Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bir haftadır kullanıyorum ama hiç veremedim sandalozdan önce 1.5 kilo vermiştim ama buna başlayalı gram bile vermedim bırakmayı düşünüyorum:çok üzgünüm:

ay iyiki almamışım ha bi iki kişi dışında kimse memnun değil. üzülme hayatım ya kilo bu öyle vermezsin başka türlü verirsin sıkma canını.:teselli: ben geçen hafta 1 kilo vermiştim bu hafta homini gırtlak eri aldım. hiçde umrumda değil canımdan önemlimi yine veririm:icecream:

ya arkadaşlar dün bi heves gidip sandaloz sakızı almıştım şimdi son arkadaşların yorumlarını okuyunca üzüldüm, işe yaramıyormu şimdi

canım bence sen kendin dene ve öyle karar ver.ben pztden beri kullanıyorum benim göbeğimde değişiklik var ama sandalozun ne kadar faydası oldu bilmiyorum.ama 200 gr almıştım bitene kadar kullanıcam inş.

Bence de kendin denemelisin. Çünkü bünyeye göre değişiyor olabilir. Ben pazartesi akşam tartıldım (ama yemekten sonrasıydı) 52 kilo 800 gram gelmiştim. Salıdan itibaren başladım hem sabahları sandaloz çiğneyip sirkeli su içmeye, hem de yemeklerden yarım saat önce sandalozlu bitki karışımı yemeye. Hiç tatlı yemedim ama meyve yedim meyve suyu da içtim. Spor yapmadım ama yürüyen merdiven falan da kullanmadım, hareket etmeye çalıştım. Benim iştahımı kesmedi, bağırsaklarımda da bir değişiklik ya da aktiflik olmadı aksine ilk iki gün neredeyse tuvalete çıkamadım. Ama inatla devam ettim. Ekstra bi diyet falan da yapmıyorum. Sadece yavaş ve az yemeye özen gösteriyorum ve bolca su içiyorum. Bu akşam tartıldım 51 kilo 100 gram geldim. Yani 4 günde 1,5 kilo kadar vermişim.

Dediğim gibi iştah kesme konusunda bariz bi faydasını görmedim açıkçası o yüzden bu kilo kaybının sirkeden mi yoksa sandalozdan mı kaynaklandığını bilmiyorum. Ama sonuçta vermişim. Bu yüzden de bir hafta daha devam edeceğim. Sandalozun da mutlaka faydası vardır, ama bünyeye göre çeşitlilik gösterebilir.

inanmıyacaksınız ama sandalozu bıraktım ertesi gün 1 kilo verdim acaba bende ödemmi yaptı aklım karıştı

merhaba kızlar.yorumlarınızı okudum. sandaloz+elma sirkesi+beşibiyerde çayını mutlaka düzenli kullanmanız lazım evet kesinlikle tatlı yasak.sandalozun en büyük etkisi vucutta biriken yağları parçalamak.düzenli kullanıpta faydasını görmeyen arkadaşlar sizler mutlaka tsh testi yaptırın belki troitle ilgili bir sorununuz olabilir. hepinize kolay gelsin.

canım ben kullanıyorum ve zaten ucuz ve sağlıksız da olmadığı için bitene kadar bırakmıcam ama elbiselerim üzerime bol gelmeye başladı çook mutluyum:)

ya arkadaşlar dün bi heves gidip sandaloz sakızı almıştım şimdi son arkadaşların yorumlarını okuyunca üzüldüm, işe yaramıyormu şimdi

canım bende sandalozu 1 ay kullandım. Mühim bir kilo kaybına uğramadım bünyeden olsa gerek. Sandalozun özelliği kilo verdirmesi değil yağ parçalaması. kilo vermesen bile göbek gibi bölgelerde incelme hissediyorsun.a.s nisanda tekrar başlayacağım sandaloza.

zaten artık tartıda eksik çıkmaka kadar bedenin ince durması da çok önemli ben bunu öğrendim arkadaş::)

Başlangıçta verilen kiloları anlamak için tartı çok kesin bilgi vermiyor zaten. Çünkü üzerindeki giysiler, tartıldığın saat, tartılmadan önce tuvalete gidip gitmediğin, içtiğin su bile kilo miktarını değiştiriyor. Özellikle dijital tartılarda. O yüzde veveyanın dediği gibi kıyafetlerimizdeki bolluktan, duruşumuzdaki incelikten çok daha iyi anlayabiliyoruz. Mesela ben göbeğimi içime çekerek dolaşmaya çalışırım hep, kilo aldığım zaman bunu yapamıyorum ya da çok zorlanıyorum, nefes alamıyor gibi oluyorum. Şu son günlerde daha rahatım ve sandaloz/sirke sayesinde olduğunu düşünüyorum.

sandaloz miktarını nasıl ayarlamalıyız bi bilye büyüklüğünde yazıo ama ben emin olamadım tam olarak boyuttan benim elimdeki sandaloz daha çok böle ufacık ufacık parçacıklı bi kısmıda tozlaşmış gibi öyle büyük parçalar yok miktarını nasıl ayarlicam???

iyi akşamlar pelincan.benimde kilo problemim var 18 kilo vermem gerekiyor bu forumu okudum ve bende bu sandolozdan almalıyım dedim yalnız almaya gittiğimde aldığım aktar sandoloz verdirir yalnız sirke içme yakarsın mideni dedi elma sirkesi içmesekte ılık su içsek olmazmı cevaplarsanız sevinirim

slm cnm.Ben de 1 haftadır sandaloz sakısı kullanıyorum ve dediğin gibi sirkeden çok korkuyodum çünkü ben aç karnına çikolata yesem yanıyodu midem bide turşu falan yesem mahvoluyodum.Sirkeye 2 hafta önce başladım ama hiç bir yanma yok midemde.Sirke çok faydalı bişi.Baktın yanıyo bırakırsın canımm:1hug:

kızlar ben mide hastasıydım sirkeyle tanışmadan önce çok şükür hem reflüm geçti hem ağrılarım deneyin memnun kalacaksınız.

canım bendeki sandaloz sakızı da bayaa ufak Ben göz kararı ayarlayıp çiğniyorum.yani bir misket gibi gözkararı ayarlıyorum.

kızlar merhaba.. çok mutsuzum çünkü sıkıntıdan yemeye başladım engel olamıyorum kendime ama devame diyorum sandalozo ve elma sirkesine çayımı aksattım 3-4 gündür( içimdeki azme ne oldu bilmiyorum hırs yapmak istiyorum yeniden.. tek güzel haber vermiş olduğum kiloyu almamam. kızalr bu arada ben soğan suyuna hala devame diyorum inanılmaz etkie diyor çünkü ben azd a yesem o bana kilo olarak geri dönerdi metebolizmam çok yavaş bu yüzden. ama soğan suyuna başlayalı 1 ay oldu 4 kilo verdim 1 hafta felan oldu sandalozada yani karıştırdım sonum hayır olsun ne diimm kendimle savaşıyorum resmenn(okkalı cümleler lazım bana aslında aaa ne kadar kilo almışşın yada aman Allahım 2 aydır sadece 4 kilomu verdinnn:)) gibi yada göbekmi bebekmi:)) (((((((((((((( küstüm kendime napıcam benn yardımmm:'(

Merhaba tontican benimde metabolizmam yavaş. Bir sabah programında s.demirel adlı hattunun soğan suyu ile bir ayda 8 kilo verdini durunca soğan suyunu kullanmaya başlamıştım ve diet+spor+soğan suyuna rağmen 1 ayda 3kg cuk vermiştim. Bu kadar çabaya bu kadar kilo baya demorilize etmişti beni. Sonra bir gün aynı hatun aynı programa çıktı ve sunucuda denemiş ben veremedim falan filan derken hatun bizi keklemiş. Bir siniz oldum 1 ayıma yazık olmuştu. bırakınca o hafta aynı tempoda 2,5 kg verdim di. soğan şeker oranı yüksek bir besin. aynı nedenden kilo veremiyor olabilirsin.. :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…