Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşım ne zamandır kullanıyorsun bende de aynı durum var bir haftadır incelme var ama kilom aynı. ne olur şu sandolozla ilgili bilgileri birbirmize verelim. kimse bişey yazmıyor merak ediyorum.

arkadaşım ne zamandır kullanıyorsun bende de aynı durum var bir haftadır incelme var ama kilom aynı. ne olur şu sandolozla ilgili bilgileri birbirmize verelim. kimse bişey yazmıyor merak ediyorum.
Merhaba , 1 ayi gecti baktim bi değişiklik yok ara verdim 10 gun kullanmadim. Simdi yine basladim. Onceden sandalozu cok ufak cigniyordum simdi biraz artirdim dozu. Birde ben sadece sabah kullaniyorum. Hadi sana da basarilar

Ben burdayım hala. Alıntı yaparsanız cvplarım. Ben 2 ayda 7,5 kilo verdim. 2 beden inceldim. Ara vermiştim ama yine başlıuorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben burdayım hala. Alıntı yaparsanız cvplarım. Ben 2 ayda 7,5 kilo verdim. 2 beden inceldim. Ara vermiştim ama yine başlıuorum.

Aekadaşım bize yardım et neden kilo kaybı olmuyor? sabah bır parca cıgnıyorum ustune sırkelı su ıcıyorum. ama kılo kaybı yok.. bı tavsıyen varsa sevınırım

Merhaba :) bende yeni katildim. Gecen aktara yesil kahve almaya gittim. Aktar bi markanin sandolozlu nar macununu ve sandolozlu toz karisimini tavsiye etti durdu. Venim esimde kullandi cok ise yaradi diye bende dayanamayip aldim. Sora arastirma yaparken yazilanlari oludum millet cok fayda gormus. Zararida yok hatta adeti kolestrolede iyi geliyomuz. Ben yesil kahve kullanmistim 2 hafta kadar 1 kilo vermistim ama inanilmaz enerjik oldum uykum duzene girmisti. Isim geregi maalesef yarim birakmak zorunda kaldim. Simdi tekrar basladim. Sabah ve aksamlari sandolozlu aldigin karisimlari yiyip ve icip. Oglende yesil kahve icmeyi planliyorum. Bide sanirim ilkindiye besi bi yerde icerim. Besi bi yerde yerine yesil cay icsek faydasini goremez miyiz acaba? Simdilik elma sirkesi fln kullanamayacagim. Evimde tartimla tartdigimda 94 kiloydum. Yarin ise giderken otelden bi tarti bulup tekrar yazarim kilomu. Cumaya kadar bakalim nolcak. 2008 ekibine baktimda cok destek olmuslat birbirlerine lutfen bizde destek olalim birlikte verelim.

Buarada sandolozun sakizinida almali miyim ki? Bilen birileri yardimci olabilir mi bana.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aekadaşım bize yardım et neden kilo kaybı olmuyor? sabah bır parca cıgnıyorum ustune sırkelı su ıcıyorum. ama kılo kaybı yok.. bı tavsıyen varsa sevınırım

Ben formun basinda yazanlari okudugunda kimilerinde kilo kaybi olmadigini ilk once incelmeye basladiklarini soyluyorlar 1 benden kuculup kilosu degismeyen insanlar var. belki sende bu sekilde bi etki yapmistir. Olculerine bi baksana. Yada giydigin kiyafetlerden anlarsin.

Birde sadce sabahlari kullaniyomussun bununda etkisi olabilir. Bende basladim bakalim bende nasil etkisi olacak ama ben ogutulmusunu ve nar soslu macununu kullaniyorum. Bilemedim faydali hangisidir :S bide sirke almamistim bgn is cikisi alabilirsem onu ekleyicem. Sonuclari yazarim.

Cnm merhaba. Benden alıntı yapıp yazarsan cvplarım seni. Görmem kolay olur. Macunu daha önce eşin kullandıysa ve faydasını gördüyse sen de onun gibi kullan. Ben de sirkeyi bıraktım. Şimdi limon sıkıyorum.

Selam cnm. Benim esim degil akarcinin esi kullanmis. Busekilde soyledi bana. En cok sattigim urun lutfen bi dene dedi. Ama her nolursa macun sanki cok kalorili omurmus gb geliyor bana. Benim midem cok saglam degil sirkeden cekiniyorum bu yuzden. Limonun etkisi oluyo mu peki? Sen nasil tavsiye edersin nasil yapayim? Birde sandalozlu sakizi kullanirken sut urunu tuketmeyin dediler dogru mudur bilgin var mi bu konuda acaba? Ben o tozu yogurtla karistirip yiyebiliyodum. Simdi suyla yutmaya calisiyorum cok kotu oldu

Canım tatlı kullanılmayacağını biliyorum ama süt için kimisi olur demiş, kimisi olmaz. Meyveyle yiyebilirsin. Özellikle ekşimsi yeşil elmalar var ya. Onu rendeleyip öyle yiyebilirsin.

nasıl gıdıyo?? gecen gun ender sarac ta soyledı sandoloz metabolızmayı hızlandırıyor ben onerıyorum dıye.. benım metabolızmada tık yokk

nasıl gıdıyo?? gecen gun ender sarac ta soyledı sandoloz metabolızmayı hızlandırıyor ben onerıyorum dıye.. benım metabolızmada tık yokk

En son evimde tartildigim icin durum ne bilmiyorum.simdi oteldeyim maalesef. Ama baya kendimi iyi hisediyorum. Bgn sabah ise gitmeden tartilcaktim. Unuttum yarin tekrar tartilip bakicam. Bence sende umudunu kaybetme herkes bi ilk basta sklasmis sonra vermeye baslamis. Bende cok umitliyim bu konuda. Yazicam gun gun kacar kilo vermisim :) sanki olcak gb bu sefer

eveeet iyi hissetmekte çok önemli :) sevindim.

Kızlar, 28 Şubat-28 Mayıs arası durumumu yazıyorum. Kilo:87,5tu. 78 oldu. Bel:91 di. 83 oldu. Göbek:108di. 97 oldu. Kalça:118di. 111 oldu. Basen:115ti. 109oldu. Siz de ölçün kendinizi. Aydan aya tekrar bakın. Tartıda ilk başta farketmiyor ama incelmeye başlıyorsunuz önce. Bi de yeni bir şey daha başlıyorum. Bildiğimiz koyu kıvamlı kremler vardır ya, onun içine biberiye yağı, lahana yağı ekleyip akşam yatarken sürüyorum. Sabah da kalkınca duş alıyorum. Bi de gün içinde 3-4 fincan 5'i 1 arada içmek lazım. Ben ihmal ediyorum etmeyelim. Hadi siz de yazın kilonuzu ölçülerinizi. Destek zamanı. 😄

tamam bende ölçtüm.. bel 78 , gobek 87 , kalca 104 cıktı.. Bu arada ne yazıkkı basladıgımda 64 kıloyken sımdı 65 ım.. of ne zor ıs:2:
olcum yapmayı tam da bılmıyorum aslında, ucu ucuna getırerek olctum genıs almadım. Ayda 1 olcerım artık.
bende dogadan 9 lu cay ıcıyorum gunde 1 kupa. bırde sandolozlu matelı karısık bır cay var gunde 1 kupa da ondan ıcıyorum.
hadı hepımıze basarılar

Tatlım, kilo fazlan ne kadar çoksa o kadar çabuk veriyorsun ilk başlarda. Benim normalde 55-60 arası olmam lazım ama 30 kilo aldım ben tedaviydi hamilelikti derken. Sabret bak. İncelme vardı sende de. Kilo da azalacak. Bir de adete yakın zaten 1-1,5 kilo artıyor vücutta.

Bende cumartesi olculup yazicam kizlar. Otelde mezura yok. Eve gecince. Kilo olarak ecdeki tartimda 94 dum. Simdi noldun bilmiyorum. Ama oteldeki tartida 91.5 ciktim. Bide yag olcumu yaptirim sonuc baya kotu. Vucutta toplam 39.6 kg yag cikti. Kollayinda 2 ser kilo bacaklarimda 6.3 er kilo govdede 23 kilo yag yaziyor. Vucuttaki sivi orabim cok dusuk cikti olmasi geren % 50 - 60 arasi iken bende 40 cikti bol su tuketmeye calisiyorum simdi

Ben bile kendimi incelmis hisediyorum. Sanki yan yaglarimdan gitmis gb eskiden daha cok gbydi.

Ben bile kendimi incelmis hisediyorum. Sanki yan yaglarimdan gitmis gb eskiden daha cok gbydi.

Evet canım öyle oluyor. Bir sıkılaşmış hissediyorsun kendini. Devam edelim. Senin kullandığın macun nasıl bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…