- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Peki evli misiniz şu anda?
canım hikayen çok güzel . allah mutluluğunuzu daim etsin . herkese uğramaz böylesi aşkbenim merak ettiğim bişey var . ikiniz de ne iş yapıyorsunuz ki biri diğerinin bilgisayarına her türlü bağlanıyor yok kamerasını açıyor
çoook güzel bir tesadüf maşallahNişanlıyız Ağustosta Düğünümüz var :)
Ben hiç bir iş yapmıyordum o zamanlar evdeydim.Bu forumlardan birisinde takılıyordum normal forumlarda işte o zaman nişanlım yazılım uzmanı olduğu için siteye erişmiş ve oradan İP mizden bağlanabilmişti..Bunu nasıl başardı bilemiyorum ama o şekilde bir iletişim oldu..Ben hakaret ettiğim için bağlamıştı bilgisayarıma tamamen tesafüfen.
çoook güzel bir tesadüf maşallah
benim çok zor hatta mümkün değil o yüzden böyle ancak başkalarının mutluluğuyla teselli oluyorumTeşekkür ederim umarım dileyen herkesi böyle güzel tesadüfler bulur.
Aşkı nerede bulacağımızı nerede karşımıza çıkacağını hiç bilemeyiz. Senin adına o kadar sevindim ki zor olanı başarmışsınız. :) her kelimeyi okurken gerçekten aşkınızın ne kadar büyük olduğunu gördüm. Allah ayırmasın ömür boyu mutluluklar dilerim :)
Ama çok güzelsiniz
Allah bozmasın
Çok güzel Allah bozmasın. Ama şeye takıldım kameranızı açmış sizden habersiz bir de yaz günü evde tek çok açık giyinmiş falan olabilirdiniz. Ben çok bozulur kızar belki mahkemeye bile verebilirdim. Ama sizinki tam ters yönde etki etmiş demekki kaderinmiş. Allah mesut etsin
Okunca da benim midem bi an bulandi. Cok guzel. Hep mutlu oluuuun. ♡.♡
Kiz siz baristiniz mi o cocukla ben neler kacirdim?Çok güzeldi her kelimesini okudum:) ben De sozlenicem bir aya kadar bizim tanismamiz da sans eseri tatil yerinde havuzdaydik ve onca kizin içinden gelip benimle tanismak istedi ben o sene üni kazanmistim ve ogrendimki onun olduğu üni yi kazanmisim:) bu ask da boyle başladı bir buçuk yil oldu..
Heyecanlandim :)aaa neden mideniz bulandı ki
Yok kız öyle anlattım agustosun 17 sinde 2 yıl olcak ama o mahvettiKiz siz baristiniz mi o cocukla ben neler kacirdim?
Siz ne zaman ayrildiniz sonra neler oldu simdi durum neYok kız öyle anlattım agustosun 17 sinde 2 yıl olcak ama o mahvetti
O olaydan sonra tam ayrilamadik hatta durum karışık yani olayın üstünden baya geçti hata yaptı biliyosun ama hala vazgecmis değilSiz ne zaman ayrildiniz sonra neler oldu simdi durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?