Sanal oyun bağımlısı eş yardım edin

İnanın kendimi ezdiren biri değilim lafta neler sayıyorum ama duymuyor rahatalik seviyesi nirvana

İnternet kapatmak çözüm değil mobil verilerimiz var malum internet çağındayız her yerde yanımızda internet

Hanımefendi yargı misiniz siz hayırdır rencide etmeden yorum yapmak nerde size ne üstelik
Kocan sana bereketsiz diyor, yüzüne bile bakmıyor, hizmetçi gibi kullanıyor.biz bu yorumları yaptık diye rencide etmiş oluyoruz öyle mi? Eee tamam ne diyelim düzelir elbet merak etme.sen gidince etekleri tutuşmuştur kesin.2 gün ayaklarına kapanıp af diler.sonra da tam istediğin gibi biri olur.madem bir anda böyle olmuş bir anda da düzeliverir bakarsın.

Bosan bosan bosan, ardina bakmadan o adami da kendi bereketsizligiyle terket gitsin. Diyorum ki asla duzelmez, asla. O kadar net diyorum size. Ustelik senin yuzunden, senin bereketsizligin diye sacmalayan bir okuz, esini kesinlikle sevmiyordur. Duzen olsun diye evlenmistir, para icin evlenmistir, evlen dedikleri icin evlenmistir ama sevdiginden degildir. Lutfen kosarak uzaklasin kurtarin kendinizi

Kocam.benim yüzüme bakmıyor demedim bu birincisi beni aldattı da demedim bu ikincisi evliliklerde asilmayan aşılamayacak problemler var asilabilecek problemler var kaldı ki asamazsak da bu benim hayatım benim imtihanim sen yargı dağıtmaya devam et saçma yorumlarıni kendine sakla belli ruhun darlanmis içinin kinini nereye akitacagini şaşırmış soluğu bende almışsın benden nemalanma başka post altına hadi yaylan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…