• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Evet canım öyle oluyor. Bir sıkılaşmış hissediyorsun kendini. Devam edelim. Senin kullandığın macun nasıl bir şey?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lokman sena sultan markasi. Rengi kizrmizi kahverengi arasi icinde ise baya tadi yogun bisi var sanirim sandoloz o. Bide onun ovutilmusude var. macunsuz. Aktarci ikisini birden almami soyledi. Birini yiyorum diyerinide suyla karistirip iciyorum. Veya yogurtla. Ben otele gelirken birazcik bi yere alip getirmistim. Eve gecince aksam resimlerini yollarim. En cok vermis miyim onu merak ediyorum. Macunu yemesi daha kolay. Digerinin kolusu cok yogun. Sandolozunda kokusu var mi ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben bide sandoloz alicam sizler gb aktardan farki anlayabilmek adina.

Lokman sena sultan markasi. Rengi kizrmizi kahverengi arasi icinde ise baya tadi yogun bisi var sanirim sandoloz o. Bide onun ovutilmusude var. macunsuz. Aktarci ikisini birden almami soyledi. Birini yiyorum diyerinide suyla karistirip iciyorum. Veya yogurtla. Ben otele gelirken birazcik bi yere alip getirmistim. Eve gecince aksam resimlerini yollarim. En cok vermis miyim onu merak ediyorum. Macunu yemesi daha kolay. Digerinin kolusu cok yogun. Sandolozunda kokusu var mi ?

Canım sandalozun kokusu yok, tadı da yok. Kum gibi oluyor ağzında. Kilo verip vermediğini öğrenmek için de ayda bir tartıl.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401487488.898707.webp

Icindekiler sandoloz, rezene, kekik, kitre, defne yapragi, mersin yapragi,sahtare, anason, papatya , funda ,ardic tohumu , biberiye , sinameki

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401487774.539197.webp

Buda macun olan bunun icinde ekstra nas sosu var geri kalanlari ayni.

Canım sandalozun kokusu yok, tadı da yok. Kum gibi oluyor ağzında. Kilo verip vermediğini öğrenmek için de ayda bir tartıl.

Yukarida macun ve tozun resinlerini gonderdim yarin tartilicam bakalim 1 haftada ne kadar kilo gitmis :) ama ben gitmis gb hisediyorum zaten kendimi.

Yukarida macun ve tozun resinlerini gonderdim yarin tartilicam bakalim 1 haftada ne kadar kilo gitmis :) ama ben gitmis gb hisediyorum zaten kendimi.

Canım çok teşekkür ederim. Yarın ben de bi bakayım aktara. Tartıl sonucu bildir. Bi de dediğim gibi ölç kendini. Benim Aralıkta üstüme tam oturan pantalonum şimdi 4 parmak bol geliyor😄bırakmayalım bu işi.

kesinlikle bırakmayalım kızlar. Şimdi Sabah evden tartıldım istanbula gitmeden öncede evden tattılmıştım. 94 kiloydum. Şimdi 92 kiloyom :21: bir haftada sporsuz 2 kilo gitti :nazar:
Kendimi daha ölçmedim mezuram yok ama bir pantolonum vardı giyemiyodum Bugün sabah denedim oluyor. Ve ben hiç spor yapmadım bu hafta sadece bir kere bisiklete binmeye calıstım o da çok çok yavas pedalları cevırdim. 150 cal yakabildim. Ondada ayağımı zorladım . Bileğimden rahatsızdım o yüzden bıraktım. Birde spor eklense 3 kiloyu çok rahat görcekmişim. Birde regl dönemim geliyor. Normalde su tutmam başalamsı lazım haftaya regl olucam. Ben Ciddi anlamda yağ yaktığımızı düşünüyorum. Bırakmayın sizde nolur. Başarıcaz eminim:13:

Canım çok teşekkür ederim. Yarın ben de bi bakayım aktara. Tartıl sonucu bildir. Bi de dediğim gibi ölç kendini. Benim Aralıkta üstüme tam oturan pantalonum şimdi 4 parmak bol geliyor😄bırakmayalım bu işi.

Alıntılamadan yazdım canım sen görmezsin diye alıntılayarak tekrar gönderiyorum. :)

Alıntılamadan yazdım canım sen görmezsin diye alıntılayarak tekrar gönderiyorum. :)

Canım ya süper. Çok sevindim. 1 haftada 2 kilo hem de adetine günler kala. Devam devam devam. Ben geçen yıl 91 dim. Biraz yapıp bırakmıştım. 87,5 ta kalmıştım. Şimdi 78. Yani 70 lere geçtim. İnşaAllah birlikte 60 ları da göreceğiz😊

Canım ya süper. Çok sevindim. 1 haftada 2 kilo hem de adetine günler kala. Devam devam devam. Ben geçen yıl 91 dim. Biraz yapıp bırakmıştım. 87,5 ta kalmıştım. Şimdi 78. Yani 70 lere geçtim. İnşaAllah birlikte 60 ları da göreceğiz😊

Gorcez canım gorcez ıns :45::21: bence olcak bu sefer. artık otel tartısı ıle yazıcam otelde tartıldıgımda cuma gunu sabah 91.2 ydım. En az 1 haftada 90 ı gorurum dıye tahmın edıyorum :32::32:

Gorcez canım gorcez ıns :45::21: bence olcak bu sefer. artık otel tartısı ıle yazıcam otelde tartıldıgımda cuma gunu sabah 91.2 ydım. En az 1 haftada 90 ı gorurum dıye tahmın edıyorum :32::32:

Bence de görürsün. Sabredeceğiz, azimli ve kararlı olacağız. Umudumuzu yitirmeyeceğiz👍

Bende dün sabah başladım. Arkadaşımın tavsiyesi ile. Sabah ve akşam nohuttan biraz daha büyük çiğneyip üzerine ılık suya elma sirkesi katıp içiyorum. başlangıç kilom 63.8 idi dün sabah bu sabah 63.7 bende alışkanlıktır her sabah tartılırım. Daha önce dukanla 13 kilo verdim. 1 yıl geçmeden yarısını geri aldım. geçen ay İsveç diyeti ile 13 günde 5.5 kilo verdim 61.7 ye indim 1 haftada 63.8 oldum bakalım şimdi sandaloz sakızına başladım bunda neler olacak bende paylaşmaya devam edeceğim.

Hepimize sağlıklı ve bol - li günler.

Son düzenleme:
Bence bi sefer durucak. Bide zor biseyde degil yemek. Ben cok umutluyum. Pantolonlarim bollasmaya basladi buda bende inanilmaz motive oldu. Bugun eski projemden arkadasimi gordum. Beni 1 hafta once gormustu. Kilo vermissin sen diye geldi yanima. Cok sevindim. Ben cumadan cumaya tartiliyorum. Bu cumayi iple cekiyorum. Sureklo tartilinca rakamlara takiliyorum diye cok bakmiyorum. Ama verdigimi hisediyorum. Ki cok sisim. Regl donemim yaklasiyor. Buna ragmen kendimi harika hisediyorum.

Tatlım, kilo fazlan ne kadar çoksa o kadar çabuk veriyorsun ilk başlarda. Benim normalde 55-60 arası olmam lazım ama 30 kilo aldım ben tedaviydi hamilelikti derken. Sabret bak. İncelme vardı sende de. Kilo da azalacak. Bir de adete yakın zaten 1-1,5 kilo artıyor vücutta.

bu arada ben l- carnıtıne basladım, spordan once alıyorum. carnıtın forumlarını okuyacagım sımdı :9:

Merhabalar kolay gelsin herkese ben daha önce bundan 2 sene önce filan denedim sadece aklımda sandoluzun kıtırdaması ve ılıksu da sirkenin sabahın gözümü açamadığım saatinde burnuma burnuma vurması var :9::9:

Şimdi ben isveç diyetine başladım ama bu diyette sandoloz sakızı kullanabilir miyim acaba? ve de limonla içenler daha güzel sonuçlar aldıysa onu düşünüyorum en kötü ihtimal isveç diyeti bitiminde?:10:

Enteresan sekilde ben sandolozun kitirdamasino yemesini sevdim. Ben sirke icmiyorum limon da. O kisin bana cok zor geliyor ama sandolozun yemesini baya sevdim. Benjm macunun yaninda cok koloy kaliyo yemesi :)

Ben de aldım sandaloz sakızını.macun olandan değil seffaf taş gibi olandan bir de karatay diyeti yapıyorum fakat kilomda çok değişiklik olmadı 1haftada 1-2 kilo veren arkadaşlar siz nasıl besleniyorsunuz. hangi diyeti yapıyorsunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de aldım sandaloz sakızını.macun olandan değil seffaf taş gibi olandan bir de karatay diyeti yapıyorum fakat kilomda çok değişiklik olmadı 1haftada 1-2 kilo veren arkadaşlar siz nasıl besleniyorsunuz. hangi diyeti yapıyorsunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanirim vermek veya ilk bastan sikilasip sonra vermek bunyeden bunyeye degisiyor. Bende karatayimtrak bi diyet yapiyorum. Sandolozu kullanirken asla tatli tuketmiyorum. Ben bu hafta daha tartilmadim ama gecen hafta vermistim baya. Bu hafta pantolonum cok bollasti ya bakalim sonuc ne cikicak

Back
X