Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar,kafam karıştı.Sandaloz sakızını ve çayı aktardan mı alacağız.Nasıl kullanacağız lütfen bir daha yazarmısınız.Bende zayıflamak istiyorum....

arkadaşlar bahsedilen sandaloz sakızının hipotiroit hastalarına zararı var mıdır acaba???bilgisi olan varsa ya da kullanan lütfen acil cevap bekliyorum...

selam kızlar bende 4 gundur elma sirkeli su ve 2 gundurde sandaloz sakızını kullanmaya basladım.psikolojikmi bilmiyorum ama pantolonlarımı gıydıgımde cokda rahatsız olmuyorum.yanlardan ce esempatiksalakcinni yapan fazlalıklar vardı gıtmıişlerzemuszemus.bu kadar kısa surede ınanması zor ama duzenlı yuruyusde yapıyorum 2 haftadır onuna etkısı var tabı.bırde kılomu ogrenebılırsem cetvel yapıcam

tatlim ben bide biseye dikkat ettim sandaloz sakizi elma sirkesi olmadan ise yaramiyo ama ben dozu abarrtim sanirim gecen hafta sonu bayildim otobuste sabah sabah dikkatli kullan nolur ben koca bir tatli kasigi yutuyorum :)) bayildiktan sonra biraktim yarin sabah tekrar baslicam mezuniyete kadar verecem kilolari tam 5 kilo soz veriyorum hepinizeeeeeeee 15 hazirana kadar 5 kilo verebilirim insallah kizlar dua edin bana nolur... senağlama:a015:

merhaba arkadaslar,kafam karıştı.Sandaloz sakızını ve çayı aktardan mı alacağız.Nasıl kullanacağız lütfen bir daha yazarmısınız.Bende zayıflamak istiyorum....

canm evt ikiside aktarda var...100gr sandaloz alıyosun 1 ay yetiyo zaten
ben sabahları aç karnına 1 bilye büyüklüğünde alıp çiğniyorum arkasından
bir büyük ılıkla sıcak arası suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum ve içiyorum
sandalozu kuru kuru yutmaya çalışma sakın elma s,rkeli suyla içiceksin
yarım saat sonra kahvaltı
aynı şeyi akşam yemekten öncede yap
çayıda ben öğlen yapıyorum yine aç karnına içiyorum bir büyük bardak ılık
akşamda içiyorum ben tatlı yeme isteğini falan kesiyo

cnm dikkat et zayıflicam diye sağlığımızdan olmayalım..benim çok şükür öyle bişey başıma gelmedi :Saruboceq:

15 hazirana kadar ne kilolar verilir cnm 5 kg hiç bişi verirsin biraz dikkat edince gidiyo valla sende anlamıyosun delikafadulden

kizlar ben sabah ve aksam yatmadan önce bir bardak sicak su icine iki yemek kasigi elma sirkesi ve bir tatli kasigi bal katarak iciyorum bir cok yerde öyle okudum ama siz sanirim bal katmiyorsunuz acaba balsiz daha mi iyi? ama öylede icilmezki balli oldugu halde zar zor iciyorum.

merhabalar bende 2 gün oldu sadece elma sirkeli ılık su içiyorum bal karıştırmadım ama sandoloz bilmiyordum öyle daha mı iyi oluyor akadaşlar :enbuyukkk:

1 hafta oldu bu üçlüyü kullanıyorum ama gram oynama yok bende valla takıldı. kaldı. sabah ve akşamları yemek yemeden yarım saat önce sandoloz sakızını elma sirkeli suyla içiyorum ve 5 li çaydan gün içinde içiyorum. halaaa aynı :1no2:

tatlıyı kesmek gerekiyormuş.etkisini kaybettiriyormuş öyle okudum..:çok üzgünüm:

slm kızlar bende sandoloza başladım üç gün oldu bende iştah artırdı :sinifsinif:sirkeli su+sandoloz kullanıyorum kesinlikle şekerli hiçbirşey yemiyorum çayı şekersiz içemediğim için çay bile içmiyorum ama iştah gideceği yerde tavan yaptımafoldumben

tekrar mrhb iştahım açıldıdedim ama ilk tartıldığım günden 500gr daha çıktım bugün:lepi: bende anlamadım devam edicem inşallah yanlışlık yokturzemuszemus

az çıktım dicektim yani 500 gr vermiş gibi gözüküyorum bugünden itibaren pelincan ın dediği karbonhidrat rejiminide yapıyorum inşallah başarıcam:jeyyar:

bende hafta sonu kullandım ve wc den çıkamadım acaba bendemi böyle bi etki yarattı yoksa herkez böylemi iş yerinde kullanan varmııı

bende bugün başladım bi parça sakızı iice çiğnedim ardından elma sirkeli ve limonlu su içtim bakalım zayıflayabilcekmiyim tatlı yenmiceni unutmuştum iiki bakmışım tekrar sonuçları yazarım önümüzdeki salı bir haftada bakalım ne olacak

bence sandoloz sakızı zararlı sakız gibi olup mideye yapıştığını ve başka organlara zarar verdiğini düşünüyorum. Almıştım hepsini attım.

Merhaba arkadaslar,
Ben aranızda yeniyim.Bu siteyi ara sıra 10 aydır takip ediyorum.ıkinci doğumumdan sonra 86 kiloya kadar çıktım.Boyum 1,60cm . 10 ay içerisinde sandalozu çok nadir ve düzensiz kullanmama rağmen,yediklerime biraz dikkat ile 10 ayda 9 kilo verebildim. 2 gündür sabah aksam sandalozu, birde beşi bir yerde kullanıyorum ve 1.100 gr gitti.Ayrıca yediklerime dikkat etsemde çukalata kaçamağıda yaptım.Yani su an 76,400 kg geliyorum.Niyetim 17 kg vermek.Umarım böyle devam ederim.

günaydın.sandalozla kilo verdikten sonra veremediğin kilon olursa akuğunktur çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…