arkadaşlar merhaba,
şu meşhur sandaloz ve elma sirkesi tabletlerinden alıp denedim,önemsenecek kadar kilo verdirmiyor,fakat burada arkadaşların yazdığı gibi aktardan alıp,elma sirkesi ile beraber kullanırsanız gerçekten hem ekonomik,hemde güzel kilo verdiriyor,lütfen tuzağa düşüp o paraları vermeyin....klava:
ACİL YARDIM LÜTFENNN::::::::::
mrb ben aranıza az önce katıldımm hemen hemen tüm yazdıklarınızı okudum benim 3 kilo fazlam var ve veremiyorum şuan elma krom aldım 10 gündür kullanıyorum ama tık yok bu sandoloz sakızını nasıl kullanıcam bunun hap şeklinde satılanı varmış işe yarıyormu lütfennnnnnn kızlarr yardım edinn psikolojim bozuldu kilolardan:sinifsinif:
Kızlar slm ,
Mayıs 12 de düğünüm var ,kilom 67 boyum 1.68 ,düğüne kadar 63 olmak istiyorum ,elma sandoloz tableti aldım yaklasık bir haftadır kullanıyorum ama hiçbiş farketmedi ,60 tl bayıldıktan sonrada tekrar aktara gidip tozunu almak istemiyorum ,kullanan ve faydasını goren varmı bu hapın ,acaba ben mi yanlış kullanıyorum boshayallersmile ??
motivasyona ihtiyacım var:gitme::gitme:
Arkadaşım bütün ürünleri denedi sipariş verdi ve metobolizmama bağlı bir gelişme olacaıyını söylediler ve nasıl içileceğini detaylı bir şekilde anlattılar açıklmaları çok gerçekci geldi bana. 3 hafta sonunda 6 kilo verdim ve bana söyledikleri bir mucize beklelemekti bir ayda 12 kilo yada yazılanların gerçek olmadıyı bünyenize bağlı bir zaıflama gerçekleşiceyini söylediler ve bu açıklamalardında ve verdiyim kilolardan dolağı çok mutluyum gerçekçi yaklaşımı beni mutlu etti.
bu konuları açmak yasak ama burda yazmak yasakmı bılmıorum apple 30 kullanan varsa deneyımlerını alabılırmıyım buradan?
slm kızlar ben 15 gündür kullanıyorum sandaloz sakızı+beşibiryerde çayını 2.200gr verdim tabiki diyetle beraber sizce nasıl sonuç iyiy mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?