• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben 3 gündür bu ilacı kullanıyorum.iştahımı tamamiyle kapattı.Hiçbirşey yiyemiyorum.Ayrıca ilacı aldığımda hizmet hattını aradım ve bana bol su ile yutun dediler.Burada okuyorum ve çiğneyerek toz haline getiriliyor ya da suda eritiliyor diye önerilmiş.Mayısta nişanım var ve 1 yılda 13 kilo aldım.75 kilo oldum.Boyum 1.80 ama ben eskisi gibi 62 kilo olmak istiyorum 3 ayda bu kiloyu verebilecek miyim bilmiyorum ama sizden acil eritilip mi çiğneyerek mi içilecek onu öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

şu çörek otunu bende deniyeyim...
sandoloz ve sirkeyle 1 ayda 4 kilo verdim..
sporda yapıyorum..
sadece sabahları içiyordum..
bu ara hem sporu hemde sandolozu sirkeyi kestim kilo vermem durdu..
bugünden itibaren tam gaz devam ve iklim in yaptığı gibi yapacağım..
yani çörek otunu deniyeyim sandoloz ve sirkeyle...

arkadaşlar ben 3 gündür bu ilacı kullanıyorum.iştahımı tamamiyle kapattı.Hiçbirşey yiyemiyorum.Ayrıca ilacı aldığımda hizmet hattını aradım ve bana bol su ile yutun dediler.Burada okuyorum ve çiğneyerek toz haline getiriliyor ya da suda eritiliyor diye önerilmiş.Mayısta nişanım var ve 1 yılda 13 kilo aldım.75 kilo oldum.Boyum 1.80 ama ben eskisi gibi 62 kilo olmak istiyorum 3 ayda bu kiloyu verebilecek miyim bilmiyorum ama sizden acil eritilip mi çiğneyerek mi içilecek onu öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

canım spor ve yediklerine dikkat edersen sandoloz ve sirkeyle verirsin..özellikle sporrr..
canım eritilemiyor sandoloz..
ben sandolozu bilye kadar bir parça ağzıma atıp çiğniyorum
üstüne bir su bardağının içine ılıkla sıcak arası su koyup
bir yemek kaşığı sirek ve bal karışım da içine koyup içiyorum...
çiğneyemem diyorsa havanda dövüp toz halin getirip bir çay kaşığı içebilirsin...

Sandaloz sakızı sirke karışımına tekrar başladım kilom 67.5 bakalım artık sabah akşam içmeyi hedefliyorum....

Son düzenleme:
Bean sandolaz sakızı nı haziran ayında kullandım iştahımı kesmiş,işe yaramıştı şimdi tekrar aldım ama işe yaramıyor iştahımdada bir azalma olmadı, tadı görüntüsü aynı aynı aktardan aldım ama sahtesi olabilirmi acaba diye aklıma takıldı.

kızlar ben bir şey farketttim. yemek yedikten sonra bugn de dün de karnım feci şişmişti. gaz oldu sanırım.ama çok rahatsız olmuştum. yemekten sonra da bir bardak sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ve azcık bal kattım tatlı olmayacak şekilde. çünkü biliyorsunuz sandalozla tatlı yasak.her neyse..sonuç süper oldu.rahatladım. yani yemek şişliği için de kullanabilirsiniz.

mrb pelincan ben 5 ay önce doğum yaptım cok kilo aldım coooooooook veremedim 10 kilo fazlam var ya sürekli seni takip ediyorum cok azimlisin harikasın bana da yardımcı olursan sevinirim bu sandaloz sakızını emzirenler kullana biliyor mu acaba şimdiden teşekkürler allah razı olsun iii geceler byopuyorumnanaktanyerimsenibendelikafaduldenvereliniortak

merhaba kızlar ben cuma günü sandoloz sakızını kullanmaya başladım.henüz tartılmadım.bir hafta olsun o zamananlayabilirim.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum.üstelik regl haftam.nasıl etkiler durumu bilemiyorum ama umarım kilo vermeye başlarım artık :( kendimi çok kötü hissediyorum.

mrb pelincan ben 5 ay önce doğum yaptım cok kilo aldım coooooooook veremedim 10 kilo fazlam var ya sürekli seni takip ediyorum cok azimlisin harikasın bana da yardımcı olursan sevinirim bu sandaloz sakızını emzirenler kullana biliyor mu acaba şimdiden teşekkürler allah razı olsun iii geceler byopuyorumnanaktanyerimsenibendelikafaduldenvereliniortak

canım emziriyorsan asla verme ..
sütünle bebeğinede geçer...
ben sütüm bittikten sonra başladım
bir ayda sporla ve yediklerime dikkat ederek 4 kilo verdim...
süt olayın bittikten sonra yap.....

kızlar ben bir şey farketttim. yemek yedikten sonra bugn de dün de karnım feci şişmişti. gaz oldu sanırım.ama çok rahatsız olmuştum. yemekten sonra da bir bardak sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ve azcık bal kattım tatlı olmayacak şekilde. çünkü biliyorsunuz sandalozla tatlı yasak.her neyse..sonuç süper oldu.rahatladım. yani yemek şişliği için de kullanabilirsiniz.

çok fazla kaçırırsam bende uyguluyorum....gerçekten çok rahatlatıyor..

canım spor ve yediklerine dikkat edersen sandoloz ve sirkeyle verirsin..özellikle sporrr..
canım eritilemiyor sandoloz..
ben sandolozu bilye kadar bir parça ağzıma atıp çiğniyorum
üstüne bir su bardağının içine ılıkla sıcak arası su koyup
bir yemek kaşığı sirek ve bal karışım da içine koyup içiyorum...
çiğneyemem diyorsa havanda dövüp toz halin getirip bir çay kaşığı içebilirsin...

şimdi bende ki bu tabletlerden.sabah iki tane bol suyla içiyorum.kahvaltı bile yapamıyorum.yanında ne sirkeli su ne de başka bişi kullanmıyorum.sadece hapı suyla yutuyorum.veremicem heralde ben bu kiloları:(biri beni lütfen aydınlatsın:bbo:sporda yapamıyorum zamanım yok yatmadan önce 20 mekik sabah kalktığımda da 20 mekik çekiyorum o kadar.ne yapmam gerekiyor?:enbuyukkka.s.

canımm ben kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum. eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan sandoloz sakızı ve sirkeyle birlikte hem yediklerine dikkat et hem de spor yap. 1 hafta boyunca çok dikkat ettim ve hargün spor yaptım hergün gr gr veriyordum. 4 gündür evdeyim yediklerime yine aynı şekilde dikkat ediyorum ama spora gidemiyorum sınavlarım var şu anda yavaşladı kilo vermem ama dediğim gibi sonuçta sen vücuduna doğal da olsa alışık olmadığı bi madde alıyorsun o yüzden dikkat edersen çok güzel sonuçlar alabilirsin canım hihoyyyt

haklısın yedıklerımıze dıkkat etmek lazım..ayrıca spor yapamıyorum..bunlarıda yaparsam cok ıse yarıcak..henuz tartılmadım tabı..

kızlar baskülüm servisten bir gelse tartılıp hemen sonucu yazacağım. bugün 6. günüm. gerçi hiç spor yapmadım ama yediklerime çok dikkat ettim.öğlenleri de çörek otu yutuyorum . umarım işe yaramıştır.

merakla bekliyorumm inşallah güzel sonuç alırsın...
2 demlik yeşilçayla 3 lt suyu nasıl içiyooonnn :bbo:

merakla bekliyorumm inşallah güzel sonuç alırsın...
2 demlik yeşilçayla 3 lt suyu nasıl içiyooonnn :bbo:

sorma...elimde hep ya 1 ltrelik su şişem yada çay fincanım var. zaten 10 dk. bir tuvaletteyim:)

inşallah sonuç alabiliirim...merakla bekliyorum

Back
X