• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

slm kızlar.forumu baştan sona okudum neredeyse:bbo:ama bu arada da galiba sandaloz sakızındaki karıncaları yedimmm:roflol::mymeka:sırnaşık şeyahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaa

arkadaşlar bu sandaloz sakızını bende denedim ama o kadar iğrençti ki sanki kum yiyomuşum gibi hissettim yutamadım.ezip suyun içine attım toz halinde yinede çok iğrençti.

ya kızlar ben bu sandoloz sakızını kullanıyorum ama kabızlık yaptı bende :çok üzgünüm:

Canım bendede kabızlık yaptı ,dün tam 3 olarak kullanmaya başladığım gün onun öncesi 1 kac gün sandoloz sakızı çiğnedim sadece ,kilomda bi farklılık oluşmadı ama 5 i bir yerde çay işi yarıyor dünden beri rahatladım ..hihoyyyt

hahhaha msjı okudum ben bişi anlamadım ,dün sandoloz sakızı + elma sirkesi ve 5 'i biryerde çayını 3 lü olarak kullanmaya başladımm

ya bu sakızı nerden ve kaça aldınız

Aktardan canımcım.Ben 100 gr 4 tl ye aldım.Aslında ülserim de var elma sirkesini içerken çok korkuyorum eyvahedigeldismile Ama azıcık rahatladım gibi.Ayrıca ilk gün bende aşırı ishal yaptı.Sonra düzeldi.Kızlar ben su içemiyorum hiçççç bi de bide bunları kullandıktan sonra tokluk hissediyorum gerçekten ama yemeğimi yarım saat bir saat sonra yemessem çok iştah açıyorr bu defa....delikafadulden

Aktardan canımcım.Ben 100 gr 4 tl ye aldım.Aslında ülserim de var elma sirkesini içerken çok korkuyorum eyvahedigeldismile Ama azıcık rahatladım gibi.Ayrıca ilk gün bende aşırı ishal yaptı.Sonra düzeldi.Kızlar ben su içemiyorum hiçççç bi de bide bunları kullandıktan sonra tokluk hissediyorum gerçekten ama yemeğimi yarım saat bir saat sonra yemessem çok iştah açıyorr bu defa....delikafadulden

çok tşkler şimdi aktarı bulmak kaldı buraları bilmiorumda:D

afiyet olsun kızlar tadı nasıldı kaydirigubbakcemile3

daha hızlı daha çabuk yani etkili zayıflatıyor kafamçokkarıştı tavsiye ederimm ehehelaelaelaelaelaeşakkıdı:içelim:Şeniz yaahu şimdi diğer sayfaları okumayan soracakk daha etkili ne zayıflatıyor ne daha etkili diyeee olumune kankayiz smiledelikafadulden

hayell tadı hiç bişeye benzemiyor ,kum çiğniyor gibisin ama zayıflatıyosa benim icin çikolatalı pasta tadında zemuszemus 6 sında gelinlik provam varr 3 gün kaldı belki bişiler verebilirim :Saruboceq:

slm. ben internette gazete okurken elma sandaloz diye yeni çıkan bir hapın reklemını gördüm. onu araştırırken pelincan'ın yazılarından elma sirkesi, sandaloz sakızı ve 5 i bir yerde çay ile tanıştım. bir iki gün içinde hemen aktardan aldım.başladığımda 79,50 idim yaklaşık 10 günlük düzenli kullanımdan sonra 15 gün ara verdim.bugun tekrar basladım bugun tartıldıgımda 73,90 çıktım.bu benim için moral oldu .hedefim 65 inşallah ulaşırım .

slm. ben internette gazete okurken elma sandaloz diye yeni çıkan bir hapın reklemını gördüm. onu araştırırken pelincan'ın yazılarından elma sirkesi, sandaloz sakızı ve 5 i bir yerde çay ile tanıştım. bir iki gün içinde hemen aktardan aldım.başladığımda 79,50 idim yaklaşık 10 günlük düzenli kullanımdan sonra 15 gün ara verdim.bugun tekrar basladım bugun tartıldıgımda 73,90 çıktım.bu benim için moral oldu .hedefim 65 inşallah ulaşırım .

O beşi biyerde çayı ne dicezde alcaz cnm

slm kizlar araniza yeni katildim ben nur :)) angela bisey soracam tatlim sadece 1 ayda mi 6 kilo verdin ? mezuniyet balom yaklasiyor ve benimde 8 kilo fazlam var nerdeyse yemek yemiyorum tabi aptal gibi metabolizmam yavasladi burdan aldigim tarife basladim bugun ve bu sandolozuda denemek istiyorum elma sirkesiyle insallah basaririm kizlar nolur destek olun bana :(((:enbuyukkk:

aldim sandaloz sakizini denedim bunun disinda sabah 1 bardak limon suyu ve tarcin karisimi ictim az oncede su meshur zayiflama iksirini yaptim elmali olani icinede besi biryerde kattim tartildim 300 gram eksik :))) hergun boyle verebilsem keske ....

kızlar 20 günde 3 kilo verdim nasıl iyi mi

tatlim nasil verdin? bi anlatsana yani sadece sandaloz mu kullandin? benimde acilen kilo vermem lazim baloya kadar bugun tartildim 59.8 geldim 61.4 ile basladim cumartesi 2 gunde giden sudur diye bol bol su iciyorum sen neler yaptin peki spor falan? senağlama

Back
X