Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de son iki aydır inanılmaz sancılı geçiriyorum. Normalde ağrım olurdu ama bukadar dayanılmaz boyutlara hiç ulaşmamıştı. Gece 22 de yattım saat 3 te dayanılmaz bı ağrıyla uyandım. Ertesi sun sabah 6 ya kadar nerdeyse 2 gün uyumadım. Daha Haziran bası doktordaydim hersey çok iyi demişti. Hiç anlamıyorum hiccccc. Kadin olmak zor
Benim de adetlerim sancılı geçiyor!
Yataklık oluyorum, bir iki gün işede gidemiyorum!
Bacaklarım şişiyor!
Sancılar yetmiyormuş gibi fazladan kanda kaybediyorum! Tuvaletten cıkamıyorum!
Yüzümde renk diye bir şey kalmıyor!
Selam kızlar,
Benim sancılarım aşırı oluyordu.. Hep acile gidiyordum.
Şimdi evlendikten sonra yasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.
Hapla birlikte hem kanama süresi azaldı hem de ağrılarım azaldı.
Bu hap bana çok iyi geldi :)
bende inanmadım başka doktora gittim oda aynısını söyledi rahim tersliği gebeliğe engel deil diolar ama korkuo insan yinede. ne çekiosak biz çekiorz ya :) adetimiz sancılı olur pskiolojmz değişir :) kadın olmak zooooorrr :)
aynen bende hepsini bire bir yaşıyorum bulanık görme dahil.Allah yardımcımız olsun:)Psikolojik hassasiyeti bir tarafa bıraktım(ki aslında bırakılacak gibi değil), fiziksel olarak çok etkiliyor.
Ateş basması
Mide bulantısı, bazen kusma
Ishal, gaz, şişkinlik
Bulanık görme(buna da bir kendimde rastladım, başka yaşayan var mı?)
Bu kadar mı etkiler hormonlar, ne duygu durumu kalıyor ne vücudumda hal kalıyor.
Hele o ağrı..
Karın, bel, kalça, bacak, üstüne de baş ağrısı
Ağrım varken de oturamam, yatamam hiç.
Zor geçiyormuş, tekrar fark ettim.
Doktora gittinmi manolya,gitmediysen hemen git derim cunki ilacla kesilmeyen agrilardan korkmalisin.