Sana sesleniyorum.... Evet sen!

çok ciddiyim ama belki haberin bile olmaz ,evli olur vs sonuçta söyleyemez o durumda
nedenine gelince bazı tipler böyle
eski sevgiliyi yüceltir gözlerinde kaybedince değerlenir
şimdi kaybettiği sensin yarın onunla anlaşamadığı bir gün aklına çat sen geleceksin:)
tabi sırf o kız yüzünden ayrıldıysanız
Evet.. o kiz kendisini arayinca aklimi karistirdi bana zaman ver seninle arkadas olalim dedi bana hakaret eder gibi

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bu sevgili meselesi gercekten cok bos seyler ya dusunsenize yarın basiniza bir sey gelse ölseniz son gunlerinizi boyle kendinizi sacma sapan seyler dusunup uzerek gecirmis olacaksiniz. Ben hep bi olaya uzulmeden önce boyle dusunurum aha simdi ölsem kafamda ne salak bi dertle ölecektim derim :confused:

Ben de aynısını düşünürüm, takmam kafaya. Başkalarına bunu söylediğimde deli muamelesi yaparlar ama.
Hayata bir kere geliyoruz, neden düşüncesiz insanların yaptıklarına üzülerek vaktimizi harcayalım ki mutlu olmak varken.

dansmarue .!.:
Eşimle evlenmeden önce uzun bir ayrılık yaşadık. Hayatlarımızda başka insanlar varken koca istanbulda sokak ortasında karşılaşıverdik. İster tesadüf de ister kader. Kapadık telefonları sabaha kadar içtik. O gece evlenme kararı aldık. Pat diye hayatımıza soktuğumz insanlara durumu söyledik. Bilmiyorum karaktersizlik mi yaptık. Kim kime sitem etmeli? Kadere mi sitem edicen? Demek ki unutamamışlar birbirlerini.
Ama konu sahibi yanlış anlamadı isem dört senedir berabermiş. Sizinki farklı bir olay. Burda adamın yaptığı kaypaklık

Ben de aynısını düşünürüm, takmam kafaya. Başkalarına bunu söylediğimde deli muamelesi yaparlar ama.
Hayata bir kere geliyoruz, neden düşüncesiz insanların yaptıklarına üzülerek vaktimizi harcayalım ki mutlu olmak varken.
Aynen öyle karsimizdaki kimki biz onun yuzunden kendimizi yipratalim. Insan önce kendini telkin etmeyi moralini yüksek tutmayı ögrenmeli. Sen kendine yardim edemezsen dısarıdan birinin müdahalesi ne derece etkili olabilir ki

Bir gun aklina gelir de seni arastirmak istese bile birak nereye bakacagini bilemesin. Belki boyle bisey yapmayacak ama en iyisi tum haber yollarini kapamak. Haber alma, haber aldirma.
Ölmüs farzet, ölen insani sevsen bile imkansiz oldugunu bilirsin.

Bu arada tamam kiz sansini denemis ama eski sevgilin asil suclu.

Erkegin bir durusu olacak, cesaret edemeyecek kimse. Kapilari kilitlemezse elbet çalan olur.

Bu zamanda da kim erkek kim kadin karisti vallahi. Naz yapan erkekler, taliplerinden kafalari karisan erkekler...

Ya kıza suç bulmamak komik değil mi?
Adam tam karaktersiz tamam da kızda niye çok suç yok?
Sonuçta ilişkisi olan bir erkeği aramak peşine düşmek farklı anlamlara geliyor.
İki karaktersiz bulmuş birbirini sen kurtulduğuna şükret arkadaşım kurtulmuşsun böyle sadakatsiz birinden.

hayatim boyunca hic giden gemilerin arkasindan aglamadim ben kardesim.
keske ben olsaydim bunca aci cekmene uzulur hadi yoluna git derdim kocana inanki.bir iliskiyi bitirmeden yenisine yelken acmis karaktersizlede icim olmazdi oda baska bir mevzu bosver.hayatta basarilar diliyorum

4 yil sonra sevdigim adamin karsisina cikarak aklini karistiran yeniden birlikte olmak icin onu ikna etmeye calisan gecmisteki duygularini yeniden canlandirirken beni darmaduman eden eski sevgili evet sen! Belkide burdasin bu satirlari okuyacaksin sende ama sunu bil ki o benim yuregimde hep kalacak belki sen onunla bir omure adim atacaksin ama o benim kalbimde gizli bir yara olacak.... Artik resimlerine bile bakamiyorum onun biliyormusun? Hickiriklara boguluyorum... her seven kavusacak diye birsey yok ki bende onu kalbime gomerim uzaktan severim dokunmasamda gozlerine bakamasamda... ama mutlaka karsilasacagim onunla merak etme bakmayacagim gozlerinin icine benim degil ki onun gozleri su saatten sonra beni yakar gordugum yerde uzaklasirim ondan kalbim ona aitken kacarim sen merak etme..

Suanki duygularim ve hissiyatim aynen bu gulermisinz aglarmisiniz

aklının kalbinin baskasına kaydığı bi adamla mutlu olmaya calısarak asıl suclu siz oluyosunuz. mademki onun sevdigi sonradanda olsa hayatına geri dönen bi eski sevgilisi var siz bi süreliğine onlarn arasna girmişsinz. ama bu hicbirininde hatası degil bence. onlar zaten birbirini ilerdede bulsa bırakmazdı. bu sizi dahada üzerdi

Dort yil bu kiz kis uykusunda miymis..
Nerden cikti geldi birden bire..
Ayrilma sebepleri neymis biliyor musun, cok mu yasanmisliklar varmis..

Acını anlayabiliyorum ama yaşadıklarının biraz iyi tarafından bakmaya ne dersin?

Ya sevgiliyken değil de evliyken bunları yaşamış olsaydın? Neyse ki erken görmüşsün sevgilinin iç yüzünü. Bence bir an önce "Bihter" modundan çıkıp yaşamaya, etrafına bak. Ondan çok daha iyilerini bulacağına eminim. :KK66:

Senleyken aklı onda kalmış onlaykende sende kalır. Bazı insanlar elinde olmayanı sever ve ne kendileri mutlu olabilir ne de başkalarını mutlu ederler. Bu laf hiç bir işe yaramıyor biliyorum ama cidden ucuz kurtulmuşsun :)

olsun bir kaç yıl sonrada sen çıkarsın karşısına onu bırakır senle gelir

o karakterde bir insana bu yakışır

kurtuldum diye şükretmen gerekiyor

Valla ben sucu tamamen erkekte bulmuyorum.
Kizda fesatmiski sevgilisi oldugunu bile bile adamin aklini karistirmaya calismis.
Kizacaksan sadece sevgiline kiz diyenleri de anlayamiyorum tamam adam zaten karaktersizmiste hirsizin hic mi sucu yok canimm..

X