• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar iyi akşamlar yeni katıldım aranıza. sitede geçen bütün formüllere göz attım. en mantıklısı ve hızlısı sanırım bu. o kadar dikkat etmeme rağmen sonuç alamıyorum. bugün itibariyle hem bfit e yazıldım hem de sandoloz sakızını aldım. yarın sabah kullanıcam. umarım artık sonuç verir. hepinize kolay gelsin:):)

Arkadaşlar ben de kullandım sandoloz tabletini evet ilk 2 gün içinde 1.5 kilo verdim sonra kilo veremedim ben kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum...

arkadaşlar iyi akşamlar anneme aldık sandoloz sakızı toz halinde aldım şimdi bunu nasıl kullancak elma sirkesinide tam ayrıntılı yazabilirmisiniz teşekkürler şimdiden

ben 29 arlıktı sanırım başladım araya 15 gün tatil girdi ama cuma tatrılcam 92ydim en çok cuma yazarım ne olduğunu

hanımlar ben iki haftadır sandaloz sakızı kullanıyorum,altı kilo fazlam vardı iki haftada iki kilo gitti üstelik çok spor yapamıyorum sağlık problemimden ötürü:) yalnız bir sorum olacak,ben yüzümde sivilce çıktığını bilmem bu zamana kadar,sandaloz sakızına başladıktan sonra her yerimde deli gibi sivilce çıktı,sizde de oldu mu bu sorun acaba?

teşekkür ederim:) başka bir kür uygulasam ondandır diyeceğim ama aklıma başka bir sebep de gelmiyor,hayırlısı artık bakalım:)

herkese merhaba bayanssulusmile
bende burada paylaştıklarınızı okudum ve bir tanıdığımın da etkili sonuçlar aldığını gördüm.hemen gittim sandalozumu aldım. ben çiğneyerek yuttum ve rahatsızda olmadım.şu an 68.6 kiloyum.boyum 1.64.10-12 kilo gibi vermek istiyorum.inşallahetkili bir sonuç alırım.pek spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.lahana kapsülü denemiştim pek bi sonuç alamadım.eskiden kolay kilo verebilirken artık çok zor kilo veriyorum.zaten bu nedenle hayatımda hiç olmadığım kadar kilo aldım ve sağlı orunları yaşıyorum :gitme: neyse uzun lafın kısası hepinize sağlıklı ve mutlu bir zayıflama süreci diliyorum.sonuçları yakında paylaşırım zemuszemus

slm arkadaşlar bu elma sanddolozun tabletini kullanan varmı herkez tozu sirkeden bahsediyor ben damaktan ameliyat geçirdim ve sandolozun ne tozunu nede kendisini kullanamıyorum tableti kullanan varsa lütfen msj yazsın çok mağdur durundayım lütfennnnnn şimdiden tşk ederimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı civciv ve pelincan genelde sizleri çok takip ediyorum acil cvp bekliyorum

slm arkadaşlar bu elma sanddolozun tabletini kullanan varmı herkez tozu sirkeden bahsediyor ben damaktan ameliyat geçirdim ve sandolozun ne tozunu nede kendisini kullanamıyorum tableti kullanan varsa lütfen msj yazsın çok mağdur durundayım lütfennnnnn şimdiden tşk ederimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı civciv ve pelincan genelde sizleri çok takip ediyorum acil cvp bekliyorum

canım 2önceki sayfada Kalliste uyarıda bulunmuş hap ve kapsül paylaşımı hakkında.. bir bak istersen. yasak çünkü bilmiyorumkismile haberin olsun diye söyledim :1hug: gecmis olsun bu arada..

2 hafta oldu kullanmaya devam edıyorum..kendımde bazı farklılıklar gormeye basladım ama henuz tartılmadım psıkolojıkte olabılır:)kıyafetlerımden farkedınce hemen buraya yazacagım..
ayrıca sandolozu ve sırkeyı kullanırken dıyet yapmıyorum..herseyı yıyorum sadece aksamları dıkkat edıyorum bırde sekerı kesınlıkle kestım hepsı bu...

2 hafta oldu kullanmaya devam edıyorum..kendımde bazı farklılıklar gormeye basladım ama henuz tartılmadım psıkolojıkte olabılır:)kıyafetlerımden farkedınce hemen buraya yazacagım..
ayrıca sandolozu ve sırkeyı kullanırken dıyet yapmıyorum..herseyı yıyorum sadece aksamları dıkkat edıyorum bırde sekerı kesınlıkle kestım hepsı bu...

aAkadaşım ,cesaretini topla ve tartıl.Sonucu merak ediyoruz çünkü.Bende başlamayı düşünüyorum ama verenler çoğunlukta ise...opuyorumnanaktan

sandaloz sakızı ve elma siekesini kullanan arkadaşlar size sesleniyorum işe yaradı mı acaba ona göre bende başlamayı düşünüyorumm.Liütfen cevap verebilirmisinizzz

canımm ben kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum. eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan sandoloz sakızı ve sirkeyle birlikte hem yediklerine dikkat et hem de spor yap. 1 hafta boyunca çok dikkat ettim ve hargün spor yaptım hergün gr gr veriyordum. 4 gündür evdeyim yediklerime yine aynı şekilde dikkat ediyorum ama spora gidemiyorum sınavlarım var şu anda yavaşladı kilo vermem ama dediğim gibi sonuçta sen vücuduna doğal da olsa alışık olmadığı bi madde alıyorsun o yüzden dikkat edersen çok güzel sonuçlar alabilirsin canım hihoyyyt

hanımlar ben iki haftadır sandaloz sakızı kullanıyorum,altı kilo fazlam vardı iki haftada iki kilo gitti üstelik çok spor yapamıyorum sağlık problemimden ötürü:) yalnız bir sorum olacak,ben yüzümde sivilce çıktığını bilmem bu zamana kadar,sandaloz sakızına başladıktan sonra her yerimde deli gibi sivilce çıktı,sizde de oldu mu bu sorun acaba?

Merhaba,
Bende de aynı sıkıntı oluştu. Muhtemelen sirkenden kaynaklanıyordur. Ben şu an sandaloz değil de birke+bal+su karışmını kullanıyorum. İlk hafta yüzümde ve sadece sağ elimde ciddi anlamda kızarıkılıklar ve sişilikler oluştu. Kısa bir ara verip tekrar başladım. Başladığımın ikinci günü sadece kaşıntı ve elimde ki kızarıklıklar tekrar nüksetti. Şuan dönem dönem gene kaşıntı ve kızarıklık oluyor. elimde ki şişlikler yaraya dönüştü ve şuan kuruma noktasında leke halinde duruyor. Umarım geçer

Çok geçmiş olsun...

selam kızlar.benim de sandaloz sakızı ve elma sirkesiyle 4. günüm.
sabah kalkınca bir parça sandaloz sakızı çiğniyorum, üstüne bir su bardağı sıcağa yakın ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi. yarım saat sonra kahvaltı. öğlen de 1 çay kaşığı çörek otu çiğniyorum. üstüne bol su. yarım saat sonra öğle yemeği. hafif yiyorum. akşam yemeğinden önce yine sandaloz+sirke...yarım saat sonra yemek. en son yatmadan yine çörek otu....bir de gece yemek yemeyi kesersem süer olacak. baskülüm seviste.bu hafta içinde gelecek inş. 61 kiloyla başladım. baskül gelince sonuçları yazarım. henüz spor yapamıyorum...bakalım.
ha bir de tatlıyı tamamen kestim:))

Back
X