Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

canım 2 ay da naptında 12 kilo verdin sadece sandaloz sakızıylamı verdin...
ama tebrik ederim darısı başıma :)boshayallersmile

inşallah sende verirsin iki ay çok hafif diyet yaptım tatlı hiç yemedim desem yeridir onun yerine bol meyve tükettim biraz sabır sonucunu düşün 10 yıl önceki kotları kıyafetlerı yeniden çıkarttım süper bişey ama bir dört kilo daha vermem lazım çünkü arada alıp verme oynama oluyo dört kiloyu verırsem tam ideal olacam

Kutluyorum seni arkadasim.Iki ayda büyük basari gercekten.Bende 86.500 den 71.400 düstüm. Yani 15 kilo verdim ama cok uzun sürede.11 ay kadar olmustur.Ben dayanamiyorum 2-3 gün diyet yapiyorum sonra 2 gün yiyiyorum.Sekerimede baktirmaliyim aslinda bazen tatli krizim tutuyor :icecream:.
Bu 3 hafta bozmadan yapicagim insallah , bakalim ne kadar verecegim.Gelismeleri paylasalim :a015:.

kızlar bu sandaloz sakıcı beyaz renkte ağzına atınca kırılan kuru tatsız bişeymi?dün aldım aktardan.pek emin olamadım ama.yoksa sakız gibi çiğnenen bişimi?ağza atınca kıtır kıtır kırılıp oz oluyo.

Ben de bugün ilk kez aldım sandaloz sakızını, kesinlikle sakız gibi değil. Toprak varmış ağzımda gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 Bence doğru şeyi aldık ikimiz de, hayırlısı bakalım, neler olacak..

tatsız kum gibi.insallah faydasını görürüz.yalnız ben sirke içemiyorum.onun yerine sıcak yesil cay içiyorum.bakalım neolacak.bu sandaloz acep kac günden sonra etkisi gösterir?bide sizde kabızlık yaptımı ?beni mahvetti 3 gün oldu ama.takviye olarak bagırsak düzenleyicisi alıyorum.

Günaydin kizlar
Bugün cok mutluyum.Sebebi: 86,400 kg---------------------------------------------------------70,500 kg.
Bu arada günde 1 bardak grefurt suyu iciyorum, 1 saat sauna kiyafetleri ile ayakta bisiklet sürüyorum,kollarda calisiyor (Crosstrainer).Sauna kiyafeti ile veya strec folio ile bedeni sardiginda sipir sipir terlettiyor.Günde yarim saat-1 saat yapiyorum.Yani 250-450 kalori yakiyorum.Bogazimida iyice kestim.Diyet ekmegi ile kahvaltimi yapiyorum, aksam oturupta yemiyorum.Üc bes kasik aliyorum okadar.
Cok mutluyum kizlar.Darisi basiniza.Hamile olmadanki kiloma ulastim.Hedefim 10 kilo daha vermek.
Kisalim bogazlari sonuc cok güzel oluyor...

arkadaslar, ben elma sirkesini icmeden yani sadece sandaloz sakiziyla devam etsem yinede kilo verebilirmiyim elma sirkesi midemi yakiyo ((

Bu arada, ben baslayali 4 gün oldu...

Bende sandaloz aldım ve elma sirkesi ile başladım kullanmaya.Bugün 2. günüm henüz.1 Haftadır diyete başlamıştım zaten.Bakalım etkisni görecekmiyim yazarım sizlere.Bende PCO hastalığı olduğu için kilo vermem çok yavaş ama kilo almam çok hızlı oluyor maalesef..Bu zinciri kıracağımı umut ederek başladım bakalım.:)

kızlar merhaba ben yurtdısında kalıyorum yurtdısında bulamıyorum sımdı türkiyeye izine geldım gıderken sandoloz sakızı götürmeyi düsünüyorum ne kadar süre kullanmam gerekır ne kadar almam gerekır 100gr ne kadar süre yetiyor bilgi verirsenız sevinirim boyum 160kilom 60 5-6 kilo vermem gerekiyor

ben sarıyerden aldım.Kilosu 100 tl idi. 10 liralık aldım bende.Kullanıp etkisini hissedersem almaya devam ederim diye düşündüm.

Ben 17 yaşındayım kullandım elma sirkesi ve sandoloz sakızını ve ciddi anlamda vücudumu
topladı.3 kilo vermiş olmama rağmen görenlerin hayrete düştü ve sen her geçen gün zayıflıyormusun dedi tekrardan başlamayı düşünüyorum yarın sabah diyete başıyorum ve sandoloza tabiki :) :lepi:

arkadaslar, ben elma sirkesini icmeden yani sadece sandaloz sakiziyla devam etsem yinede kilo verebilirmiyim elma sirkesi midemi yakiyo ((

Bu arada, ben baslayali 4 gün oldu...

bende elma sirkesi olmadan kullanıyorum.elma sirkesi hem miğdemi mahvediyo,hemde hemoroidi artırıyo.bu yüzden onun yerine yesil çay içiyorum.yesil çayıda acıkca düzenli içemiyorum.bakalım sonucu göreceğeiz.

Merrhaba,
bende almanyada kaliyorum ve bende bulamayip izmirden aktardan aldirttim.Ben 1 kilosunu 40 tlýe aldirttim.1 kilo alinca 50 tl yerine 40á vermisler.1 yildir düzenli kullanmadim ama yetti.Gerci sen 5-6 kilo icin 250 gr alsanda olur herhalde.Hem yine alacak olursan diye yedekte kalir.5´si bir yerdeyide mutlaka kullanmani tavsiye ederim.Ikisi birlikte daha etki yapiyor.
Kolay gelsin

86,400 kg -------------------------------------------------------------------------------------69,600 kg
davaaaaam :sm_cool:...

Süperrrrr yaaa valla ben evlenceğim dönem kullanmıştım 67 kilodan evlilik teresiyle 63 olmuştum şimdi 65 lerdeyim yine dün aldım sandolozuuu hadiii kızlaarrr atalımm şu kilolari ...olumunekankayizsmile

daha önce bende bu yöntemle kilo vermiştim.. doğum yapalı 4 ay oluyo.. yine başladım ama sandolozsuz .....süte zararı olumuki diye endişeliyim

ayyy bende pkoluym ve kilo veremiyorum . kafayı yiyeceğim ben bir ara sandaloz kullandım. bıraktım ama şimdi tekrar başlayım bari. herşeyi denedim aylarca 1 kilo bile veremedim offff offfff.
ama sandaloz içerken en azından kilomu koruyordum hemen başlayayım bari.

harika.darsı başımıza.nekadar zamandır ve nasıl kullanıyorsun.

Ben düzenli diet yapamiyorum.Idaresizim yani.Bu yüzden 11 ay gibi bir sürede ara ara diet yaparak verdim. Bu hafta kacamak yapmadim ve 2,700 kilo verdim.Sporda yapiyorum vakit buldukca. 200-400 kalori yakmaya calisiyorum.Cok az yiyiyorum.Cukolatayi kestim.Ben bir tatli kasigi sandaloz sakizini iki yemek kasigi elma sirkesi ile iciyorum.1 litre 5´si bir yerde cayi iciyorum, bol su ve sabahtan aksama kadar oglusumun gamyoncuiremsu pesinde kosturuyorum.(En iyi spor)a.s:
Böyle yaptigimda günde 300 gr kadar gidiyor.Haftada 1-2 kacamak yapiyorumki pes etmeyeyim diye.Yedigimde elbette 500 gr falan geri aldigim oluyor.
Almasi cok kolay ama vermesi sabir isi gercekten.
Allah hepimize dayanma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…