sanal aldatma,sanal seks bağımlısı koca

Bir sapıktan kurtulduğuna şükret bence. Onun bu sapkınlığını bağımlılık olarak adlandırmak olayı hafifletmektir. Tek kelimeyle sapık, net.

Bu adamı bırakın bir an önce sevsenizde boş

çok haklısınız hepiniz inanılmaz haklısınız kendime çok kızıyorum ama elimde değil defalarca affettim affetsem yine yapacaktı belkide bu sefer yakalayamayacaktım.bilmiyorum bağımlılıkmı sevgimi sürekli aklıma geliyo çok üzülüyorum keşke düzelseydi böyle olmasaydık diyorum.ankaraya gitti şimdide orda chatten birilerini arıyo yani bu bitmeyecek evlense yine devam edecek ama ben nasıl kurtulacam bu psikolojiden bilmiyorum.psikologa gitsem mahkeme sürecinde benim için sıkıntı olurmu kızın velayeti konusunda.ondan bize fayda yok ama bunu kendime anlatamıyorum

dava çekişmeli açıldığından dolayı 3 yıl falan sürer dedi avukat sonrada mal için dava açaçak bir 3 yılda o,ben senden bi an önce kurtulmam lazım dedim o yuzden böyle yaptı elimi kolumu bağladı ve ortadan kayboldu yani yıllarca uğraşıp duracam ben çalışıyorum maaşımda iyi boşanırsam babamın maaşınıda bağlatıcam bunları biliyo ve rahat etmemi istemiyo.anlaşmalı olarak bikaçgün içinde bitse belki bu kadar olmazdı ama uzun yıllar süreceğini düşünmek bile insanı yıpratıyo.ailesi evden daha çok pay aldırmak için yaptırdı.Allaha havale ediyorum bana yaşatıığının aynısını hatta daha fazlasını yaşasın inşallah.şimdide bankacı falan diye giriyomuş chat sitesine hayatı yalan adamın.çok üzülüyorum kızımın böyle bi babası olduğu için.çevresi çok severdi hiçkimse inanamıyor böyle şeyler yaptığına.hatta gözümle görmesem ben bile inanmazdım.elimde video yok keşke olsaydı evin 2 yıl borcu kaldı toplam 6.5 sene idi hep benim maaşımdan kesildi.altınlarımla onu alabiliyorum ama ne kadar alır bilmiyorum evi 160.000 e almıştık şu anki değeri 400 450 civarıdır

Aynı şeyleri belki daha fazlasını yaşadım ama artık ben yeter deyip gidip açtım davayı ayrıldım ve gerçekten psikolojimde bile düzelmeler oldu ama hala sorsan canım da acıyor niye bunlar başıma da geldi diyorum ama çocuklarınız varmış ben de kızım için ayrılmayı göze aldım çünkü onun psikolojisi herşeyden önemli hiç korkmayın Rabbim bir kapı kapatırsa daha güzelini açar...

Senin paranla sevgilisine pırlanta takar o yüzsüz... Allah seni kurtarıyor lütfen sadaka dağıt....

Bence siz verdiğiniz şanslar ile kendinize haksızlık etmişsiniz ve devam ediyorsunuz ..
Boşanın ve her sene o günü kutlayın derim
Sürekli başa sarmaktan çok daha iyidir

Bokunda boncukmu asılıda hala seviyorum dıyosun o senı zerre sevmemiş belliki.kurtul bu adamdan diyemiycem adamlara hakaret olur. cehennem zebanisinden kurtul.

Eşiniz sizi sevmiyor ama boşanmak da istemiyor. Neden? Çünkü hazır yemek pişireni var çamaşırını yıkayan var. Sizde galiba saplantı haline getirmişsiniz. Çocuğunuz ilerde babasının böyle bir şey yaptığını öğrense babasından nefret edecek. Periscope döneminde işsiz nice evli erkek arayış içerisindeydi. Sırf bu yüzden ikili ilişkilerden soğudum. Adam doymuyor ki isterseniz ona dünyanın en muhteşem cinselliğini yaşatın bu adam sizi yine aldatır.

Ortada yuva mı var da yıkılacak allasen?
Üzgünüm ama bi evcilik oyununun içinde bulmuşsunuz kendinizi.
Böyle bi sapık pislikten kurtulmayı istemek çok güç olmamalı.
Sizde tekrar barışacaksınız izlenimi var umarım böyle bi hataya düşmezsiniz.
İnsanın başına neler geliyor neler de unutuluyor..
Elbet bu da gelir geçer.
Boşanmak şuan her ne kadar zor gelse de aslında sizin için en doğru karar.
Kendimi yerinize koyuyorum başka bi seçenek olamazdı benim için.
Ayrıca büyük çocuğunuz 6 yaşındaymış yani en azından bi 6 senelik evliliğiniz var.
Bana sanki yeni öğrenmişsiniz değil de yıllarca susmuş düzelmesini beklemiş artık son noktada patlamışsınız gibi geldi. İnsan dibindeki adamın ne haltlar karıştırdığını nasıl anlamaz bu zamana kadar?
Umarım aklınızı başınıza alır asla geri adım atmazsınız. Yoksa daha çekeceğiniz var…

Kimseyi yadirgamak istemem buyuk konusmakta istemem ama gercekten boyle bir adami sevdiginize inanmak istemiyorum leş gibi biri var karsinizda.
Sizi uzmek istemiyorum ama evlilik bu degil sevgi de boyle bir sey olamaz.
Sevginin de bir gururu olmali bana gore, size zarar veren, sizi uzen birinden de cekip gitmeyi bilmek lazim.
Bence sizde bagimlilikla ilgili tedavi almalisiniz. Cunku normal psikolojide biri boyle bir adami ne sever ne de evli kalir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…