- 23 Temmuz 2014
- 5.360
- 17.587
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Çok güzeldi her kelimesini okudum:) ben De sozlenicem bir aya kadar bizim tanismamiz da sans eseri tatil yerinde havuzdaydik ve onca kizin içinden gelip benimle tanismak istedi ben o sene üni kazanmistim ve ogrendimki onun olduğu üni yi kazanmisim:) bu ask da boyle başladı bir buçuk yil oldu..
Çok OTE="jilyzone, post: 36868014, member: 612270"]Güzel yüreğinize ve gözlerinize sağlık zaman ayırıp okuduğunuz için..Aşkı en iyi hissedenler anlar beni çok iyi anladığına eminim.
Allah yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin canım hep mutlu olun inşallah
Çok saol canım benim amin hepimizin insallah ..Okuyan gözlerine ve güzel yüreğine sağlık.
ben 23 sevgilim 27 yasında :)Yaslariniz kac canim?
Allah mesut etsin, ask her yerde karsınıza cıkabilir. Mühim olan karsınızdakinin de en az sizin kadar icten olması sanırım. Siz bunu yakalamıssınız birbirinizde...Birbirinizin içtenligine inanmıssınız...
Gözlerinize sağlık elbette ki öyle ksımetinizde varsa olur.
Kısmet, insanın elinde olan. Kısmet deyip kenara cekilmemişsiniz. On üç saatlik mesafeyi sıfıra indirmissiniz. Bu biraz da niyetinizle alakalı. O kötü biri olsaydı ya da sen, bambaska olurdu durum...
Sizin askınız herkesinkinden de kıymetli, cok az insan bir seylere cesaret edebiliyor karsılıklı. Ömrünüzün sonuna kadar da zor yollardan gectiginiz için birbirinizin yanında olacagınıza eminim, cünkü zor kazanılanı kaybetmekten korkar insan, Allah mesut etsin...
Muhakkak ki öyle kısmet seni bulur fakat kısmetinde kıymetini bilmek gerek..Ben şanslı olan taraftayım elbette kötü niyetli birisi olsaydı burada açtığım konu çok farklı olurdu..
Bu arada bayramda nişanımız var burada ilk sizinle paylaşmış olayım :)
Muhtemelen... : )
Hayırlı olsun can can...
Çok sağol canım benim yüreğine sağlık okuyan gözlerine sağlık..Zaman ayırmıssın benim için
çok çok çok güzel gözlerim doldu sona doğru yazdıklarında,, bazen bazı şeylerin kıymetini değerini bilemiyoruz htta hemen herşey bianda olsun dediğimiz zamanlarda oluyor. Vs.. Vs..... Rabbim mutluluğunuzu bozmasın bu paylştığın yazı çok güzel diğerlerine birşeyler kattımı bilmiyorum ama bana kattı..... Mutluluğun daim olsun Rabbim ayırmasın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?