Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu sakız sandaloz sakızı nerde satılıyor bu çayda aynı şekilde ve fiyatları lütfen kızalar yazın alıcam
mrblur hanımlar bende 2 hafta başladım kulluanmaya ama elma sirkesi yüzünden bırakmıştım şimdi tekrar denicem şu beşli çayın içinde neler var bi yazabililrmisiniz acaba
arkadaşlar bu sakız sandaloz sakızı nerde satılıyor bu çayda aynı şekilde ve fiyatları lütfen kızalar yazın alıcam[/QU
Merhhaba ben Manisanin Kazasindan, Sarigöldenim.Galiba hemseriyiz.Ben Almanyada yasadigim icin anneme Türkiyeden aldirttim.Sarigölde Pazarda Bitki satan biri bile kilosu 80 tl ýe getiririm demis.Annem Izmir Kemeraltinda bir aktardan kilosu 40 tl ´ye almis.Besi bir yerde cayida aktarlarda satilir.Kekik,Funda yapragi, yesil cay, biberiye,mathe.
Basarilar![]()
KIZLAR BEBEK EMZİRİYORUM SANDOLOZ SAKIZI BEBEGİME ZARAR VERİRMİ.KIZIM 15 AYLIK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM,:ecrin_bebek::teytey:
Merhaba arkadaşlar , bende 2 aya yakın sürekli sizi takip ettim.Tedirgin oluyordum açıkcası.Ama cesaretlenip aldım.64.6 geliyordum.2. günümdeyim ve 63.200 geliyorum.Ama beşi bir yerde çayı daha almadım.Çay hakkında bana açıklama yazarsanız sevinirim.Aktarlarda paket halindeki 5i 1 yerdemi, yoksa açık olarak mı yapacak.Yardımlarınızı bekliyorum.[/QUOT
Merhaba ben Almanyada kaliyorum.Burad 5 i bir yerde karisimi satilmadigi icin ben kendim bir araya getirdim : Kekik 1 tatli kasigi,Funda 2 tatli kasigi, Yesil cay 2 tatli kasigi , biberiye 1 tatli kasigi, ve Mathe 2 tatli kasigi 1 litre kaynamis suda 10 dakika beklettikten sonra gün icine dagitarak tüketiyorum.Cayla cok daha etkili oluyor.Kolay gelsin![]()