Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Canim bende uzun zaman sadece sandaloz ve sirke kullandim.Cok yavas verdim.Ama cayida ekledigimden beri cok daha hizli veriyorum.Mutlaka 5 biryerdede kullan bence.

Merhaba arkadaşım, ben sizleri takip ederek aldım.Yeni başladım.3 gün oluyor.Ama 5 i bir yerde çayını aktardan paket halinde belirli markaları mı yoksa kendimi karıştıracak.Aklım karıştı açıkcası.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

kızlarrrrrrrr ben sandoloz sakızına dün başladım,zaten sirke içiyodum.peki bu sandolozu ne kadar içecezz ölçüsü ne?ben bi çay kaşığı içtim,az mı çok mu?bilmiyorumkismile

Merhaba canim, ben almanyada yasiyorum ve burada 5 i bir yerde cayi bilinmedigi icin ben internette satisini yapan bir yeri arayip icinde nelerden ne kadar var ögrenip kendim karistirdim.Sende yine kendin 5 i bir yerde cayi yazip arastir ama ben söyle okudum: 1 tatli kasigi kekik, 1 tatli kasigi biberiye, 2 tatli kasigi yesil cay, 2 tatli kasigi funda yapragi, 2 tatli kasigi mathe. 1 litre kaynamis suya karistirip kaynatmadan 10 dakika beklettikten sonra gün icine yayarak icmelisin.
Umarim basirili olursun.

i+ a+c iu
kızlarrrrrrrr ben sandoloz sakızına dün başladım,zaten sirke içiyodum.peki bu sandolozu ne kadar içecezz ölçüsü ne?ben bi çay kaşığı içtim,az mı çok mu?bilmiyorumkismile

Sabahlari ac karina kahvaltidan yarim saat önce.1 cay kasigi diyende var , 1 tatli kasigi deyende var. Ben 1 tatli kasigi ciyniyorum, 2 yemek kasigi sirkeyi 1 bardak sicaga yakin suya karistiriyorum ve yutuyorum.Aksam yemeginden yarim saat önce yine ayni sekilde.

Kizlaaar bu sabah 72.500 kg geldim :teytey::teytey:
Cok mutluyum.Diyeti hic bozmadan devam edince oluyormus.
Zayifladikca ruhende cok degisiyor insan opuyorumnanaktan.
Darisi basiniza insallah.

Kizlaaar bu sabah 72.500 kg geldim :teytey::teytey:
Cok mutluyum.Diyeti hic bozmadan devam edince oluyormus.
Zayifladikca ruhende cok degisiyor insan opuyorumnanaktan.
Darisi basiniza insallah.
aferın kız dewam et basarcaksın :)bnde yarın fıtnessa yazılcam hem sandoloz hem sporla 1 ayda ne akdar kılo werıcem bakalımzemuszemus

merhaba kızlar bende bu sandaloz sakızını aldım ama bir türlü başlayamadım. çiğneyince tadı nasıl oluyor ben görünütünsen pek kestiremedim de bilmiyorumkismile

aktardan aldığım sandalıoz sakızının yanında bana bide kitre verdiler. tek başına işe yaramaz dedi. ikisinide kır köfte gibi yap yut suyla dedi.bilmiyorumkismile o midende büyüyecek seni tok tutar dedi tırstım valla ohaoldumsmile

selam kızlar çok güzel paylaşımlarınız olmuş
kitre bu formülde yok canım.sadece sandaloz sakızı,elma sirkesi,vee beşibiyerde çayı.

a.s.tatlım bunun yanısıra hafifde olsa diyet de gerekli.metabolizmal sorunlrın olabilir.

yaptım canım hepsini yaptım. diyette yaptım asla tatlı yemedim.. ama olmadı. Anti depresan kullanıyodum o çok etkilermiş kiloyu aldıklarımı da o yüzden aldım zaten 10 gün oldu ilacı bırakalı ptesi yine denicem, malzemelerim var nasılsa..

pelincan ben sandlozu ilk senden okudum ve kullandım iki ay sonunda 12 kilo verdim ama bi 4 kilo daha vermek istiyorum 3 ay ara verdim şimdi yeniden başlamak istiyorum siz neler yaptınız kaç ayda kaç kilo verdiniz daha sonra tekrar kullandınız mı deneyimlerinizi paylaşırmısınız

canım 2 ay da naptında 12 kilo verdin sadece sandaloz sakızıylamı verdin...
ama tebrik ederim darısı başıma :)boshayallersmile

bende sandoloz sakızı ile elma sirkesine baslayanlardanım...4.günüm sanki fark etmeye başladı -ki-çok zor kilo veren biriyim..diyetisyenle bile zor veriyordum.. kendımi bildim bileli hep dikkat ederim ama habire alıyorum kilo.. troid sorunumda var zaten... sakızı ıkı gün çiğnedim sonra bıraktım tadı fena değil ama ona inanmadım nedense...elma sirkesine devam... eğer ben kilo verirsem bu yöntemle valla herkes verir... sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…