Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

süper sandaloz sakızımı kullandın sadece naptınn
acilen 4 kilo vermem lazımm

canım diyette yaptım tabiki sabahları sadece 2 dilim ekmek yedim bol salata ara öğün elma yemeklerim az yağlı yaptım miktarını azalttım tabiki bu kadar kaydirigubbakcemile2

canım arkadaşa yazdığım gibi işte spor yapmadım ama bugün spora başlıyorum zemuszemus

sandaloz ve elma sirkesini içtim şimdide 5gün 5 kilo diyetinin ilk günündeyim patates haşlıcam

kızlar mrb...
bunları uygulayan biri en başından ne yapılması ne kadar kullanılması gerektiğini yazabilirmi kısaca
yani sırasıyla hangilerini ne kadar kullanmalıyız
1= sandaloz sakızı
2= 5 i bi yerde çay
3= elma sirkesi

tatlim sandaloz sakizini 1 tatli kasigi atiyorsun agzina cigne ve agzini yakmayacak kadar sicaklikta suya 2corba kasigi elma sirkesi koy onunla sakizi yut
sonra gun icinde besi biryerdeyi ic ama 5 bardaktan fazla icme bende basladim 300 gram verebildim sadece cumadan beri... moralim bozuk yaa zayiflayamiyorum ((kafamçokkarıştıklava:klava:klava:klava:

SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

S: Formül tam olarak nedir?
C: sandaloz sakızı + elma sirkeli su + beşibiryerde zayıflama çayı

S: Sandaloz sakızını nereden bulabilirim?
C: Aktardan bulabilirsiniz. Dikkat edin; sandalozlu karışım değil, sadece sandaloz sakızı alacaksınız.

S: Görünümü nasıl?
C: Limon tuzuna ve/ya yeemklere katılan tablet halinde olmayan damlasakızına benziyor.

S: Ne miktarda satın almalıyım?
C: ılk ay için 100 gr. yeterli.

S: Fiyatı nedir?
C: Kilosu 25-100 YTL arasında değişiyor. Bulunduğunuz ile ve semte bağlı olarak.

S: Toz halinde mi yoksa çiğneyerek mi yutuluyor?
C: Çiğneyerek kullanıyoruz. Çiğnendiğinde, ağızda toz halinde dağılıyor.

S: Bazı aktarlar havanda dövülerek kullanabileceğini söylüyorlar. Ne diyorsunuz?
C: Eğer çiğnemekte zorlanıyorsanız, bir havanda dövüp, suyla beraber yutabilirsiniz. Ama çiğnemek daha faydalı.

S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su
içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.

S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.

S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

S: Beşibiryerde çayını içerken nelere dikkat etmeliyiz?
C: Bütün tatlılardan, hazır meyve sularından, kısaca şeker ve şeker ürünlerinden uzak durulması gerekiyor.
Şeker, çayın etkisini yok ediyor. Bu çayı, yağ parçalanmasını hızlandırdığı için mutlaka içmeliyiz.

S: Beşibiryerde çayını ne zaman içmeliyim?
C: Öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce, açlık hissetmeye başladığınızda için. Günde en fazla beş bardak tüketin.

s: Sandaloz sakızı mideme zarar verir mi?
C: Hayır, aksine mideyi rahatlatıyor. Ayrıca regl dönemi ağrılarının da azalmasına yardımcı oluyor.

S: Emzirenler kullanabiliyorlar mı?
C: Mutlaka doktora danışılmalı. süte geçebilir ve bebeğe zarar verebilir.

S: Bu formülün yanısıra diyet yapmak gerekiyor mu?
C: Uygun bir diyetle desteklenirse daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

S: Bağırsak tembelliği, gaz yapma gibi yan etkileri var mı?
C: Bünyeden bünyeye değişiyor.

Açıklama : Yukarıdaki maddeler; ağırlıklı olarak topik sahibi sevgili pelincan arkadaşımızın verdiği cevaplardan derlenmiştir.

çook mersi cnm...ayrıca morelini bozma yavaş yavaş giden kilolar emin ol sağlıklı giden kilolardır sen hiiçç o tatlı canını sıkma bayanssulusmile bende dün aktardan aldım sandalozumu 100gr. 8 tl
çayımı da demledim ohhh yanlız elma sirkem yok bugünlük sadece sıcak su içicem :lepi:

ben sandoloz sakızıyla 5i biyerde çayı unutmuşum elma sirkemi aldım içcem aç karnına şimdi bibe biberiye yagımı aldım masajla sarcam bölgelere sarcam streç filmle oda 1.5 haftada 5cm verdiriyo kızlar zayıflamak istediginiz bölgeler inceliyo

biberiye yağınıda mı aktardan alıyoruz?ve ne kadar almamız gerekiyo?

hakkatten de işe yarıyomu biberiye yağı.mesela göbeğime sürsem ve spor da yapsam işe yarar mı.yapan var mı bizzat sonuç alan

arkadaşlar herkese günaydınn opuyorumnanaktan

ben bu sandaloza dün başladım
dün sabah tartıldığımda 75.9 dum
bu sabah ise 75.1 çıktı
giden su olamaz çünkü 2.5lt su içiyorum + sabahları koca bi bardak elma sirkeli su + mate çayı
umarım böyle devam eder ama 1 gün gibi kısa bi süre de 800gr fazla gibi geldi bana ama olsun yine de mutluyum bayanssulusmile

1 günde 1 kg yakın mümkün değil ki yağdan olsun.ama iyi gelişme yine de:)

aaa kimseler yok nerdesinizz bayanlar

ben gelişmelerimi yazmaya devam edim
dün sabah tartıldım 74.2
bu sabah tartıldım 73.5 kaydirigubbakcemile2 sositososito çook mutluyum
ama şöyle bişey de var dün bi arkadaşımızın verdiği 2 günlük detoks varya onu da yapıyorum
bugün son herşeyi harfiyen uyguluyorum tatlı ASLA yemedim tatlıyı bırakın çay bile içmiyorum şeker giriyo diye
şekersiz içemiyorumda....
böyle işte gelişmeleri yazarım
sandaloza devam sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…