ben 1 aydan fazladır bu karışımı uyguluyorum. yememe de dikkat ediyorum. ama 1 gr. bile veremedim bilmiyorumkismile
Canim bende uzun zaman sadece sandaloz ve sirke kullandim.Cok yavas verdim.Ama cayida ekledigimden beri cok daha hizli veriyorum.Mutlaka 5 biryerdede kullan bence.
Merhaba arkadaşım, ben sizleri takip ederek aldım.Yeni başladım.3 gün oluyor.Ama 5 i bir yerde çayını aktardan paket halinde belirli markaları mı yoksa kendimi karıştıracak.Aklım karıştı açıkcası.Bilgi verirseniz çok sevinirim.
kızlarrrrrrrr ben sandoloz sakızına dün başladım,zaten sirke içiyodum.peki bu sandolozu ne kadar içecezz ölçüsü ne?ben bi çay kaşığı içtim,az mı çok mu?bilmiyorumkismile
aferın kız dewam et basarcaksın :)bnde yarın fıtnessa yazılcam hem sandoloz hem sporla 1 ayda ne akdar kılo werıcem bakalımzemuszemusKizlaaar bu sabah 72.500 kg geldim :teytey::teytey:
Cok mutluyum.Diyeti hic bozmadan devam edince oluyormus.
Zayifladikca ruhende cok degisiyor insan opuyorumnanaktan.
Darisi basiniza insallah.
aferın kız dewam et basarcaksın :)bnde yarın fıtnessa yazılcam hem sandoloz hem sporla 1 ayda ne akdar kılo werıcem bakalımzemuszemus[/Q
Tesekkür ederim canim :1hug: . Basaricagim insallah. Mizmizlanmamla olmuyor. Cok cok az yiyiyorum. Ben kizimla ve oglumla ilgilenmekten, yemek ve evden dolayi bir kac mekikten baska birsey yapamiyorum.Zaman zaman Crosstraner-ayakta bisiklet yapiyorum.
Sanada fittnesde sik sik o alete cikmani tavsiye ederim.Mütis kalori yaktiriyor, terletiyor. Sauna kiyafati ile kaydirigubbakcemile2 .
bu formülü 2 ay kadar yaptım ama1 gr. bile veremedimmafoldumben
a.s.tatlım bunun yanısıra hafifde olsa diyet de gerekli.metabolizmal sorunlrın olabilir.
pelincan ben sandlozu ilk senden okudum ve kullandım iki ay sonunda 12 kilo verdim ama bi 4 kilo daha vermek istiyorum 3 ay ara verdim şimdi yeniden başlamak istiyorum siz neler yaptınız kaç ayda kaç kilo verdiniz daha sonra tekrar kullandınız mı deneyimlerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?