Sana sesleniyorum.... Evet sen!

Neden sevgilinizin eski sevgilisine laf diyorsunuz ki anlamadım erkek arkadaşınız demek ki hala onu seviyormuş ki ona dönmüş yok aklını karıştırmış filan geçin bunları gerçekten aşık olmuş olsa onu gözü görmezdi neden sevgilinize tek laf etmiyorsunuz ona döndüğü için herhalde evlenecekler artık unutmanız lazım önünüze bakmanız lazım evlenecek biri için bu sözler enteresan evlenip de aldatmamış ya.

Tags, Tom Hanks'in bir filmi var. FORREST GUMP. İzledin mi? Onu izlemeni tavsiye ederim. Biz ne dersek diyelim, sanırım bu film sana her şeyi daha iyi anlatacaktır. Hayatın devam ettiğini....Hayata devam edebilmen için geçmişi arkanda bırakman gerektiğini...
Film internette var. Ordan izleyebilirsin. Genelde 3 parça halinde oluyor. Sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim.

Tags, Tom Hanks'in bir filmi var. FORREST GUMP. İzledin mi? Onu izlemeni tavsiye ederim. Biz ne dersek diyelim, sanırım bu film sana her şeyi daha iyi anlatacaktır. Hayatın devam ettiğini....Hayata devam edebilmen için geçmişi arkanda bırakman gerektiğini...
Film internette var. Ordan izleyebilirsin. Genelde 3 parça halinde oluyor. Sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim.
izleyeceğim mutlaka teşekkürler

sorun eski sevgili değil, onu unutamayan sevgili içerde bir yerlede kalan duygular olmasa tekrar alevlenmez ...

Siz sevgili miydiniz,eski konularınızdan sevgili olmadığınız anlaşılıyor,tek taraflı bişeyler varmış,e o zaman eski sevgilisine döner de dönmez de size ne,sizi bırakıp da ona gitmemiş ya,istemediğini de önceden söylemiş zaten size,
birini seviyorsunuz diye o kişinin de hayatını size mi adaması gerekiyor acaba !

4yil ..Az bir zaman degil.Acinizi anlayabiliyorum. Erkekleri anlayamiyorum.Madem sevmiyorsunuz neden sevmediginiz insanin zamanini,duygularini caliyorsunuz.? Ben de sevilmemisim.Yapacak birsey yok.Siz kendinizi dusunun.Hic kimseye birsey olmuyor.Herkes kendi hayatini yasiyor. Allah birakin.Ilahi adalet bir gun cark eder. Kimsenin ettigi de kimsenin yanina kalmaz.Sabir sadece.Rahat olun.

Ayy sizz cumartesi günü konu açmışsınız daha karşılıksız birini sevdiğinizi hatta o kişinin aşk işlerine girmek istemediini söylediğini ama duygularınıza hakim olamadığınızı onu sürekli düşündünüzü yazmışsınız yani ortada bir çıkma sevgii olma durumu hiç mi hiç yok. Sevdiğim adama demişsiniz ama ondan size gelen birşey yok. Eee o zaman ne bu göndermeler o kıza anlamadım elinizden almış gibi tavırlar. Çok komik yaaa kendi kendi gelin güvey olmuşsun resmen şimdi de kıza laf diyorsun.

Belki söylediklerinizde haklı olabilirsin de adamın yine de suçu var. O kızı unutamadıysa o zaman başkasını da 4 sene yara bandı olarak kullanmayacaktı.
Belki sevgilerine ara verdiler, diyelim ki öyle, ama yine debbu kimseye bir başkasının duygularıyla oynama hakkını vermez. Umut verip sonra da çekip gitmek bence o kadar da basit değil. İkincisi kızın da suçu var. Ne kadar da severse sevsin, unutamamış olsun, adamın birliktelik yaşadığını öğrendiği an geri çekilmeli, hatta geldiği yere gitmeliydi. Her iki tarafın da suçu var.
Diyelim ki konu sahibi evli olsun bu adamla, çocukları olsun. Seneler sonra adamın eski sevgilisi karşısına çıktı diye bunu normal mi karşılamak lazım.

Bence insan azıcık empati yapabilmeli.

Valla empatiye gerek yok diyorum ya çok benzerini yaşadım. Üzüldüm de yalan yok o zaman. Yani bu durumu yaşamış biri olarak yazdım o satırları ben.
Dünyadaki tek erkek yada tek aşk oymuş gibi üzülüp ağlamak bir kadına kızmak saçmaymış yaşayarak anladım ben.
Zaten onlar birbirlerine layıkmış gayet de mutlular Allah da bozmasın.
Eğer ben o zaman bunu yaşamasam üzülüp ağlamasam şimdi bu kadar mutlu olmazdım. Yani asıl mutlu olacağım insan o değilmiş bunu anladım. Benim asıl seveceğim beni gerçekten seven başka bir yerdeymiş.
Tüm bunları yaşayınca ayrılıklar, aldatmalar artık o kadar üzmüyor ben. Demek istediğim tamamen buydu.Yani ben çok sevdim bana bunu nasıl yapar bende Bihter gibiyim asıl seven bendim gibi hüzünler, ızdıraplar gereksiz. Demek istediğim tamamen bu.

Valla empatiye gerek yok diyorum ya çok benzerini yaşadım. Üzüldüm de yalan yok o zaman. Yani bu durumu yaşamış biri olarak yazdım o satırları ben.
Dünyadaki tek erkek yada tek aşk oymuş gibi üzülüp ağlamak bir kadına kızmak saçmaymış yaşayarak anladım ben.
Zaten onlar birbirlerine layıkmış gayet de mutlular Allah da bozmasın.
Eğer ben o zaman bunu yaşamasam üzülüp ağlamasam şimdi bu kadar mutlu olmazdım. Yani asıl mutlu olacağım insan o değilmiş bunu anladım. Benim asıl seveceğim beni gerçekten seven başka bir yerdeymiş.
Tüm bunları yaşayınca ayrılıklar, aldatmalar artık o kadar üzmüyor ben. Demek istediğim tamamen buydu.Yani ben çok sevdim bana bunu nasıl yapar bende Bihter gibiyim asıl seven bendim gibi hüzünler, ızdıraplar gereksiz. Demek istediğim tamamen bu.
Elvan seni anliyorum. Ben de gasadim. Ama o ilk zamanlar o aciyla boyle dusunemiyor insan. Zamanla taslar oturuyor. Zamanla iyi ki bitmis deniliyor. Konu dahibinin bunu su an icin bu aciyla dusunmesi biraz zor. Ben de ilk baslarda epey acilar yasadim ki bu kisi benim eski esimdi. Simdi onlar cok mutlular. Ben yikilmistim. Ama simdi artik oyle dusunmuyorum. Birbirlerini bulmuslar diyebiliyorum. Sanirim budandim. Olgunladma mi denir buna hayat mi denir bilmiyorum. Her sey bir sey ogretiyor bize. Konu sahibinin boyle dusunmesi icin daha erken.

Ayy sizz cumartesi günü konu açmışsınız daha karşılıksız birini sevdiğinizi hatta o kişinin aşk işlerine girmek istemediini söylediğini ama duygularınıza hakim olamadığınızı onu sürekli düşündünüzü yazmışsınız yani ortada bir çıkma sevgii olma durumu hiç mi hiç yok. Sevdiğim adama demişsiniz ama ondan size gelen birşey yok. Eee o zaman ne bu göndermeler o kıza anlamadım elinizden almış gibi tavırlar. Çok komik yaaa kendi kendi gelin güvey olmuşsun resmen şimdi de kıza laf diyorsun.

anlamadım gerçekten konuyu.

Elvan seni anliyorum. Ben de gasadim. Ama o ilk zamanlar o aciyla boyle dusunemiyor insan. Zamanla taslar oturuyor. Zamanla iyi ki bitmis deniliyor. Konu dahibinin bunu su an icin bu aciyla dusunmesi biraz zor. Ben de ilk baslarda epey acilar yasadim ki bu kisi benim eski esimdi. Simdi onlar cok mutlular. Ben yikilmistim. Ama simdi artik oyle dusunmuyorum. Birbirlerini bulmuslar diyebiliyorum. Sanirim budandim. Olgunladma mi denir buna hayat mi denir bilmiyorum. Her sey bir sey ogretiyor bize. Konu sahibinin boyle dusunmesi icin daha erken.
Sonanda sen onlarin mutlu olmasindan gercekten hicmi rahatsiz olmuyorsun?Uzulmuyormusun?
Yoksa kendini teselli etmeyemi calisiyorsun?Sonucta aldatildin ,ve senin mutsuzlugunun ustune onlar mutlu mesut .Hic icin acimiyormu ?Onlari beraber gorsen duysan

Sonanda sen onlarin mutlu olmasindan gercekten hicmi rahatsiz olmuyorsun?Uzulmuyormusun?
Yoksa kendini teselli etmeyemi calisiyorsun?Sonucta aldatildin ,ve senin mutsuzlugunun ustune onlar mutlu mesut .Hic icin acimiyormu ?Onlari beraber gorsen duysan
Melis, elbet acilarim var. Sonucta bir ortak bir cocugumuz var. Ama yapacak bir sey yok. Gecmisle yasarsam cok sey kaybederim. Kaybettim de. Toparlanmam uzun surdu. Evladim icin hayatima devam etmek zorundayim. Melis bu duyguyu tarif etmek cok zor. Allah kimseye yasatmasin ama hem uzuluyorsun hem de bir taraftan da diyorsun ki aman mutlu olsunlar da benden uzak olsunlar. onca sene sonra gercek yuzunu gordum. Ola ki pisman olur da geri donerse ben yapamam artik onunla. Yepyeni bir hayata basladik biz oglumla. Oglum hala umitli. Tekrar bir araya gelnemizi dort gozle bekliyor.Sonucta bir baba modeli ariyor. Ayrilmasinlar da beni ola ki beni kandirirsa, ki cunku ben yufka yurekliyim, ayni seyi tekrar yasamagim. Biz biyle huzurlu ve mutluyuz oglumla. Gecmisle cok yasadim ben. Insanin kalbi acir mi? Kalbimin o zanan ki acilarini anlatamam. Varsin onlar mutlu olsun ama benayni acilarla kavrulmak istemiyorum. Hayat devam ediyor. Inan boyle de guzelmis hayat. Ara sira eski gunlerimize ozlem duysam da...
Biraz karusik durum. Anlatmak zor. Ama yapacak da bir sey yok Meliscigim. Sevgilerimle....

4 yil sonra sevdigim adamin karsisina cikarak aklini karistiran yeniden birlikte olmak icin onu ikna etmeye calisan gecmisteki duygularini yeniden canlandirirken beni darmaduman eden eski sevgili evet sen! Belkide burdasin bu satirlari okuyacaksin sende ama sunu bil ki o benim yuregimde hep kalacak belki sen onunla bir omure adim atacaksin ama o benim kalbimde gizli bir yara olacak.... Artik resimlerine bile bakamiyorum onun biliyormusun? Hickiriklara boguluyorum... her seven kavusacak diye birsey yok ki bende onu kalbime gomerim uzaktan severim dokunmasamda gozlerine bakamasamda... ama mutlaka karsilasacagim onunla merak etme bakmayacagim gozlerinin icine benim degil ki onun gozleri su saatten sonra beni yakar gordugum yerde uzaklasirim ondan kalbim ona aitken kacarim sen merak etme..

Suanki duygularim ve hissiyatim aynen bu gulermisinz aglarmisiniz

Canım benim eski sevgilisine değil de kendi eski sevgiline mana bul bence. Hatta eski kız arkadaşına teşekkür bile et, sevgilinin gerçek yüzünü ortaya çıkardığı için. 3 yıldır bir ilişkim var kaç defa eski sevgililerimden mesajlar, aramalar aldım, karşıma çıkan bile oldu. Ama aklım bir saniye bile karışmadı.. Gerçekten ve sonuna kadar seven insanın karşısına bırak eski sevgilisi, Adrina Lima/ Brad Pitt çıksa bile aklı karışmaz. O yüzden eski sevgilisine değil de kendi eski sevgiline öfke kus. Hatta bırak ona da öfke kusma. Seni sevmemişi sende sevme, sana değer vermeyene sende değer verme. Aşka da küsme. Marilyn Monroe'nin çok sevdiğim bir sözü vardır. Der ki; İyi şeyler bitmeli ki daha iyileri başlayabilsin. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Yıpratma kendini...

X