Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben aldım ama düzenli kullanmadım o yüzden etkisinide göremedim..ben zaten neyi düzenliyapıyorum ki

Günaydin.Önerin icin tesekkürler Pelincan.Yalniz dogrumu anladim.Kullaga yapilan Akupunktur ignesinimi kast ediyorsun?

kulağa yapılandan bende geçen çarşamba başladım bakalım sonuç nasıl olacak.çook uzun zamandır sandalozu bıraktım yine kilo almıştım hemde çook kilo aldım 69 kiloya çıktım akupunktura başladım 3 kilo vermişim çarşambadan bu yana hepinize tavsiye ederim.

ben sandalozun ve elma sirkesinin çok faydasını gördüm.akupunktur daha hızlı kilo verdirdiği için yaz geliyor diye şimdilik bu yöntemi seçtim.60 kiloya inince yeniden sandalozuma başlıycam.elma sirkesi yazın cildime çok iyi geliyor

merhaba arkadaslar gecen sene öss ye hazrlandıgım sene sureklı oturmaktan 10 kılo almıstım ve 71 kıloya cıkmıstım cok mutsuzdum sonra ıstedıgım meslek matematık ogretmenlıgını kaznaınca gaza geldım ve unıwersteye butun kılolarımdan kurtularak baslıycagıma soz verdım kendıme....unıwersteye baslıyana kadar azımle 10 kılo werdım 2 ayda...nsılmı?sabahları normal kahvaltınızı yapcaksınız ama sekerlı seylerden uzak durcaksınız bn kepek ekmek yeıne çavdar ekmegı tercıh ettım oglende corba salata gbı hafıf seylerı tercıh edın aksamda ewde pısen her yemekten yedım ama yemegın suyunu kesınlıkle yemeyın en onemlı sartta hergun bır tane soda mutlaka ıcın bırde bır avuc leblebı yıyın acıktıkca bırde 2 gunde bır 40 dakıka tempolu yuruyun boylece 2 ayda 10 kılo werdım suan 61 kıloyum we bı 9 kılo daha wermek ıstıorm sayfadakı sandoloz yorumlarını okuyunca hosuma gtyı we hemen gdıp aldım yarın baslıcam sıze kılo werıp wermedımı burdan yazıcam:)

bu arada pelıncan bıze sandoloz hakkında verdıgın bılgıler ıcn cok tesekkurler ama formu ılk sayfasından berı okudum sureklı kılo alıp verıosn buda cok saglıksız bıse kılo verınce kendıne bıraz hakım olsan daha ıyı degılmı cnm

Bende bugün başlamaya karar verdim.başlık altındaki yazıların bir kısmını okuduktan sonra..Elma sirkesini içmeyi denemiştim ama çok kötüydü tadı bir de balla beraber deneyelim bakalım.

"Sandaloz sakızının zayıflama üzerindeki etkisi şifalı bitkilerle ilgilenenlerin en az 40 senedir tanıdığı ve kullandığı, aktarların ve lokman hekimlerin zayıflamak isteyenlere her zaman düşünmeden ilk önerdikleri bitkidir.

Zamanla elma sirkesi ile birlikte kullanıldığında çok daha iyi sonuç alındığı ortaya çıkmıştır. Fakat, sandaloz sakızı tozu şu an en pahalı bitkiler listesinde başı çekmektedir ve tozu zayıflatma konusunda extresine oranla çok çok geride kalmaktadır.

Zira sandaloz sakızının içersindeki özel bir madde, yağların çözülmesini ve yakılmasını ayrıca iştah merkezini rahatlatarak zayıflamayı sağlarken, bu bitkinin geri kalan kısmının zayıflamaya hiçbir etkisi olmadığı gibi belli bir oranda da kalori içermektedir

Bu yüzden, Elma & Sandaloz Sakızı Zayıflama Tableti, maksimum verim alınabilmesi için, elma sirkesi extractı ve Sandaloz sakızı extractı kullanmaktadır. Bunun anlamı ise, bir adet Elma & Sandaloz tabletinde yaklaşık 100 grama denk gelen Sandaloz sakızından elde edebileceğinizden çok daha fazla zayıflama etkisi bulunmaktadır.

Hazal’ın da doğruladığı üzere aktardan alacağınız sandaloz sakızı kullanarak alacağınız sonuçlar ya bir hiç ya da çok az zayıflama etkisi olacaktır.
Elma Sirkesinin Zayıflama Üzerindeki EtkisiElma sirkesi özündeki pektin ve suda çözülebilir diyet lifleri (fiber) su çekici özelliğinden dolayı, midedeki su ile birleşerek, mide boşalmasının geciktirilmesine ve bu sayede tokluk hissi oluşturarak, bireyin yeme isteğinin azalmasını sağlar.

Diyet liflerinin (fiber), bağırsak faaliyetlerine de olumlu etkileri vardır. Bağırsaklarda dışkılama sıklığı, dışkı ağırlığı ve yumuşaklığını arttırarak, vücutta oluşan artıkların, toksinlerin ve yağların hızla dışarı atılmasını sağlar. Karbonhidratların daha uzun sürede emilmelerini sağlayarak kan şekeri düzeylerimizinde kontrol altında tutulmasına yardımcı olur. Bu sayede iştahımızın kontrol altında tutulmasına imkân tanır. Diyet lifleri, enerji yoğunluğunun düşük olması ile de zayıflamak isteyenler için tercih nedenidir. Kilo kaybında istenilen tokluk hissinin oluşturulması ve bağırsak faaliyetlerinin hızlandırılması ile elma sirkesi özütünün yağ yakımını hızlandırması ve Sandaloz sakızının inanılmaz zayıflatıcı özelliği bir araya geldiğinde ortaya Türkiye’deki en başarılı zayıflama ürünü Elma & Sandaloz çıkmıştır"(zayıfalamabilgileri.com)

ınternetten elma sandoloz hapını sıparıs ettım ve kullandım hıcbı ıse yaramıo o sakın onca para verıp almayın onu arkadslarrrrrrrr... ınternette satılan hıcbırseye guvenmıorm artık...:sinifsinif:

merhaba kızlar
ben diyet yapıyorum ama bir durma yaşadım
tabiki sporsuzluktan şimdi sporada başladım ama sandoloz+elma sirksini de eklersem daha iyi olur diye düşünüyorum
zaten şekeri tamamiyle çıkartmışım hayatımdan tam olur diyorum

[/COLORbugun sandolozve sırkeye baslayalı 2.gunum gercektende bı tokluk war ama bogazımda acayıp yanma war acaba sırkedenmı yoksa o sandoloz sakıznı yutarken zorlanmadanmı oluyo anlamadım arkadslar

Arkadaslar bu sandaloz sakizini ben Belcikada nasil bulacagim.. Afrikada yetisen agaclardan elde ediliyormus cokca bizim burda bulunabilir diye dusunuyorum ama isminin fransizca karsiligi yada genel anlamda bilinen ismi nedir acaba bir bilen varmi lutfennnnnnnnnn

Arkadaşlar merhaba aranızda bende yeni sayılırım yaklaşık 1 ay önçe 10 haftalık bebeğimi kürtajla aldırdım malesef gelişmediği için.Bana kalan ise hayal kırıklığı ve kilolar.Tabii kiloların tek sebebi hamilelik değildi ama bir 3 kilo almışım o arada.
168 boyum 67 kilom en azından 7 kilo vermem lazım.sandolazla ilgili bütün yazılanları okudum ve akşam aldım.Ama bunların içinde anlayamadığım siyahlıklar vardı.Sayfaların birinde karıncalarla ilgili bir kaç mesaj vardı ki- bu siyahlıkların karıncalarla alakalı olmadığını ümit ediyorum-
Ben de oturdum bıçakla tek tek bunları kazıdım sonra da sşöyle bir yıkadım:) anlayacağınız benim 100 gr kaldı 50 gr. ilk denememin nasıl olduğunu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Allahtan gribimde koku alamadım :) Benim sorum öncelikle bu siyahlıklar ne
bir bilen varmı ve bunu yemenin elma sirkesini içmenin bir kolay yolu var m

ayuce sıyahlık fılan yok sandoloz skaıznda yanlıs bıse almıssın senn

doğru şeyi aldım ondan eminim çünkü forumda resmini görmüştüm.Benim siyahlık dediğim içinde yani böyle şeffaf bir şey ya içine baktığımda görüyorum.Yoksa öyle dışı yani üstü siyah değil.

bende dun baslaıdm sandoloz sakızı we sırkeye ıns ıse yarar ama bogazımda bı agrı yaptı sendede warmı:icecream:

yok ağrı yapmadı eğer içerken miden bulandıysa hani refleks böylr kusacakmış gibi olduysan boğazın tahriş olmuş olabilir.Ama çok mide bulandırıcı bir şey hele sabahları hiç düşünemiyorum.Sanırım sabah içemiyeceğim.Offf ya nasıl yapacağız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…