• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar neredesiniz? daha sonucu alan olmadı mı? ay bir baskülüm gelse de tartılsam...en sonunda gidip kargoda tartılacağım:))

arkadaşlar ben bir ay önce sandaloz karışımlı bitki çayı içtim 3 kiloyu verdirdi fakat sonra kilo vermem durdu bende sıkıldım vede bıraktım şimdi sadece aktarda satılan sandaloz sakızının toz halinde satılanını aldım fayda görürmüyüm bilmiyorum görürsem yazarım.

selam kızlar... bu hafta 1,2 kilo vermişim en az. en az diyorum çünkü eşim gelmeden 61 kiloydum. o gelince kilo almıştım. neyse. bugün tartıldım. 59.8...ben tam gaz devam ediyorum. öpüldünüz.

gaz gibi birden başlıyor ve kıpırdayamıyourm sandaloza başladığımda çıkmıştı ortaya denemek için bıraktım hiç olmadı o ara..sonra tekrar başladım..3-4 gün sonra yine aynı akşam birden gaz şeklinde acayip ağrılı bir sancıydı bıraktım yine öyle birşeyim yok şu anda paylaşmak istedim..:uhm:.

gaz gibi birden başlıyor ve kıpırdayamıyourm sandaloza başladığımda çıkmıştı ortaya denemek için bıraktım hiç olmadı o ara..sonra tekrar başladım..3-4 gün sonra yine aynı akşam birden gaz şeklinde acayip ağrılı bir sancıydı bıraktım yine öyle birşeyim yok şu anda paylaşmak istedim..:uhm:.

çok geçmiş olsun.benim de midem bayağı hassas anlaşılan sizin de öyle.ben sandaloz sakızından ziyade sirkeden olabileceğini düşünüyorum.annem bana ev yapımı elma sirkesi yaptı ben onu kullanıyorum.bir rahatsızlık çekmiyorum çok şükür.umarım siz de sağlıkla kilo verirsiniz.bu arada ben 66.7 kg olmuşum geçen cumadan beri.görüşmek üzere herkese kolay gelsin zemuszemus

merhabalar.
ben 1.67 boyunda ve 58.5 kılodayım. yazdan bu yana neredeyse 3.5 kılo aldım ve kesınlıkle gerı vermek ıstıyorum.. elma krom kullandım hıc bır etksıını gormedım...sıze sorum zatenn az yemek yıyorum yanı ıstah kapama dısında kendılıgınden kılo verdırırmı_?? cunku ben deıdıgım gıbı hem az yiyorum, hemde çok hareketlıyım ama bı turlu 3.5 kıloyu veremedımm yardımmmm edınnnnnn lutfenn.....

merhaba sandaloz sakızı ve elma sirkesini kuralına uygun kullanırsanız mutlaka kilo verdiriyor. kolay gelsin.

peki herhangi bir kullanım onerınız var mı_?? sadece sabah ve aksam yemekten yarım saat once bırer tablet diyor. bu kadar mı sadece_??

peki herhangi bir kullanım onerınız var mı_?? sadece sabah ve aksam yemekten yarım saat once bırer tablet diyor. bu kadar mı sadece_??

canım ben hap kullanmadım. aktardan aldım.ama kullanım aynı bildiğim kadarıyla. sabah kalkınca kullanıyorsun, yarım saat sonra kahvaltı. bir de akşam yemeğinden yarım saat önce... süt ve tatlı tüketmiyorsun kullandığın sürece. süt sandalozla kilo yapıyor, tatlı da etkisini kaybettriyor. kolay gelsinolumunekankayizsmile

benim de aklım karıştıı. artı bi de şöyle bişey var protein ağırlıklı diet yaptığımızda daha kolay kilo verebiliyoruz diye biliyorum ve süt ürünlerini her ana öğünüme ekliyorum artı spordan sonra da ekstra yağsız süt içiyorum. acaba etkiliyor mu ki sandoloz sakızınıbilmiyorumkismile

Back
X