Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben dün 15 liraya aldım sevmedim çayı ya tatlandırıcı koysam olur mu acaba limon falan da sıktım hiç bi trülü gitmiyo

arkadaşlar bu sakız sandaloz sakızı nerde satılıyor bu çayda aynı şekilde ve fiyatları lütfen kızalar yazın alıcam

mrblur hanımlar bende 2 hafta başladım kulluanmaya ama elma sirkesi yüzünden bırakmıştım şimdi tekrar denicem şu beşli çayın içinde neler var bi yazabililrmisiniz acaba

Besi bir yerde cayinin icerisinde: Kekik, Funda yapragi, Yesil cay, Biberiye, Mathe.
Ben internetten okumusdum ve böyle iciyorum. 2 tatli kasigi Funda, 1 tatli kasigi Kekik, 2 tatli kasigi Yesil cay, 1 tatli kasigi Biberiye, 2 tatli kasigi Mathe, 1 Litre suya katip 10 dakika bekletiyorum. Kaynatmiyorum. Güne dagitarat iciyorum.Bol bol wcýe cikariyor gercekten.:içelim:

ya kızlar cuma günü 1 hafta ama tam yapamadım ben tatil dönüşü yapıcam tam olarak bu arada sandoz sakızıyla 5 i biyerde çayıdamı içiliyodu onu bilmiyodum

KIZLAR BEBEK EMZİRİYORUM SANDOLOZ SAKIZI BEBEGİME ZARAR VERİRMİ.KIZIM 15 AYLIK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM,:ecrin_bebek::teytey:

Kızlar ben bu sandoluzu ve elma sirkesini bir arada kullandım ama hiç bir etkisini görmedim,yani kilo verdim ama bunun yanında diyet+spor ve yeşil çayda içiyorum tek başına bence bunun etkisi olmuyor,hepsinden bir parçada olsun eklemek zorundasınız.

evetttttt sandaloz sakızına başlayalı 12 gün oldu ve bugün 74 kilo geliyorum:)))üstelik tam anlamıyla dikkat edemiyorum evimde dursam düzenli dikkat edicem ama evde pek durmadığım için gittiğim yerde olur olmadık şeyler yiyorum malesef ama olsun genede güzel bir gelişme benim için çok mutluyum ha bu arada ben gün içersinde aklıma geldikçe zencefil ve tarçın kabuğunu içiyorum onunda zayıflamaya yardımcısı olduğunu duydum bakalım ikisi birden nasıl gidecek hayırlısı kilo vermeye devam ettikçe sizleri bilgilendiririm...

KIZLAR BEBEK EMZİRİYORUM SANDOLOZ SAKIZI BEBEGİME ZARAR VERİRMİ.KIZIM 15 AYLIK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM,:ecrin_bebek::teytey:

Ben emzirenlerin ve hamilelerin kullanmamasi gerektigini biliyorum yasakkelime.Emzirmek zaten göbek yaglarini yakarmis diye biliyorum.Sakin riske atma bence lmaz:.Bebeginin sagligi cok daha önemli.

Günaydin kizlara .s.
bugün sabah tartildim ve 73,600 geldim sositososito.
Dün bütün gün hareket halindeydim.Dip temizlik yaptim.Gece saat 22.00 de dayanamayip diyetimi bozup doyasiya kadar yememe ragmen 200 gramm daha gitmis.Pelincandan Allah razi olsun. Bu formülü bize tanitti. Cok mutluyum.Hedefime yaklasiyorum.Hedefi önce kücük tutup, verdikce büyütüyorum kizlar . Simdilik 68 kiloya düsmek istiyorum, daha sonra 65, 62 ... .58´ze kadar yolum var.Sizde öyle yapin bence. Insana yolun sonu cok uzak geldikce demorilize oluyor cünkü.
Hepimize kolay gelsin.

Merhaba arkadaşlar , bende 2 aya yakın sürekli sizi takip ettim.Tedirgin oluyordum açıkcası.Ama cesaretlenip aldım.64.6 geliyordum.2. günümdeyim ve 63.200 geliyorum.Ama beşi bir yerde çayı daha almadım.Çay hakkında bana açıklama yazarsanız sevinirim.Aktarlarda paket halindeki 5i 1 yerdemi, yoksa açık olarak mı yapacak.Yardımlarınızı bekliyorum.

ya bir de bişey sorucam ben çok dengeli besleniyorum artı bir de bunu kullansam daha sonra bıraktığımda verdiğim kiloları alır mıyım? iştahımı kontrol ediyorum bunu belirteyim. yememe dikkat ederek 6.5 kilo verdim ama şimdi kilo vermem durdu. yağdan yakmak için bunu kullansam bıraktığımda kilo alır mıyım yine az yememe rağmen?

Kizlar aranizda bile varmi :uhm:
Adet döneminde insanin kilo vermesi durarmi? Üc gündür cok daha az yiyiyorum ama 73.600 de takili kaldim.Cok sikildim artik. Hem fazla kilolardan hemde diyetten.Sürekli canimin cektiklerini yiyememekten.
Almasi cok kolay ama vermesi cok zor su kilolari. :çok üzgünüm:

Günaydin kizlar,
Sizede mtivasyon olsun diye yaziyorum.Bugün sabah 73.0 kg geldim.Dün üzgündüm 3 gündür ayni kiloda oldugum icin.Gecede kahir edip yemek ve kellogs cornflaks yedim.Ama yinede 500 gr gitmis.Ben sunu anladim, bazen 2-3 gün sonra düse biliyor kilo.
Sizlerde sonuclarinizi yazin.Birbirimizi motive edelim.13.500 kg verdim, en az 11 kilo daha vermek istiyorum.
Hepimize allah dayanma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…