Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

canım bende 2 gün falan sürdü. ama ilacı alınca rahatladım.bende de aynı durum söz kanusu. bazen acayip kaçırıyorum yemeyi. gün içinde tatlı yediğim de oluyor. ama 100 gr da olsa gidiyor sürekli. bir de şu var. gece tartşlıyorum mesela, 60 çıkıyor. amaa sabaha hele bir de tuvalete çıkmışsam yine 58.7 oluyor. yani geceki kilonuz mühim değil. vücutta gaz ve ödem oluyor.bir de tamamen çıplak tartılın. benim pijamalı halimle 800 gr oynadığını biliyorum.

sandalozu uyguluyorum ..akşamda içtim bu sefer daha az sancılandım..evde ilaç var sanıyordum ama tarihi geçmiş ..sabah içtim şimdilik iyiyim....bend eçıplak tartılıyorum sabah vede ogün denemek için öyle tartıldım...

kızlar, bu uygulama sizde kabızlık yaptı mı? belki başka bir şeydendir ama ben bir kaç gündür ayıptır söylemesi tuvalete çıkamıyorum:(( annem iyi gelir diye yarım çar bardağı ---öğğğ- zeytinyağı içirdi ve şuan kabus bir haldeyim. midem bulanıyor, karnım 7 aylık hamile gibi, taş taşıyorum sanki içinde.oooff of..

arkadaşlar bi deneyimimi daha sölim. şişlik yada kabızlık olduğu zmanlarda akşamdan örneğin form çayı için. akşam yemeğinde nohut yemeği gibi yiyecekler tüketin azda olsa kepek ekmeğinizden yiyin şayet yememişseniz. mesela portakal gibi lifli gıdalarda ii geliyor.bende fayda etti sizde deneyin derim. kilolar gidiyor gitmesinede azda olsa basen kalça problemi nasıl hallolur bilemiyorum. ille spormu?çok hareketliyim zaten spora nasıl vakit kalcakki.(yapmakta zor geliyo bacakları yana kaldırıp indirsem iide)
bazı aletler var masaj aleti gibi kullanıp faydasını gören varmı?? birbirimize desteğe devammm ......:)

kızlar, 4. günde hala tık yok. bugün hint yağı alacağım. o da işe yaramazsa mecburen laksafenol:((

annem de sandaloz sakızı denemişti dün, tuvalete çıkamamış. acaba sende de o mu yaptı diyor.ama ben çok güzel kilo veriyorum. sandalozu bırakmak istemem yani..

arkadaşlar ben 3 gündür bu ilacı kullanıyorum.iştahımı tamamiyle kapattı.Hiçbirşey yiyemiyorum.Ayrıca ilacı aldığımda hizmet hattını aradım ve bana bol su ile yutun dediler.Burada okuyorum ve çiğneyerek toz haline getiriliyor ya da suda eritiliyor diye önerilmiş.Mayısta nişanım var ve 1 yılda 13 kilo aldım.75 kilo oldum.Boyum 1.80 ama ben eskisi gibi 62 kilo olmak istiyorum 3 ayda bu kiloyu verebilecek miyim bilmiyorum ama sizden acil eritilip mi çiğneyerek mi içilecek onu öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım bu çiğneyerek yutulan aktarlardan alınan sonra sirkeli su içiyosun seninki tablet olduğu için yutacaksın bende aktardakini kullandım 6 kilo verdim

kızlar, 4. günde hala tık yok. bugün hint yağı alacağım. o da işe yaramazsa mecburen laksafenol:((

annem de sandaloz sakızı denemişti dün, tuvalete çıkamamış. acaba sende de o mu yaptı diyor.ama ben çok güzel kilo veriyorum. sandalozu bırakmak istemem yani..

arkadaşım bende bir aydır kullanıyorum ama sadece sabahları bence tek sefere düşürün

merhabalar bende elmalı sandaloz siparişi verdim ve kargo az önce getirdi bugün başlicam bakalım neler olacak gelişmeleri yazıcam sürekli iyi günler arkadaşlar :)

ve eklemek istedim benimde daha önceki denediğim bitkisel zayıflama ürünlerde aşırı bir sancılanma ve şişlik sorunu yaşıyordum bu sebeple devam edemiyordum şu anda en büyük korkum bu gaz giderici hapların etkisi olurmu bilmiyorum denemedim hiç gene aynı sorun olursa bu defada ıklim hanımın önerdiği flaton u denemeyi düşünüyorum umarım sorun yaşamam gene :(( ıklim hanım sizede çok teşekkürler paylaşımlarınız çok açıklayıcı ve faydalanıyorum :)

hepinize meraba arkadaşlr, benim de vermem gereken 10 kilom var,55 olmak istiyrm.burda okudum ve aktardan sandolozu aldım.
sandolazdan 1 fındık büyüklüğünde çiğnemek yeterli mi?ağızda dağılıyor,ben yutmakta biraz zorlandım,toprak yiyormş gibi hissettim.üstüne de 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkeli su içtim.
bu şekilde mi olcaktı? umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.hihoyyyt

kızlar, bu uygulama sizde kabızlık yaptı mı? belki başka bir şeydendir ama ben bir kaç gündür ayıptır söylemesi tuvalete çıkamıyorum:(( annem iyi gelir diye yarım çar bardağı ---öğğğ- zeytinyağı içirdi ve şuan kabus bir haldeyim. midem bulanıyor, karnım 7 aylık hamile gibi, taş taşıyorum sanki içinde.oooff of..
evet ya birde o sorun var benim kabızlık şikayetim yoktu sandalozdan sonra başaldı..keten tohumlu yoğurt yiyourm ikindide...şimdilik iyi...
arkadaşlar bi deneyimimi daha sölim. şişlik yada kabızlık olduğu zmanlarda akşamdan örneğin form çayı için. akşam yemeğinde nohut yemeği gibi yiyecekler tüketin azda olsa kepek ekmeğinizden yiyin şayet yememişseniz. mesela portakal gibi lifli gıdalarda ii geliyor.bende fayda etti sizde deneyin derim. kilolar gidiyor gitmesinede azda olsa basen kalça problemi nasıl hallolur bilemiyorum. ille spormu?çok hareketliyim zaten spora nasıl vakit kalcakki.(yapmakta zor geliyo bacakları yana kaldırıp indirsem iide)
bazı aletler var masaj aleti gibi kullanıp faydasını gören varmı?? birbirimize desteğe devammm ......:)

en etkini spor..bölgesel hareket çalışırsan eritirsin...

ve eklemek istedim benimde daha önceki denediğim bitkisel zayıflama ürünlerde aşırı bir sancılanma ve şişlik sorunu yaşıyordum bu sebeple devam edemiyordum şu anda en büyük korkum bu gaz giderici hapların etkisi olurmu bilmiyorum denemedim hiç gene aynı sorun olursa bu defada İklim hanımın önerdiği flaton u denemeyi düşünüyorum umarım sorun yaşamam gene :(( İklim hanım sizede çok teşekkürler paylaşımlarınız çok açıklayıcı ve faydalanıyorum :)

sağol canım.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.:1hug:

kızlar, benim kabızlık sandalozdan değilmiş. 4 gündür yeni bir ilaca başlamıştım--zayıflamayla alaksı yok başka bir hastalık için-- onun yan etkisiymiş. doktorum söyledi. eh, sandalozu akladık yanizemuszemus

kabızlık için de bugün hint yağı aldım. yarın yapacağım. bir de bu 1 haftalık birikmişlerimden kurtulmak için 2 günlük detoks yapacağım. sonuçları yazarım size.

hepinize meraba arkadaşlr, benim de vermem gereken 10 kilom var,55 olmak istiyrm.burda okudum ve aktardan sandolozu aldım.
sandolazdan 1 fındık büyüklüğünde çiğnemek yeterli mi?ağızda dağılıyor,ben yutmakta biraz zorlandım,toprak yiyormş gibi hissettim.üstüne de 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkeli su içtim.
bu şekilde mi olcaktı? umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.hihoyyyt

evet canım. ben de o şekilde kullanıyorum. 63 ten 58.8e düştüm.kaydirigubbakcemile2
elma sirkeli suyun sıcağa yakın ılık olmasına dikkat et. şeker ve süt yasak. süt kilo yapıyormuş sandalozla. şeker de etkisini kaybettiriyormuş. ama benim arada kaçamaklarım oldu:kedi: yani abartıp koca dilimleri götürmezseniz bi şey olmaz herhaldeolumunekankayizsmile

ben 13 şubatta ( cumartesi ) tartıldığımda tam 84 akannehir kiloydum pazartesi günü 1 bardak sıcak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karışımını içmeye başladım ( sabahları açkarnına) ve öğleden sonrada 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı sandoloz içiyorum bazende öğlen değilde akşam içiyorum ve 1 hafta sonunda 80 kiloyum hala kendim bile inanamıyorum zemuszemus yediklerime gelince maalesef dikkat edemiyorum :kedi: ama ekmeğ iaz yemeye çalışıyorum bakalım ileride nolucak anlatırım sizlere burdan mutlu kalın yerimseniben

ben 13 şubatta ( cumartesi ) tartıldığımda tam 84 akannehir kiloydum pazartesi günü 1 bardak sıcak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karışımını içmeye başladım ( sabahları açkarnına) ve öğleden sonrada 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı sandoloz içiyorum bazende öğlen değilde akşam içiyorum ve 1 hafta sonunda 80 kiloyum hala kendim bile inanamıyorum zemuszemus yediklerime gelince maalesef dikkat edemiyorum :kedi: ama ekmeğ iaz yemeye çalışıyorum bakalım ileride nolucak anlatırım sizlere burdan mutlu kalın yerimseniben

harikasın inşallah yağlardan vermişindir. Ama bu kadar hızlı yağ verilmiyor malesef. Ben diyete başladığım hafta 3 kilo vermiştim.
Sandoloz sakızı almıştım birtürlü kullanamadım. Korktum ya zararı olursa taş yaparsa diye korkuyorum.Kullanamadım.
Sağlıklı mutlulukla kilolar vermenizi diliyorum.

merhabalar bende elmalı sandaloz siparişi verdim ve kargo az önce getirdi bugün başlicam bakalım neler olacak gelişmeleri yazıcam sürekli iyi günler arkadaşlar :)

Lütfen başlığa uygu paylaşım yapalım, başlık ticari amaçlı kapsül,hap vs değil aktardan alıp doğal olarak kullanılan sandaloz sakızı ve elma sirkesi paylaşımıdır...a.s.

çok sevindim canım..tebrikler.a.s.

sağol canım.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.:1hug:

kızlar, benim kabızlık sandalozdan değilmiş. 4 gündür yeni bir ilaca başlamıştım--zayıflamayla alaksı yok başka bir hastalık için-- onun yan etkisiymiş. doktorum söyledi. eh, sandalozu akladık yanizemuszemus

kabızlık için de bugün hint yağı aldım. yarın yapacağım. bir de bu 1 haftalık birikmişlerimden kurtulmak için 2 günlük detoks yapacağım. sonuçları yazarım size.
ama ben ona başlayınca olmuştu...
detox sonucunu bekliyoruz birde ne yaptığını paylaşırsan sevinirim..
evet canım. ben de o şekilde kullanıyorum. 63 ten 58.8e düştüm.kaydirigubbakcemile2
elma sirkeli suyun sıcağa yakın ılık olmasına dikkat et. şeker ve süt yasak. süt kilo yapıyormuş sandalozla. şeker de etkisini kaybettiriyormuş. ama benim arada kaçamaklarım oldu:kedi: yani abartıp koca dilimleri götürmezseniz bi şey olmaz herhaldeolumunekankayizsmile
şekerle aram yoktur..ama süte gelince aynı şeyi diyemiyeceğim..nasıl olcak şimdi..gece yatarken sür içmeyi çok seviyorudum ara verdim ama bırakamıyourm...

vereliniortak

arkadaşlar 5 gündür elma sirkesi ve sandaloz sakızı kullanıyorum 500 gr verdimkaydirigubbakcemile3
b arada yediklerime dikkat edim dedim ama nerde daha bir iştahlandım şekerlileri yedimde yedim
una rağmen 500 gr çok iyi bundan sonra yediklerimede dikkat edicem kahvaltılık gevrekler aldım bakalım yavaş yavaş olsun ama kilo verip beslenme düznimi değiştirmek istiyorum.
bu arada elma sirkesindenmi ,sandaloz sakızındanmı bilmem bütün miğde problemlerim gitti hem miydemi hem kendimi çok iyi hissediyorum

yanıtın için teşekürler iklimopuyorumnanaktan umarım ben de en azından bi 5 k,lo verebilirim.bu sabah kullanmaya başladım.

Back
X