Sanal Aşktan Öteye Giden Hikayem

Simdi affedersen ilerde yine bi yuzsuzluk yapicak nasilsa affediyo diye. Yokluguna alismisken acin biraz da olsa dinmisken bence yeniden kendini mahfetme. Kader iste bakarsin bi gun olursa olur. Ama bence birak kendi haline affetme. Erkeklerin hepsi ayni burda hep ayni seyleri okuyorum

Aynen kendi haline bıraktım zaten kaç ay geçti.. gözlerimle acı çektiğini gördüm. Dediğin gibi kaderin ne getireceği belli olmaz
Ha hala Seviyo musun dersen yaptigina rağmen sevgim azalmadi ama sevgimin önüne geçen yeni duygular yükledi bana
Kin ve nefret
Bunlar daha ağır basıyor
Pskolojimi bozdu. Hala her gün o kizin facesine bakip bu kızla beni nasıl aldattı diyorum hala aklım almiyo almiycak da sanırım. .

Allah kalbine gore versin bundan sonra mutlu olursun insallah..

6 sene önce Msn imi hackleyen hackerla önce kavga edip sonra birbirimize aşık olmuştuk :))))) ve tesadüf eski bir tanıdığın eski sevgilisi çıktı. Yine tesadüfen aynı şehirdeydik ama ergenlik işte. Mutlu sonu olmadı. Size maşallah

Teşekkür ederim kısmet işte böyle şeyler :)
Hayırlısı olsun öylesi nasipmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…