• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

FıSUNNN noldu tatlım ya? aslında çabuk toparlanman lazımdı oğluşmu çok yoruyor seni?
ben kilo veremediğim için girmek istemiyorum demiştim

kızlar sirke asetik acid icerdiginden yagı depolayan enzımlerı parcalıyormus ve kg alamazmısız
bence sırkeye devam

kızlarr merhaba bi kac gundur yazmiodum ama takip ediodum nasilsiniz?? mirossssss cnmm 2 gundur cok mutluyum bu hapları kullanali tam 1 ay oldu baya bi incelme vardı ama gobegim gitmiyodu bi turlu 2 gunden beri gozle gorulur bi kuculme var bendee eskiden kendimi celimsiz hissediyordum simdi fill gibi hissediyorum diyordumya suan farkına varıyorum artık baya bi gitti hissedebiliyorum ve edrafımdakilerde farkedebiliyor ayyy cok mutluyum ama tartılmadım onumuzdeki haftaya kadarda tartılmicam supriz olsun bana die... ( paylasmak istedim :s )

:çok üzgünüm:benim 2ci haftam ama hiç kilo veremedim sabah akşam içiyorum acaba eksik bişimi yapıyorum denildiği gibi arada vermiyorum düzenli olarak sabah bir çay kaşığı sandoloz sakızı arkasından sirkeli nar ekşili ılık su içiyorum akşam yine aynı şekilde ama tık yok neolur bana bir cevap:çok üzgünüm::

kızlarr merhaba bi kac gundur yazmiodum ama takip ediodum nasilsiniz?? mirossssss cnmm 2 gundur cok mutluyum bu hapları kullanali tam 1 ay oldu baya bi incelme vardı ama gobegim gitmiyodu bi turlu 2 gunden beri gozle gorulur bi kuculme var bendee eskiden kendimi celimsiz hissediyordum simdi fill gibi hissediyorum diyordumya suan farkına varıyorum artık baya bi gitti hissedebiliyorum ve edrafımdakilerde farkedebiliyor ayyy cok mutluyum ama tartılmadım onumuzdeki haftaya kadarda tartılmicam supriz olsun bana die... ( paylasmak istedim :s )

selam cnm
Bu hap dedıgın sandoloz sakızının reklamları dönen hapımı nekadar suredır kullanıyordun ne kadar verdın?

merhaba hanımlar..
bu sandalozu aktardan almak ve uzerıne elma sırkesı ıcmek yerıne ıkısının bırarada oldugu bır hap var..
onu alsak sızın kullandıgınız kadar etkılı olurmu acaba..
cok tereddutteyım..
ayrıca artık kılo vermek ıstıyorum ıyıce hantallastım cunku ıkı yılda tam 15 kılo aldım..
cevaplarınızı ve yorumlarınızı beklıyorum..

Arkadaşlar daha önce bir çok kez uyarı yapmama rağmen hap ve kapsül diyerek paylaşım yapıyorsunuz...

Yapılan son uyarıyı dikkate almanızı öneririm..Lütfen linke tıklayın...

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/342806-onemli-uyari.html

Bu konuda aktardan alınan sandaloz ve elma sirkesinin dışında kalan paylaşımlar temizlenecektir ve her gün düzenli kontrol edilecektir, uyarıyı görmeyen arkadaşlarımızı uyarmanızda sakınca yoktur konunuza sahip çıkmanız paylaşımınızın düzenli gitmesi için gereklidir.. ıyi paylaşımlar dilerim...

gunaydın..
ben uyarıyı hemen dıkkate alıyorum..
hatta bu sabah aktara gıdıp sandaloz sakızı ve elma sırkesı aldım..
az once ılk kez ıctım..
aktar mıdende rahatsızlık varsa elma sırkesını yemekten sonra ıc dedı.
ve gunde bır kez yeterlı dedı..
gelısmelerı aktaracagım buraya..

emzirirken kullanılıyormu bi bilgisi olan varmı acaba zararı olurmu benımkı 1 bucuk yasında ama emıyor

Back
X