Sana sesleniyorum.... Evet sen!

Benzeri başıma gelmişti seneler önce iyi anlıyorum ondan. Bir güzel evlendiler de Allah mutlu etsin. Kimse kimsenin sevgilisini elinden alamıyor gerçekten sevgi varsa ortada... Onlar aslında sadece ara vermişler acı ama ben bunu kabul ettim. Onlar asıl hikayeydiler. Bitti gitti. Ha benim yaşamam iyi oldu ama nasıl bir erkekle asla beraber olmam gerektiğini öğrendim. Beni gerçekten sevmediğini sevse tercihinin o olmayacağını kabullendim. Ne ona ne kıza kızdım. Beni sevmemiş bitti gitti.
Ama şimdi düşününce şükrediyorum. Kimse kimsenin sevgisini iyiki alamıyormuş. Ben onla hiç mutlu olamazmışım. Boşuna üzülmüşüm. Şimdi çok mutluyum, çok şükür. İyi ki o olmamış da ben de gerçek sevgimi aşkımı bulmuşum, o adamla zerre mutlu olamazmışım ve asıl sevgi buymuş.
Kısacası boşuna elin kızına yüklenmeyin. Sizi sevmemiş. Onlar birbirini sevmiş demek ki. Sizin de gerçekten birbirinizi sevip gerçek mutluluğu bulacağınız adam çıkıp gelecek bir gün...

Kızılacak biri varsa o da eski sevgilin. Adam seni aldatmış net. Kızın bir suçu yok. Kız kendi kendine gelin güvey olmuş adamın aklını çelmiş değil, ama aksine inanmak seni rahatlatacaksa inan tabii.

Belki söylediklerinizde haklı olabilirsin de adamın yine de suçu var. O kızı unutamadıysa o zaman başkasını da 4 sene yara bandı olarak kullanmayacaktı.
Belki sevgilerine ara verdiler, diyelim ki öyle, ama yine debbu kimseye bir başkasının duygularıyla oynama hakkını vermez. Umut verip sonra da çekip gitmek bence o kadar da basit değil. İkincisi kızın da suçu var. Ne kadar da severse sevsin, unutamamış olsun, adamın birliktelik yaşadığını öğrendiği an geri çekilmeli, hatta geldiği yere gitmeliydi. Her iki tarafın da suçu var.
Diyelim ki konu sahibi evli olsun bu adamla, çocukları olsun. Seneler sonra adamın eski sevgilisi karşısına çıktı diye bunu normal mi karşılamak lazım.

Bence insan azıcık empati yapabilmeli.

Kendimi savunmak için söylemiyorum ama ayrılmamız gerekti özel sebeplerden. Ve aradan çok uzun zaman geçti. Unutamadım ama unutmaya çalışıyodum. Yeni bir birlikteliğim oldu ve çok iyi bi insandı. Her şey çok güzeldi. Karşıma yeniden çıkmasaydı unuttuğuma çok inanmıştım. Ama karşılaşınca unutamadığımı anladım ve bitirdim diğerini. O kadar acı ve zor bir süreçti ki. 10 kilo verdim ben bunları yaparken. Güle oynaya oh ne güzel terk ettim diyemiyosun.

Seni de anlamaya çalışıyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin ama bir birliktelik yaşıyorsanız karşı tarafı da azıcık düşünmeniz gerekirdi.
Aynı şeyi ben de yaşadım. Eski eşimde. Bir de çocuğumun çektiklerini düşünün. Bırakın onu eşinizin ve sizin o zamanlar beraber olduğunuz kişilerle birlikteliğinizi bitirdiğinizde hissettiklerini düşünün. Siz mutlu olabilirsiniz, Allah daha da mutlu etsin, ama biraz da karşı taraf açısından düşünmek lazım olayı. O kadar basit değil bu. "Seni sevmemiş" demek o kadar basit olmamalı. Sevmedi ise 4 sene konu sahibiyle adam neden birlikteydi? Aklı neredeydi 4 sene boyunca.
Bu arada aynı şeyi ben de yaşadım derken aklımda kalan eski sevgilime giden ben değildim... Yanlış anlaşılmasın...

Son düzenleme:

4 yıl çok uzun gerçekten...

Yaw kardeşim, Bihter, Kıvanç için ölüyor bir nebze anlarım da, sen kimin için ölüyorsun allasen? İnandına gül, eğlen, çatlasın seninki, adam mı kalmadı memlekette ya? ki adam bile değilmiş senin sevgili zaten.

4 yılda insan sevmediğini anlamalıydı o çok başka.

Ama yara bandı demek ağır bir itham. Kimse ilişkiye terk etmek için başlamıyor ki.
Ağır bir itham gibi gelebilir ama burada tam da öyle olmuş bence. Eğer o kız karşısına çıkmasaydı adamın birlikteliği devam edecekti belki de...Karşısına eski sevgilisi çıktı diye hooop ona gidebiliyorsa konu sahibi adama yara bandı olmaktan başka bir şey değildir bana göre. Sevmemiş olabilir mi ihtimalini düşündüğümüz zaman akla şu geliyor, sevmese 4 sene birlikte olmazlardı.

Konu sahibi sana söyleyebileceğim tek şey var. Kim ne yaparsa yapsın, hayat bu. Ama yaşam devam ediyor. Herkesin yaşamı bir şekilde devam ediyor. Zamanı kaçıran sensin. Kendine eziyet eden de sensin. Her gün güneş yeniden doğuyorsa bir umut var demektir. Seni sevecek, elbette senin de onu seveceğin bir karşına mutlaka çıkacaktır. Artık arkana bakma. Yeniden hayatını yaşa. 4 sene önce bu kişi hayatında yokken nasıl yaşıyorsan yine yaşayabilirsin.

bu tarz şeylerde üstünden zaman geçtikçe kendine kızıyosun dünya onun etrafında dönmüyor benimde bir ilişkim olmuştu böyle 4 ay çıktık ama öncesinden de aşıktım ben ona 4 ay sonra adam çıktı karşıma senin beni çok sevmen beni korkutuyor dedi ve çıktı gitti...bunu söyleyen de o zamanlar 23 yaşındaydı aman ne üzüldüm ne hastanelik oldum slk kafam şimdi 5 yıllık evliyim ve iyi ki o slkla evlenmemişim.. gülüyorum kendime ne yıpratmışım kendimi
konu sahibi arkadaşım benim kadar aşık olma ama bak şimdi söylediklerime bu hayatta kimseye değmez hissettiğim kadarıyla yaşın küçük karşına ne insanlar çıkarda burnunu kıvırır bakmazsın bile üzme kendini :)

Sevgilinizin aklında sadece siz olsanız kimse aklını karıştıramazdı bence. Neden hiç düşünmeden eskiye dönen birini sevmeye devam edeceksiniz ki? Kurtuldum diye düşünün. Tüm bunlar siz evliyken başınıza gelse daha çok yıpranırdınız emin olun. Ne gülebilirsiniz ne de ağlayabilirsiniz şu durumda. Oh be kurtuldum demelisiniz bence. Hayat karşınıza daha iyi birini çıkaracak belki. Üzülmeyin. En kısa zamanda unutmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…