canım soğan suyunun faydasını sandaloza başlamadan gördüm ben inanılmaz inceltiyo ve tartıda farkediyorsun inan. ilbal gürpınar sadece soğan suyunu ile kilo vermiş ve müthiş olmuş programında kendisi açıkladı.o yüzden yiyorum almayayım mantığıyla arada soğan suyu(1.lt) içiyorum günde inan aldırmıyor. yarın sıvı diyeti yapıcam kendi bünyemi bildiğim için zor bir yol seçtim sabah sadece 1 etiformumla kahvaltımı yapıp sandaloza ve elma sirkesine devam bu arada 1 lt soğan suyu ve 1 lt bitki çayı içicem. 10 günüm var mersine gidicemm vermem lazımbakalım ayrın sabah başlıyorum sizi haberdar edicem. bu arada 3 ay önce canım eşim bana dunlop koşu bandı aldı süper bir alet ama bebeğim yürümeyue başladığı için kullanamıyorum 1 aydır (( şansss her zamn bir engel var ama başarıcamm BAŞARICAZZZ...
canım bendeki sandaloz sakızı da bayaa ufak Ben göz kararı ayarlayıp çiğniyorum.yani bir misket gibi gözkararı ayarlıyorum.
1 haftadır bende öyle göz kararı içiorum akşam yemeklerini azalltım yada hiç yemiyorum ama henüz pek bi değşiklik yok gibi gözüküyosandoloz sakızını her gün sabah akşam çiğneyip suyla yutuorum ama 2-3 gündür sirkesini yapmıyorum bilmiorum napmalıyımm
ben hiç kilo veremicek miyim(( bu kış 5-6 kilo kesin aldım çoook mutsuzuuummmmmmm ilaç kullanmakta istemiorum
canım soğan suyunun faydasını sandaloza başlamadan gördüm ben inanılmaz inceltiyo ve tartıda farkediyorsun inan. ilbal gürpınar sadece soğan suyunu ile kilo vermiş ve müthiş olmuş programında kendisi açıkladı.o yüzden yiyorum almayayım mantığıyla arada soğan suyu(1.lt) içiyorum günde inan aldırmıyor. yarın sıvı diyeti yapıcam kendi bünyemi bildiğim için zor bir yol seçtim sabah sadece 1 etiformumla kahvaltımı yapıp sandaloza ve elma sirkesine devam bu arada 1 lt soğan suyu ve 1 lt bitki çayı içicem. 10 günüm var mersine gidicemm vermem lazımbakalım ayrın sabah başlıyorum sizi haberdar edicem. bu arada 3 ay önce canım eşim bana dunlop koşu bandı aldı süper bir alet ama bebeğim yürümeyue başladığı için kullanamıyorum 1 aydır (( şansss her zamn bir engel var ama başarıcamm BAŞARICAZZZ...
kızlar merhaba..kilo kayıplarının devamını dilerim tontican.Bende 25 gün tartılıp diyete başladığım yerde tartıldım vee şok 7 kilo vermişim.Öle aç da kalmadım ama bu kilo nasıl gitti anlamadım belkide sandolaozdandır::)
kızlar sandaloz sakızını kaç liraya aldınız acaba? eşim 100 gr.mını 15.00 tl. ye almış.merak ettim bende.
benim sorduğum yerde kilosu 15 liraydı hayatım paketi açmadınızsa iade edin derim feci kazıklanmış :1shok:
15 lira olamaz heralde kaç yere sorduysam kilosu 60lira dediler
sadece sandoloz ve yeşil çay mı tüketiosun
tam olarak neler yaptığını yazabilir misin?
bide ekmeği tamamn mi kestin ben sabahları simit öğlenleride 1-2 idlim ekmek yiyorum akşam yememeye çalışıyorum
yanlız bu sandoloz sakızı ve sirke tansionumu düşürüyo galiba benim kan şekerimdede düşüklük olabilir bilemiyorum
2 gündür içmiorum sandoloz bugün sabah aç karna gittim kan aldırdım test yapcaklar kansız değilmişim hatta bi bayana göre fazla bile dedi kadın hemen çıktı onun sonuncu diğerlerini bekliyorum
bide idrar aldılar o ne için bilmiyorum
bütün ailemde şeker var hem anne hem baba tarafında belki benimkisi erken çıkmıştır...sürekli açlık hissediorum deli olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?