cümleler lazım bana aslında aaa ne kadar kilo almışşın yada aman Allahım 2 aydır sadece 4 kilomu verdinnn:)) gibi yada göbekmi bebekmi:)) (((((((((((((( küstüm kendime napıcam benn yardımmm:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?