Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

burdan okuyup bi arkadaşa bahsetmiştim oda hemen almaya gitmiş. aktar napıcaksın bunu demiş. oda içicem zayıflamak için demiş. sakın demiş kör eder bu insanı. almamış bana kızdı niye böle yaptın diye saçmalama dedim bi dünya kullanan insan var bütün aktarlarmı cahil olsa başka biride söylerdi. hiç böyle bişey duydunuzmu kızlar ya. uyuz oldum

inşallah arkadaşım.. Dün başladım. aynı anda pirinç lapası yedim. Dun 79 dum bugün bugün sabah 78 inanılmaz birşey çok mutluyum. Sporumuda yaptım dun.. tesekkur ederim..

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sandaloza başlayalı 3 gün oldu diyette yapıyorum tempolu yürüyüşte sonuç alırsam sizlerle paylaşıcam 15 kilo fazlam var doğum sonrası kilolarımı busefer vericem kararlıyım

kızlar yorumları okudum cok merak ettim bende bugün gidip aktardan alcam bakalım işe yarıycak mı cok heycanlandım hihoyyyt

bende bugün e...k baklası haşladım üzerine yoğut döktüm akşama kadar acıktıkça bakla yicem. yarınada ALLAH KERıM.ASLINDA 58 KıLODAN MEMNUNUM. ÇıROZ GıBı AŞIRI ZAYIFLAR HASTALIKLIYMIŞ GıBı GELıYOR BANA.

aktarda satılıyor. ben spor yapmadan verdim kilolarımı. spor beni çook acıktırıyor. :1hug:

kaç kılo ile başlamıştın ben çoktan pes ettim azmınıde tebrik ederim.a.s.

ilk başladığımda 67 kiloydumderken 2 kilo verip 65 kg düştüm bisüre sonra bıraktım geri 67 kiloya çıktım sonra havalarda ısınmaya başlamıştı bir azimettim. 60 kg oldum yavaş yavaş 2 kilo daha verdim hemde düzenli kullanmamıştım. şimdi 58 kiloyum. verdiğim kiloları kolay kolay alamıyorum. ruh halim bile değişti. kendime güven geldi.darısı başınıza.

kızlar bugun gidip aldım ve denedim kum gibi tadı ya cok zor yuttum ama iştah kapattıgı kesin akşam yemeği yiyemedm zorlansamda devam edcem bakalım işe yarıycak mı benneyaptımki

Selam 3 gündür kullanıyorum henüz bir fark yok ama vücumda kaşıntı yaptı ilk gün şuan bişey yok. Sandaloz+elma sirkesi devam...

kızlar 8 martta 85 idim bugün 83.5 vermem gereken 15 kilo daha var:1no2: bu arada boyum 175 2.5 ayda hepsini vermeyi hedefliyorum

spor yapmayınca sıkılaşmadan kilo veriliyo onun için spor öneririm en azından tempolu yürüyüş

Selam arkadaşlar.Bende bugün aktardan sandaloz sakızını aldım yalnız benimkiler ufalanmış gibi küçük.Nerdeyse toz haline gelicekmiş.Bide bazılarının içinde kahverengi lekeler vardı kırdım senki böcek gibiydi.-tatlicadiarzu- Lekeli olanları ayıkladım

günaydın.VEVEYA tatlım dikkat et o kahferengiler genelde karınca fosili oluyor.VıLı canım kaşıntı yapmasının sebebi direk yağlara etki ettiği için bazen böyle olması normal.
inşallah güzel paylaşımlarınızı okuruz.

tatlı kırizi olan arkadaşlar günde bir iki havuç kan şekerinizi düzenler ve acıkmazsınız tatlıyada ihtiyaç duymazsınız.

Çok sağol Pelincan.O lekeler gerçekten kafamı karıştırmıştı.Peki senin aldığın sandaloz sakızında var mı kahverengi lekeler? Eski olanlarda mı oluyo acabasenağlama

ama hiç kimse cevap yazmamış yokmu kızlar hiç böyle bir durumla karşılaşan duyan:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…