I
iklim__
Ziyaretçi
4 ayda verdim canım..doğumdan hemen sonra başladım bişeyler yapmaya..
normal doğum yapmıştım.hemen mekik ve yürüyüşe başladım.
sabah kahvaltıda domates salatalık peynir süt tükettim..he bide yumurta.ama bir dilim kepek ekmeğiyle..arada 1 meyve yedim
öğlen bol yeşil salata ve çorba içtim.
akşamda sebze yemeği yoğurt salata..veya sebze yemei yerine ızgara ama porsiyonlar az..
sıvı çok tükettim sütüm kesilmesin diye..hiç bir zamanda süt problemi yaşamadım çok şükür..
günde 1lt ısırgan+rezene içtim..zayıflatıcı ödem söktürücü ve süt yapıcı özellikleri var..
bide yemeklerden yarım saat önce dereotu çiğnedim bir tutam..tokluk veriyor ve süt arttırıyor..
bölgesel egzersizler yaptım.kızım 4 aylıkken 19 vermiştim:lepi:
sonra araya tayin taşınma girdi..gerçi eski halimdende zayıftım ama bi başlamışken devam etmekti niyetim..yeni hayat düzen derken baktım kendimde eski gücü bulamadım.ne spor ne diyet hiçbirşey yapamadım..kendiliğindende arada verdim 1-2 aldım verdim öyle devam etti
şimdi 1 yaşında.
biraz daha incelmek istiyorum
canım sen de öğretmensin.. bizim nikah oldu ama düğün haziranda..ben bu sene atanamadım. umudum haziran atamasına. çünkü 1 puanla tercih yapamadım.
sen ne kadar zaman sonra düşündün bebeği? yani sence hemen bebek düşünmeli miyim yoksa önce eşimin yanına gelmeyi mi bekleyeyeim?hayatım düzene girsin diye..