Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bilmiyorum canım.ben de burada okumuştum.ama ekstra içmem gerekmediğinden kullanmayabilirim dedim.
bir de ben nesfiti değil de başka bir markayı çerez niyetine sade yiyorum. çok da tok tutuyor.

meraba arkadaşlar ben bu forumu 4 5 ay önce takip etmeye başlayan , forumun sessiz kitlesinden biriryim. 50 olan kilom doğumla beraber 66 67 lere çıkmıştı. tabi bunun 6 7 kilosu doğum sorası süt olsun diye yapılan yanlışlarımdan ibaretti. bi arkadaşın önerisiyle forumu takibe başladım. elma +sandaloz sakızı öneren arkadaşıma çok teşekkür ederim .pelincan saol. şu an 52 civarında seyretmekteyim. diyet değil dikkate hala devam .çok okudum bu forumu. okudukça azimlendim eski kilomada kavuşmak için hala azimliyim. karnımdaki löp yağlardan hemen hemen kurtuldum sayılır. kepek ekmeğim yeşil çayım galetalarım bağımlılık yaptı. içtiğim 2 ltye yakın suyu normalde içmezsem halsiz kalır oldum . çayım zaten şekersizdi. çikolatadan asla vazgeçmedim ama diyet olanları götürüyorum artık. herşeyden yiyorum bazen abartıyorumda ama eve tartı aldım o hep baş ucumda . yavaşşşşşşşşşşşş diyorum ara ara kendime. bazen tartı inatlaşsada bende inatlaşıyorum .bu inadıma vesile kk yani sizlere çok teşekkür ederim . saolun. olumunekankayizsmile

BENDE BUGÜN ALDIM. YARIN ıNŞALLAH BAŞLAYACAĞIM.inşallah sizin gibi kilolardan kurtulurm.

ne kadar süre kullanmak gerek. uzun süre kullanınca bir yan etki yapar mı? eeeee bende ki göbek ne zaman erir bilmiyorum .:kedi::kedi:

benimde evde duruyo sandalozlarım:(( bir türlü beceremedim başlamayı.motivasyona ihtiyacım var.ipekege bana yardımcı olurmusun?sanki zararlı bişey gibi geliyo bana erimezmiş vucuda zarar verecek gibi geliyo.nasıl kullandın canım neler yaptın ne olur anlat bende doğum kilolarımdan kurtulayımm:((

mrb arkadaşlar uzun zamandır diyet topiclerini takip ediyorum kim ne yapmış nasıl kullanmış nasıl işe yaramış ben şu an 118 kg aslında normalde 105 tim ama zayıflama arzusuyla bilinçsizce diyetler yaptım ve hep kas ve sudan zayıfladdım yağ yakamadım çünkü egzersiz yapamıyorum tansiyonum var egzersiz yapınca yoruluyorum hem migrenim hem tansiyonum azıyor .geçen eşimin yanında çalışan kızı gördüm bayağı kilolu kendisi boyuna göre baktı epey bir zayıflamış bu sandolozla elma sirkesi olan tabetten kullanmış. kendisi ne kadar zayıfladığını bilmiyor çünkü başlamadan tartılmamış ama göreniz bacaklar göbek erimiş "1 ayda kutunun içeriğine baktım sadece sandaloz sakızı ekstresi,elma sirkesi ekstresi,glukoz bukadar 55 tl. karar verdim bende alim diye sonra burayı okudum aynı malzemeler neden çok para vereyim dedim aktardan sakızı aldım sirkede aldım bakalım .bu sabah başlıyorum arkadaşlar umarım işe yarar gelişme olursa size yazarım fikriniz olur

meraba arkadaşlar. yazılarınızı yeni gördüm. bn kısaca neler yaptığımı anlatayım ama şunu diyim öncelikle. doğum sorası ben kendimi sevemedim evet çocuğum önemliydi ama aynaya baktığımda kendimi değilde fazlalıklarımı görür olmuştum.eşim şikayetçi gözükmüyodu ama yılla boyu 50 li kilolarda olup 38 beden giyen birinin 42 44 beden pantalonlara girmeye çalışması çok kötüydü. ben kendimi sevemez olmuştum. her gün vercem dedim. resmen evet kafayı bozdum kiloyla.hep motive edici yazılar okudum. evde poşetimde bir sürü kepekli çubuğum , diyet çikolatam sütüm ve yeşil çaylarım , hergün yediğim elmam evde hep hazır. şunu unutmayalım tek başına sandaloz ve sirke fayda etmez . yemekten kısmadıkça. bu işin bi matematiği var bi kalori cetveli çıkarın.hesaplayın ne yiyorum ne yakıyorum. bi kağıtta hesaplayın aylık gelir gider hesaplar gibi .her yemeğin püf noktasına dikkat ederek yiyin mesela tavuğun derisini yememek gibi. yeşil salata, çorba,makarna, papates haşlama yada az yağlı patates yiyebilirsiniz. çok araştırdım kahvaltı yapmak kilo vermeye yardımcı. yemeyip sora çılgınlar gibi yemeğe saldırmıyorsunuz. yumurta haşlama peynir kepek ekmekzeytinle başlayabilirsiniz güne. bi arkım dedi ben mesela yanlış biliyormuşum örneğin gece aç yattık az yiyoruzya sabahta kahvaltı etmedik metebolizma kendini yavaşlamaya alıyomuş. diyetisyeni demiş. günün belli sattlerinde az bir yiyecekle çivi çakar gibi metabolizmayı uyarın. az ve sık yiyin. kendi listemi yaptım cetvelle sevdiğim şeylerden yedim. artık normal çikolata yerine diyet yiyorum. çok dikkat ettiğim başlarda pilav kızartma muz havuç yemedim.şeker zaten kullanmam. abur cubur da çok yemezdim. aslında evde oldumu silip süpürmeden durmam ama almadım eve.yürüyebilsek ne ii .eskiden homili gırtlak yiyip almazdım kilo demek yürüdüğümdenmiş.

sora elma sirkemi , hafif bacak kaldırma hareketlerimi, en az 4 5 fincan yeşil çayımı son zamanlarda eklediğim sandalozu yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı ve sirkeli suyumu
günde 3 er defa yaptığımda oldu unutmadım.çok hareketliyim. birde çalışmanın faydasını çok gördüm . evde oldukça aklım yemeklerde oluyodu hep. kızlar eşim beğeniyor demeyin bizi tombili sevmedilerki.zayıf halinizi düşünün. 4 5 ay ii bi sıkçanız sora dikkatle devam etceniz değmezmi sizce. şimdilik böle isterseniz yazarım daha. öptüm hepinizi.kafaya takınnnnnnnn tek diceğim bu kilonuzla kafanızı bozun gerisi geliyoooo

ipekege çok doğru söylüyorsun canım .önemli olan buişi kafada bitirmek..yazılarını takip ediyoruz...

arkadaşlar merhaba;

yeni katıldım aranıza ..bugün elma sandaloza bende başladım şu an 59 kiloyum hedefim 50 kilo olmak...gelişmeleri yazcam umarım bende memnun kalırım...

Benım 2. GÜnÜm yememe dıkkat edıyorum. Abur cubr zaten yoktu.ınŞallah Şu 6-7 kılodan bır kurtulursammmm.

arkadaşlar sirke sütün tadını belki bozar ama zararı olduğunu sanmıyorum. gribede ii geldi cildimede etki etti sanki. ama sandalozu bilemiyorum site etki edermi.vücuda zararı sanmıyorum olsun ya.ayrıca arkadaşlar mesela benim elimde sürekli bişiler var hepside az kalorili şey. ketılım sürekli çalışır durur .yeşil çay ve içmekten karnım kocaman oluyo akşamları. 1 2 poşet form çayıda içiyorum. arada durakladım ama hani derler şişman kızın rejimi yarınadır. rejimi bıraktım demedim . bugün deldim rejimi ama hala devam dedim. birde mesela önceden sofraya oturunca bakardım en büyük tabak bende olsa :9
şimdi az olanı alıyorum ne çok doyduğuma değil, az yedim ne çok kilo vercem diyorum. kilo vericem mesajını beyne vermek gerek. hadi kolay gelsinnn.

of of of diyorum dün tekrar sandalozu denedim akşama yine gazdan patlayacak gibi oldum..uygulamak isityorum ama olmuyor ...doğun kilosu benimde ...

of of of diyorum dün tekrar sandalozu denedim akşama yine gazdan patlayacak gibi oldum..uygulamak isityorum ama olmuyor ...doğun kilosu benimde ...

canım flaton diye bi ilaç var. gerçi yasak ilaç ismi vermek ama...gaza birebir. 3 lira falan hem de. ilk başladığımda bende de gaz oldu. onla atlattım.

canım flaton diye bi ilaç var. gerçi yasak ilaç ismi vermek ama...gaza birebir. 3 lira falan hem de. ilk başladığımda bende de gaz oldu. onla atlattım.

sende ne kadar sürdü ..bendede ilaç var ama kulanmak aklıma gelmedi..desem..sandalozu içtiğim gün olduğu için korktuğumdan kullanmadım ama sadece gaz sancısı...bu sabahta içitim bakalım aslında sabah akşam yapılacak değilmi..
vallahi sandalozu yapmaya kararlıyım...çünkü onunla verdiğim 5 kiloyu 20 gündür filan full yemem rağmen almamışım..ipin ucu gitti diyordum tartılmıyordum dün hemde öğle üzeri dayanamayıp tartıldım ve aynı kilodayım şok oldum...ki sabahla öğle bende hep değişirdi..şimid tekrar içmeye başladım...10 kilo vereceğim. kararlıyım....olumunekankayizsmile

arkadaşlar sirke sütün tadını belki bozar ama zararı olduğunu sanmıyorum. gribede ii geldi cildimede etki etti sanki. ama sandalozu bilemiyorum site etki edermi.vücuda zararı sanmıyorum olsun ya.ayrıca arkadaşlar mesela benim elimde sürekli bişiler var hepside az kalorili şey. ketılım sürekli çalışır durur .yeşil çay ve içmekten karnım kocaman oluyo akşamları. 1 2 poşet form çayıda içiyorum. arada durakladım ama hani derler şişman kızın rejimi yarınadır. rejimi bıraktım demedim . bugün deldim rejimi ama hala devam dedim. birde mesela önceden sofraya oturunca bakardım en büyük tabak bende olsa :9
şimdi az olanı alıyorum ne çok doyduğuma değil, az yedim ne çok kilo vercem diyorum. kilo vericem mesajını beyne vermek gerek. hadi kolay gelsinnn.

şişman kızın rejimi ha çok mantıkılı ve etkili bence..motive ediyor..

canım bende 2 gün falan sürdü. ama ilacı alınca rahatladım.bende de aynı durum söz kanusu. bazen acayip kaçırıyorum yemeyi. gün içinde tatlı yediğim de oluyor. ama 100 gr da olsa gidiyor sürekli. bir de şu var. gece tartşlıyorum mesela, 60 çıkıyor. amaa sabaha hele bir de tuvalete çıkmışsam yine 58.7 oluyor. yani geceki kilonuz mühim değil. vücutta gaz ve ödem oluyor.bir de tamamen çıplak tartılın. benim pijamalı halimle 800 gr oynadığını biliyorum.

Back
X