Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook mersi cnm...ayrıca morelini bozma yavaş yavaş giden kilolar emin ol sağlıklı giden kilolardır sen hiiçç o tatlı canını sıkma bayanssulusmile bende dün aktardan aldım sandalozumu 100gr. 8 tl
çayımı da demledim ohhh yanlız elma sirkem yok bugünlük sadece sıcak su içicem :lepi:
merhaba arkadaslar,kafam karıştı.Sandaloz sakızını ve çayı aktardan mı alacağız.Nasıl kullanacağız lütfen bir daha yazarmısınız.Bende zayıflamak istiyorum....
tatlim ben bide biseye dikkat ettim sandaloz sakizi elma sirkesi olmadan ise yaramiyo ama ben dozu abarrtim sanirim gecen hafta sonu bayildim otobuste sabah sabah dikkatli kullan nolur ben koca bir tatli kasigi yutuyorum :)) bayildiktan sonra biraktim yarin sabah tekrar baslicam mezuniyete kadar verecem kilolari tam 5 kilo soz veriyorum hepinizeeeeeeee 15 hazirana kadar 5 kilo verebilirim insallah kizlar dua edin bana nolur... senağlama:a015:
1 hafta oldu bu üçlüyü kullanıyorum ama gram oynama yok bende valla takıldı. kaldı. sabah ve akşamları yemek yemeden yarım saat önce sandoloz sakızını elma sirkeli suyla içiyorum ve 5 li çaydan gün içinde içiyorum. halaaa aynı :1no2:
Merhaba arkadaslar,
Ben aranızda yeniyim.Bu siteyi ara sıra 10 aydır takip ediyorum.İkinci doğumumdan sonra 86 kiloya kadar çıktım.Boyum 1,60cm . 10 ay içerisinde sandalozu çok nadir ve düzensiz kullanmama rağmen,yediklerime biraz dikkat ile 10 ayda 9 kilo verebildim. 2 gündür sabah aksam sandalozu, birde beşi bir yerde kullanıyorum ve 1.100 gr gitti.Ayrıca yediklerime dikkat etsemde çukalata kaçamağıda yaptım.Yani su an 76,400 kg geliyorum.Niyetim 17 kg vermek.Umarım böyle devam ederim.