• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal Aşktan Öteye Giden Hikayem

O olaydan sonra tam ayrilamadik hatta durum karışık yani olayın üstünden baya geçti hata yaptı biliyosun ama hala vazgecmis değil
Ara sıra gorustukte konustukta
Hata mi yaptım bilmiyorum hata yapmış olmasına rağmen konuşmaya devam ettim
Su an bi iliski yok ama arayip soruyo
Senden vazgecmiycem evlenicez hayallerimizi gerceklestiricez vs laflar..
Karşımda hatasını anlamış ve tamamen değişmiş biri var
Ama ben bilmiyorum gerçekten çok korkuyorum
Simdi affedersen ilerde yine bi yuzsuzluk yapicak nasilsa affediyo diye. Yokluguna alismisken acin biraz da olsa dinmisken bence yeniden kendini mahfetme. Kader iste bakarsin bi gun olursa olur. Ama bence birak kendi haline affetme. Erkeklerin hepsi ayni burda hep ayni seyleri okuyorum

Simdi affedersen ilerde yine bi yuzsuzluk yapicak nasilsa affediyo diye. Yokluguna alismisken acin biraz da olsa dinmisken bence yeniden kendini mahfetme. Kader iste bakarsin bi gun olursa olur. Ama bence birak kendi haline affetme. Erkeklerin hepsi ayni burda hep ayni seyleri okuyorum
Aynen kendi haline bıraktım zaten kaç ay geçti.. gözlerimle acı çektiğini gördüm. Dediğin gibi kaderin ne getireceği belli olmaz
Ha hala Seviyo musun dersen yaptigina rağmen sevgim azalmadi ama sevgimin önüne geçen yeni duygular yükledi bana
Kin ve nefret
Bunlar daha ağır basıyor
Pskolojimi bozdu. Hala her gün o kizin facesine bakip bu kızla beni nasıl aldattı diyorum hala aklım almiyo almiycak da sanırım. .

Aynen kendi haline bıraktım zaten kaç ay geçti.. gözlerimle acı çektiğini gördüm. Dediğin gibi kaderin ne getireceği belli olmaz
Ha hala Seviyo musun dersen yaptigina rağmen sevgim azalmadi ama sevgimin önüne geçen yeni duygular yükledi bana
Kin ve nefret
Bunlar daha ağır basıyor
Pskolojimi bozdu. Hala her gün o kizin facesine bakip bu kızla beni nasıl aldattı diyorum hala aklım almiyo almiycak da sanırım. .
Allah kalbine gore versin bundan sonra mutlu olursun insallah..

6 sene önce Msn imi hackleyen hackerla önce kavga edip sonra birbirimize aşık olmuştuk :))))) ve tesadüf eski bir tanıdığın eski sevgilisi çıktı. Yine tesadüfen aynı şehirdeydik :D ama ergenlik işte. Mutlu sonu olmadı. Size maşallah :KK66:

6 sene önce Msn imi hackleyen hackerla önce kavga edip sonra birbirimize aşık olmuştuk :))))) ve tesadüf eski bir tanıdığın eski sevgilisi çıktı. Yine tesadüfen aynı şehirdeydik :KK70: ama ergenlik işte. Mutlu sonu olmadı. Size maşallah :KK66:

Teşekkür ederim kısmet işte böyle şeyler :)
Hayırlısı olsun öylesi nasipmiş demek ki :KK200:

Back