canım 2 ay da naptında 12 kilo verdin sadece sandaloz sakızıylamı verdin...
ama tebrik ederim darısı başıma :)boshayallersmile
kızlar bu sandaloz sakıcı beyaz renkte ağzına atınca kırılan kuru tatsız bişeymi?dün aldım aktardan.pek emin olamadım ama.yoksa sakız gibi çiğnenen bişimi?ağza atınca kıtır kıtır kırılıp oz oluyo.
arkadaslar, ben elma sirkesini icmeden yani sadece sandaloz sakiziyla devam etsem yinede kilo verebilirmiyimelma sirkesi midemi yakiyo ((
Bu arada, ben baslayali 4 gün oldu...
kızlar merhaba ben yurtdısında kalıyorum yurtdısında bulamıyorum sımdı türkiyeye izine geldım gıderken sandoloz sakızı götürmeyi düsünüyorum ne kadar süre kullanmam gerekır ne kadar almam gerekır 100gr ne kadar süre yetiyor bilgi verirsenız sevinirim boyum 160kilom 60 5-6 kilo vermem gerekiyor
86,400 kg -------------------------------------------------------------------------------------69,600 kg
davaaaaam :sm_cool:...
86,400 kg -------------------------------------------------------------------------------------69,600 kg
davaaaaam :sm_cool:...
Bende sandaloz aldım ve elma sirkesi ile başladım kullanmaya.Bugün 2. günüm henüz.1 Haftadır diyete başlamıştım zaten.Bakalım etkisni görecekmiyim yazarım sizlere.Bende PCO hastalığı olduğu için kilo vermem çok yavaş ama kilo almam çok hızlı oluyor maalesef..Bu zinciri kıracağımı umut ederek başladım bakalım.:)
harika.darsı başımıza.nekadar zamandır ve nasıl kullanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?