ya kızlar ben bu sandoloz sakızını kullanıyorum ama kabızlık yaptı bende :çok üzgünüm:
slm kızlar.forumu baştan sona okudum neredeyse:bbo:ama bu arada da galiba sandaloz sakızındaki karıncaları yedimmm:roflol::mymeka:sırnaşık şeyahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaa
ya bu sakızı nerden ve kaça aldınız
Aktardan canımcım.Ben 100 gr 4 tl ye aldım.Aslında ülserim de var elma sirkesini içerken çok korkuyorum eyvahedigeldismile Ama azıcık rahatladım gibi.Ayrıca ilk gün bende aşırı ishal yaptı.Sonra düzeldi.Kızlar ben su içemiyorum hiçççç bi de bide bunları kullandıktan sonra tokluk hissediyorum gerçekten ama yemeğimi yarım saat bir saat sonra yemessem çok iştah açıyorr bu defa....delikafadulden
hahhaha msjı okudum ben bişi anlamadım ,dün sandoloz sakızı + elma sirkesi ve 5 'i biryerde çayını 3 lü olarak kullanmaya başladımm
çok tşkler şimdi aktarı bulmak kaldı buraları bilmiorumda
afiyet olsun kızlar tadı nasıldı kaydirigubbakcemile3
slm. ben internette gazete okurken elma sandaloz diye yeni çıkan bir hapın reklemını gördüm. onu araştırırken pelincan'ın yazılarından elma sirkesi, sandaloz sakızı ve 5 i bir yerde çay ile tanıştım. bir iki gün içinde hemen aktardan aldım.başladığımda 79,50 idim yaklaşık 10 günlük düzenli kullanımdan sonra 15 gün ara verdim.bugun tekrar basladım bugun tartıldıgımda 73,90 çıktım.bu benim için moral oldu .hedefim 65 inşallah ulaşırım .
slm. ben internette gazete okurken elma sandaloz diye yeni çıkan bir hapın reklemını gördüm. onu araştırırken pelincan'ın yazılarından elma sirkesi, sandaloz sakızı ve 5 i bir yerde çay ile tanıştım. bir iki gün içinde hemen aktardan aldım.başladığımda 79,50 idim yaklaşık 10 günlük düzenli kullanımdan sonra 15 gün ara verdim.bugun tekrar basladım bugun tartıldıgımda 73,90 çıktım.bu benim için moral oldu .hedefim 65 inşallah ulaşırım .
kızlar 20 günde 3 kilo verdim nasıl iyi mi
kızlar 20 günde 3 kilo verdim nasıl iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?