Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ama hiç kimse cevap yazmamış yokmu kızlar hiç böyle bir durumla karşılaşan duyan:uhm:

tatlım kusura bakma ilk yazını şimdi gördüm. arkadaşına sorsana kimmiş o aktar. asla böyle birşey yok. ya arkadaşın faydalanmanı istemiyor yada aktarın kafasına saksı düşmüş.:içelim::içelim::içelim:

VEVEYA tatlım benimkilerdede oluyor temizleyip kullanıyorum. sonuçta ağaçtan kopartılıyor karınca olması çok doğal.

canım ben kullanmak için aldırmaya çalışmadım. arkadaşıma söyledim yazılanları o kendisi için almaya gidince söylemiş aktar. şimdi isim versek cevap hakkı doğar sırnaşık şey mersinin en meşhur aktarı dim ben sana

paressss ben lokman hekimden aldım sandaloz sakızını ve orada devamlı bunu toz halinde satıyorlar Eğer öyle bi şey olsaydı yıllardır satıyor olmazlardı.O aktar başka bişi ile karıştırmış olabilir.

banada öyle geliyor. yada elindeki karışımlardan satmak için yaptı bu ucuzya. annemede almıştım ben öyle kafam karıştıki kullanma diyecektim az daha. sağol cevabın için a.s.

pelincim bişey sorucam biliyorum tatlı yasak diyosun ben çok az bal tüketiyorum hergün 2 saat yürüyüş yapıyorum sabah akşam bir çay kaşığı baldan bişey olmaz demi şeker hamurişi hiç yemiyorum sadece bal oda azcık

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım:) birçok hatalı diyet geçmişim olup bu konuda oldukça tecrübeli biri olarak:) şimdide elma sirkesi ve sandaloz sakızı ile yola devam edicem. bu gün başaldım ve sizinle paylaşıcam uamrım bu kezzzzzz başarılı olurum..

ilk adım sanırım kararlı olmaktan geçiyor..ve en önemli şeyse bu yolda destekçilerinin olması..yanımda olmanızı diliyorum..hayatta ve aşkta mutlu olmanın yolu önce kendini sevmektengeçiyor bunu çok iyi biliyorum..kendimi seviyorum evet ama daha çok sevmek istiyorum:)beni yanlız bırakmayın olurmu..

Merhaba arkadaşlar ...

Ben bugün katıldım aranıza , bi süredir sizi takip ediyorum . inanın aranızdaki iletişimden çok çok etkilendim a.s a.s
sandoloz sakızına ve sirkeye bu sabah başladım bende baş ağrısı yaptı . belkide normal bi ağrı onunla ilgisi yok ama yinede sormak istedim . birde tokluk hissini ne zaman vermeye başlar ? Ben oldukça iştahlı biriyim sabah normal kahvaltımın yarısını yedim ve açlıktan ölüyorum ....

ne olu bana yardım edinn senağlama

cnm hoşgeldin aramıza nasılda kendi kendimi kabullendirdim bende:) bu gün katıldım:) tokluk hissi için beşi biryerde çayını kullanırsan emin ol başaracaksın.ben yemeyi çok seven biri olarak beni dizginleyen tek şey diyebilirim sayfaları okursan yetrli bilgiye ulaşırsın.cokacimcoookcokacimcoook

hoşbulduk ...
bu beşi bi yerde çayı nasıl hazırlanıyor ? günde ne kadar içiliyor yerimseniben

1 tatlı kaşığı funda yaprağı

1 tatlı kaşığı mate yaprağı

2 tatlı kaşığı yeşilçay

1 tatlı kaşığı kekik

1 tatlı kaşığı biberiye

Bitkilerin karışımı 1 lt. taze kaynamış suda 5-10 dk. demlendikten sonra günde en fazla 5 bardak aralıklarla tüketilebilir.Tatlandırıcı kullanılmaması tavsiye ediliyor. Limon ile tatlandırılabilir.

ÇOOK TEŞEKKÜRLER TONTİCAN

diğer forumları okurken bi karışıma daha rastladım , elma , limon , tarçın , karanfil , karabiber ...
kullananlar varsa eğer bu karışım mı iyi sonuç verir yoksa 5 i bi yerde mi
fisfisfis

lida hapını araştırırken
şimdi bu forumla karşıalştım
çok süppperr oldu hemen çıkıp gidiyorum almaya :)))
uzun olduğum için sadece basenimde biraz fazla kilom varmış gibi duruyo ama vermem gereken 10 kilom var bence çünkü temmuzda üniversiteden mezun olduğumdan bari hareketsizim hemde sıfır hareket nerdeyse... o yüzden 6-7 kilo aldım herkes kilo aldın dio
karnım hep dümdüzdü benim sadece bi parça basenim vardı artık göbekli ve yanları simitli bir kız oldum
hiç bir kıyafetimi giymek istemiorum (ki çok severim giyinim değşik değşik)

umarım sandoloz sakızı işe yarar
onun yanında değişik çay formülleride denemeyi düşünüyorum ben
tatlıyla zaten hiç aram yok
ama anneannemin yaptığı hamurişlerine bayılıııyoorumm :)))

hadi ben sandoloz almaya gittim :)))

merhaba pelincan senin yorumalrından yola çıkarak ben de buyola girdim.uamrım başarılı olurum.ama bu gün sol tarafım böbreğim o ıkadar ağrıyorki bol bol su içiyorum ama acaba sandalozun yan etkisi olabilirmi tartıldım sabah 82 kiloyum sizinle paylaşıcam ama hergün tartılıp morelimi bozmicam bu defa... sevgiyle...

Merhaba tontican.Ben de sandaloz sakızına cmt günü başladım.benim belimde ciddi bi incelme var ama tabi ben 15 gündür yemeklerime dikkat ediyorum. bence senin böbreklerindeki ağrı suyu fazla tüketmenden de kaynaklanıyor olabilir.güne 2,5 litreden fazlası böbreklere zarar verebilir.Bu benim düşüncem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…