Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of of of diyorum dün tekrar sandalozu denedim akşama yine gazdan patlayacak gibi oldum..uygulamak isityorum ama olmuyor ...doğun kilosu benimde ...
canım flaton diye bi ilaç var. gerçi yasak ilaç ismi vermek ama...gaza birebir. 3 lira falan hem de. ilk başladığımda bende de gaz oldu. onla atlattım.
arkadaşlar sirke sütün tadını belki bozar ama zararı olduğunu sanmıyorum. gribede ii geldi cildimede etki etti sanki. ama sandalozu bilemiyorum site etki edermi.vücuda zararı sanmıyorum olsun ya.ayrıca arkadaşlar mesela benim elimde sürekli bişiler var hepside az kalorili şey. ketılım sürekli çalışır durur .yeşil çay ve içmekten karnım kocaman oluyo akşamları. 1 2 poşet form çayıda içiyorum. arada durakladım ama hani derler şişman kızın rejimi yarınadır. rejimi bıraktım demedim . bugün deldim rejimi ama hala devam dedim. birde mesela önceden sofraya oturunca bakardım en büyük tabak bende olsa :9
şimdi az olanı alıyorum ne çok doyduğuma değil, az yedim ne çok kilo vercem diyorum. kilo vericem mesajını beyne vermek gerek. hadi kolay gelsinnn.