- Konu Sahibi zeytnhanim
-
Ahh ahhh. Boşanmış erkeklerden uzak durmak gerek be cnm. Ben boşadım mesela neler neler yaşadım! Anlaşmalı oldu protokolde hiçbir haltı yazmıyor. Arkamdan neler sallıyordurBenim ilk evlilik onun ikinci
Oyun oynanmasını “bereketsizlikle” bağdaştırıldığı ilk oldu heralde.İyi akşamlar öncelikle artık çok bunaldım sabah kahvaltıya kalkıyorum elinde oyun akşam yemeği oyun çay oyun kahve oyun evde sohbetuhabbet yok 16 haftalık hamileyim zerre ilgi yok bu aralar işi yok onun sebebi bile ben goruluyorum neymiş efendim bereketsizmisim o kadar yoruldum ve yalnız sıkışmış hissediyorum ki kendimi anlatmazsam birine kendime zarar vermekten korkuyorum devamlı evde değilim hamile halimle işe gidip geliyorum ne bı yuzuma bakma ne bir insan yerine koyulma adam bu dünya ile bağını koparmış sadece varsa yoksa orası yemeği ayağına gelsin çayı gelsin hizmeti eksiksiz olsun o sadece oyun oynasın bı akıl verin ne olur çok yoruldum
UmarimAhh ahhh. Boşanmış erkeklerden uzak durmak gerek be cnm. Ben boşadım mesela neler neler yaşadım! Anlaşmalı oldu protokolde hiçbir haltı yazmıyor. Arkamdan neler sallıyordurKimin karşısına çıksa ya ceza olur kadına ya sınav. Bir de çocuk yapmışsın. Umarım bu bataktan çocuğunla mutlu çıkarsın.
Benim yüzümden işleri yolunda gitmiyor Muş iş gelmiyormus işleri baglanmis rızkı kesilmişOyun oynanmasını “bereketsizlikle” bağdaştırıldığı ilk oldu heralde.
Bir insan nasıl bereketsiz oluyormuş?
Bıraktım zaten anneme geçtim bı sure böyle deneyecegimAma cevap vermiyorsun? Bu adama hizmet etme deniyor sana!! Sana bereketsiz dendiğinde ne cevap verdin?
Bence İnterneti kapattır. Fişi çek demiyorum..modemi iptal edin.. Ne biçim erkek bu ya... bence senin sesin yavaş yavaş yükselmeli... sorumluluklarını bilmeli.. ergen gibi davranıyor...sinirli ve öfkeli davran ,kır bişeyler bardak yere at falan... yeter ya diye bağır,,,bu evin erkeği ben miyim ya gibisinden bir bağırarak konuş .Ne biliyim Allah yardımcın olsun.İyi akşamlar öncelikle artık çok bunaldım sabah kahvaltıya kalkıyorum elinde oyun akşam yemeği oyun çay oyun kahve oyun evde sohbetuhabbet yok 16 haftalık hamileyim zerre ilgi yok bu aralar işi yok onun sebebi bile ben goruluyorum neymiş efendim bereketsizmisim o kadar yoruldum ve yalnız sıkışmış hissediyorum ki kendimi anlatmazsam birine kendime zarar vermekten korkuyorum devamlı evde değilim hamile halimle işe gidip geliyorum ne bı yuzuma bakma ne bir insan yerine koyulma adam bu dünya ile bağını koparmış sadece varsa yoksa orası yemeği ayağına gelsin çayı gelsin hizmeti eksiksiz olsun o sadece oyun oynasın bı akıl verin ne olur çok yoruldum
34 yaşındayım böyle saçma laf ilk kez duydum he. Bravo hepsineBenim yüzümden işleri yolunda gitmiyor Muş iş gelmiyormus işleri baglanmis rızkı kesilmiş
Bağımlı olacak kadar ne yaşıyorlar bilmem.ben bazen aşırı aşırı boşta kalınca oynuyorum ondan da 10 dakika sonra sıkılıyorum.su yaşıma kadar da hep öyle oldu.hiç empati yapamıyorum.tamam daha genç yaşlarda daha güzel gidiyor da 25 yaşından sonra hiç böyle bir istencim kalmadı.
Hamile olmadan konu açmak yasak galibaÇok mu aradınız bu adamı? Yani ben insanların birdenbire değişeceğini düşünmüyorum, bu adamdan hamile kalmanız büyük sıkıntı. Herife bak, evde bütün gün yatıyor, kalkıyor, oyun oynuyor ve hamile karısı hem çalışıyor, hem de önüne yemek koyuyor. Bu işin en büyük sorumlusu sizsiniz, bile bile lades, üzgünüm.
Şu çocukları yapmadan önce deneseniz olmuyor değil mi?Bıraktım zaten anneme geçtim bı sure böyle deneyecegim
bir hamile kadina ne kadar ayip su yazdigin. hep boyle degilmis zaten hanimefendi de soylemis ama ne olursa olsun boyle sacma bi yoruma ne gerek var?Neden böyle sorumsuz vurdumduymaz bir adamdan çocuk yaptın ki? Üstelik seni yok sayıyor ve aşağılıyor hatta neden böyle bir insanla evlendin? Hep böyle miydi
Hanımefendi yargı misiniz siz hayırdır rencide etmeden yorum yapmak nerde size ne üstelikŞu çocukları yapmadan önce deneseniz olmuyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?