Sanal Aşktan Öteye Giden Hikayem

Sende öyle sağlıkla ve güzellikle kal.

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin internetten tanışanlar genellikle sonunda yanılıyorlar siz şanslıymışsınız ki sonu iyi olmuş yazdıklarınızı okurken biraz gerildim sonunu çok merak ettim neyse ki mutlu son inşallah hep böyle devam edersiniz

"İlk olarak annemin elini öptü ve daha sonra göz göze baktık ve sarılıp ağladık..Biliyormusunuz hissetmenin ne güzel bir duygu olduğunu işte o zaman anladım..."

Şu cümle son zamanlarda duyduğum en güzel cümle. Birçoğumuz öyle unuttuk ki hissetmeyi. Çok güzel bi hikayeydi mutluluklar sizinle olsun

Gözlerinize sağlık efendim ne güzel birşeyler hissettirebilmişsen..Mutluluklar hepimiz için olsn insallah..

tü tü tü 41 kere maşallah
Allah kem gözlerden, hasetçilerden saklasın
nazar değmesin

Sanaldan tanışma olmasa da hikayem ''1 yıl boyunca tek bir dokunma dahi olmadan tenimizin kokusunu bile hissetmeden telefondan internetten ve ...'' kısmının özlemini,acısını,hayallerini,heyecanını her zerremle anlayabiliyorum.Sayfalarca yazsan bile devam edebilirdim okumaya.Harikaydı,Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)

Hislerimin anlaşılması ne güzel birşey..Çok mutlu oluyorum umarım hepimiz hakettiğimiz mutluluğu her daim yaşarız.Gözlerine gönlüne sağlık zaman ayırıp okuduğun için çok mutlu oldum.

ama bu çoook hoş :)) saftirik bi sırıtmayla okudum hepsini :)

Gözlerinize sağlık :)

Gözlerim doldu okurken.. Her cümlesi ayrı bir anlamlı guzel.. İnşallah çok mutlu olursunuz, can-ı gönülden isterim :)
Keşke benim de buraya yazicak bi ask hikayem olsa

Öncelikle temenniler ve güzel sözleriniz için gerçekten minnettarım..
Hayat hiç ummadığınız anda karşınıza çıkaracaktır çünkü bu gerçekten plansız birşey.Hiç bir kriterler geçerli olmuyor.

O zaman şuan olmayacak çünkü baya bir suredir bekliyorum bakalım bekleyişin sonu ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…