Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bu elma sanddolozun tabletini kullanan varmı herkez tozu sirkeden bahsediyor ben damaktan ameliyat geçirdim ve sandolozun ne tozunu nede kendisini kullanamıyorum tableti kullanan varsa lütfen msj yazsın çok mağdur durundayım lütfennnnnn şimdiden tşk ederimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekafamçokkarıştı civciv ve pelincan genelde sizleri çok takip ediyorum acil cvp bekliyorum
2 hafta oldu kullanmaya devam edıyorum..kendımde bazı farklılıklar gormeye basladım ama henuz tartılmadım psıkolojıkte olabılır:)kıyafetlerımden farkedınce hemen buraya yazacagım..
ayrıca sandolozu ve sırkeyı kullanırken dıyet yapmıyorum..herseyı yıyorum sadece aksamları dıkkat edıyorum bırde sekerı kesınlıkle kestım hepsı bu...
2 hafta oldu kullanmaya devam edıyorum..kendımde bazı farklılıklar gormeye basladım ama henuz tartılmadım psıkolojıkte olabılır:)kıyafetlerımden farkedınce hemen buraya yazacagım..
ayrıca sandolozu ve sırkeyı kullanırken dıyet yapmıyorum..herseyı yıyorum sadece aksamları dıkkat edıyorum bırde sekerı kesınlıkle kestım hepsı bu...
sandaloz sakızı ve elma siekesini kullanan arkadaşlar size sesleniyorum işe yaradı mı acaba ona göre bende başlamayı düşünüyorumm.Liütfen cevap verebilirmisinizzz
hanımlar ben iki haftadır sandaloz sakızı kullanıyorum,altı kilo fazlam vardı iki haftada iki kilo gitti üstelik çok spor yapamıyorum sağlık problemimden ötürü:) yalnız bir sorum olacak,ben yüzümde sivilce çıktığını bilmem bu zamana kadar,sandaloz sakızına başladıktan sonra her yerimde deli gibi sivilce çıktı,sizde de oldu mu bu sorun acaba?