Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ACıL YARDIM LÜTFENNN::::::::::

mrb ben aranıza az önce katıldımm hemen hemen tüm yazdıklarınızı okudum benim 3 kilo fazlam var ve veremiyorum şuan

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben de sabah akşam sirkeli su içiyorum. ve günde 3 fincan da yeeşil çay içiyorum.Bugün de aktardan sandaloz sakızlı yeşil renkli toz bi karışım aldım. içinde yeşil çay funda falan da varmış. Sizce o da işe yarar mı ? Yoksa sandoloz sakızını ayrı mı tüketmeliyim lütfen yardımcı olun. Acil cevap bekliyorum. Teşekkürler

Kızlar slm ,
Mayıs 12 de düğünüm var ,kilom 67 boyum 1.68 ,düğüne kadar 63 olmak istiyorum ,elma sandoloz tableti aldım yaklasık bir haftadır kullanıyorum ama hiçbiş farketmedi ,60 tl bayıldıktan sonrada tekrar aktara gidip tozunu almak istemiyorum ,kullanan ve faydasını goren varmı bu hapın ,acaba ben mi yanlış kullanıyorum boshayallersmile ??
motivasyona ihtiyacım var:gitme::gitme:

Arkadaşlar bu başlık altında biraz mesajları okursanız defalarca uyarı verildiğini görürsünüz, ticari amaç taşıyan hap, kapsül vs. vs ürünlerin paylaşımları sakıncalı olabiliyor lütfen sadece doğal ürünler hakkında yorumlarımızı yazalım...

Arkadaşım bütün ürünleri denedi sipariş verdi ve metobolizmama bağlı bir gelişme olacaıyını söylediler ve nasıl içileceğini detaylı bir şekilde anlattılar açıklmaları çok gerçekci geldi bana. 3 hafta sonunda 6 kilo verdim ve bana söyledikleri bir mucize beklelemekti bir ayda 12 kilo yada yazılanların gerçek olmadıyı bünyenize bağlı bir zaıflama gerçekleşiceyini söylediler ve bu açıklamalardında ve verdiyim kilolardan dolağı çok mutluyum gerçekçi yaklaşımı beni mutlu etti.

Lütfen mesajınızın bir üstünde ki uyarı mesajını okuyup dikkate alırmısınız?

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar, ben elma sirkesini icmeyle ilgili cok sorun yasayanlar oldugunu farkettim, oyuzden sunu paylasiyim dedim: bende su ile icmekte zorlaniyordum,hele icmesini gectim icince agizda kalan o tat direk midemi kaldiriyordu, simdi cok rahat iciyorum, 'mucize zayiflama iksiri' basligi altindaki cayi demledim caya ekleyip iciyorum cok rahat oluyor, cayda karanfil,tarcin fln var ondan olsa gerek agzinizda elma sirkesinden eser kalmiyor:)

bide bgn bende sandaloz aldim sonunda,yrn basliyorum:)

bu konuları açmak yasak ama burda yazmak yasakmı bılmıorum kullanan varsa deneyımlerını alabılırmıyım buradan?

bu konuları açmak yasak ama burda yazmak yasakmı bılmıorum apple 30 kullanan varsa deneyımlerını alabılırmıyım buradan?

Sadece bir kaç mesaj yukarı benim yazdıklarıma bakarsanız hangi konuların paylaşımı olduğunu anlayabilirsiniz....

Sadece aktardan alınabilen veya herhangi bir yerden temin edeceğiniz doğal ürün paylaşımları yapılabiliyor... ticari amaç içeren ürünlerin paylaşımını yapmıyoruz...sitemizde kilo problemi yaşayan herkes bilinçli kullanıcı olamayabiliyor ufak çocuklar var aramızda yada ergenlik dönemi içinde bulunan genç kızlarımız, duyulan her ürünü kullanıp sağlıklarından olma riski taşıyorlar bu yüzden paylaşımlarımıza dikkat ediyoruz...

slm kızlar ben 15 gündür kullanıyorum sandaloz sakızı+beşibiryerde çayını 2.200gr verdim tabiki diyetle beraber sizce nasıl sonuç iyiy mi ?

slm kızlar ben 15 gündür kullanıyorum sandaloz sakızı+beşibiryerde çayını 2.200gr verdim tabiki diyetle beraber sizce nasıl sonuç iyiy mi ?

Diyet yaparak 15 günde 2 kilo vermen normal gibi geliyo bana.Gerçi metabolizman nasıl bilmiyorum ama.Bence böyle şey mideye zarar verir .

bende başlayım bari sandaloz sakızına yaklaşık 3 aydır diyetteyim gden sadece 8 kilo
vücudum çok dirençli oldugu içinn n zor veriyorum
sandoloz sakınızı emzirirken kullana bilirmiyiz acabaaaaa

ben de diyetteyim şimdiye kadar yaklaşık 5 aydır ancak 7 kilo verebildim ,şimdi bu sakızı denemeyi düşünüyorum çünkü daha 4 kilo vermem lazım,eğer 2 haftada 2 kilo verdiriyorsa çok iyi,acaba kullanıpta memnun olmayan var mı ve nasıl kullanmak gerekiyor?

bana sandaloz sakızı+sirkeli su çok iyi geldi bir hafta oldu kullamaya başlayalı 2,5 kilo verdim. tai yanında yediklerimede dikkat ederek.

sabahlarımı kullandın nasıl yaptın canım anlatırmısın biraz:)

sabah 7de uyanıyorum çalıştığım için bu ikiliden içiyorum 9 gibi kahvaltı yapıyorum ekmek ve şeker yok kesinlikle, günde 3 lt su mutlaka içtim ve akşamları çok sık olmasana 10-15 dk sadece egzersiz bu kadar. hafta sınu biraz fazla kaçırmama rağmen kilo almadım.herkes zayıfladığımın farkında

kızlarr ,
ben daha önce bunun hapını aldım ama hıc bi faydasını görmedimm:umursamaz:
Bi tanıdığım Sandoloz sakızı elma sirkesi ve beşi bi yerde çayıyla 5 kilo vermiş sadece 1 haftada ..
Benim düğünüm mayısta olumunekankayizsmile ,kilom 67 -66 arasında değişiyor ,boyum 1.68 5 kilo bende versemm süper olcakk ..

Hadi hanımlarr elele verelimde kurtulalım su kilolardan vereliniortak .bugun ilk günüm bu üçlüye başlayalı ,herkez paylaşsın deneyimlerini :teytey:

ya kızlar ben bu sandoloz sakızını kullanıyorum ama kabızlık yaptı bende :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…