süper sandaloz sakızımı kullandın sadece naptınn
acilen 4 kilo vermem lazımm
tatlim nasil verdin? bi anlatsana yani sadece sandaloz mu kullandin? benimde acilen kilo vermem lazim baloya kadar bugun tartildim 59.8 geldim 61.4 ile basladim cumartesi 2 gunde giden sudur diye bol bol su iciyorum sen neler yaptin peki spor falan? senağlama
canım diyette yaptım tabiki sabahları sadece 2 dilim ekmek yedim bol salata ara öğün elma yemeklerim az yağlı yaptım miktarını azalttım tabiki bu kadar kaydirigubbakcemile2
kızlar mrb...
bunları uygulayan biri en başından ne yapılması ne kadar kullanılması gerektiğini yazabilirmi kısaca
yani sırasıyla hangilerini ne kadar kullanmalıyız
1= sandaloz sakızı
2= 5 i bi yerde çay
3= elma sirkesi
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
tatlim sandaloz sakizini 1 tatli kasigi atiyorsun agzina cigne ve agzini yakmayacak kadar sicaklikta suya 2corba kasigi elma sirkesi koy onunla sakizi yut
sonra gun icinde besi biryerdeyi ic ama 5 bardaktan fazla icme bende basladim 300 gram verebildim sadece cumadan beri... moralim bozuk yaa zayiflayamiyorum((kafamçokkarıştı klava: klava: klava: klava:
ben sandoloz sakızıyla 5i biyerde çayı unutmuşum elma sirkemi aldım içcem aç karnına şimdi bibe biberiye yagımı aldım masajla sarcam bölgelere sarcam streç filmle oda 1.5 haftada 5cm verdiriyo kızlar zayıflamak istediginiz bölgeler inceliyo
biberiye yağınıda mı aktardan alıyoruz?ve ne kadar almamız gerekiyo?
arkadaşlar herkese günaydınn opuyorumnanaktan
ben bu sandaloza dün başladım
dün sabah tartıldığımda 75.9 dum
bu sabah ise 75.1 çıktı
giden su olamaz çünkü 2.5lt su içiyorum + sabahları koca bi bardak elma sirkeli su + mate çayı
umarım böyle devam eder ama 1 gün gibi kısa bi süre de 800gr fazla gibi geldi bana ama olsun yine de mutluyum bayanssulusmile
1 günde 1 kg yakın mümkün değil ki yağdan olsun.ama iyi gelişme yine de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?