- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
sorma...elimde hep ya 1 ltrelik su şişem yada çay fincanım var. zaten 10 dk. bir tuvaletteyim:)
inşallah sonuç alabiliirim...merakla bekliyorum
suyu 1,5-2 lt ye düşür derim yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma...elimde hep ya 1 ltrelik su şişem yada çay fincanım var. zaten 10 dk. bir tuvaletteyim:)
inşallah sonuç alabiliirim...merakla bekliyorum
sandalozu tekrar bırakmak zorundayım bana yaramdı gece yine sancıyla uyandım.......
ne sancısı???
gaz gibi birden başlıyor ve kıpırdayamıyourm sandaloza başladığımda çıkmıştı ortaya denemek için bıraktım hiç olmadı o ara..sonra tekrar başladım..3-4 gün sonra yine aynı akşam birden gaz şeklinde acayip ağrılı bir sancıydı bıraktım yine öyle birşeyim yok şu anda paylaşmak istedim..:uhm:.
peki herhangi bir kullanım onerınız var mı_?? sadece sabah ve aksam yemekten yarım saat once bırer tablet diyor. bu kadar mı sadece_??
süt ve tatlı tüketmiyorsun kullandığın sürece. süt sandalozla kilo yapıyor, tatlı da etkisini kaybettriyor. kolay gelsinolumunekankayizsmile
ben spordan sonra yağsız süt içiyorum öyle tavsiye ettiler acaba yağsız sütün etkisi olur mu ki :uhm: