Sana sesleniyorum.... Evet sen!

Dogru.. dedim ya var mutlaka bir hayir gecer insallah bu aci

Bu kadar kolayca seni yüz üstü birakip eskiye dönebiliyorsa o insan ne zaman olsa gene sana aynisini yapardi
Bu adam seni gercekten sevseydi seni birakmazdi

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bu sevgili meselesi gercekten cok bos seyler ya dusunsenize yarın basiniza bir sey gelse ölseniz son gunlerinizi boyle kendinizi sacma sapan seyler dusunup uzerek gecirmis olacaksiniz. Ben hep bi olaya uzulmeden önce boyle dusunurum aha simdi ölsem kafamda ne salak bi dertle ölecektim derim

Ciddimisiniz :) neden ki
çok ciddiyim ama belki haberin bile olmaz ,evli olur vs sonuçta söyleyemez o durumda
nedenine gelince bazı tipler böyle
eski sevgiliyi yüceltir gözlerinde kaybedince değerlenir
şimdi kaybettiği sensin yarın onunla anlaşamadığı bir gün aklına çat sen geleceksin:)
tabi sırf o kız yüzünden ayrıldıysanız

Bu kadar kolayca seni yüz üstü birakip eskiye dönebiliyorsa o insan ne zaman olsa gene sana aynisini yapardi
Bu adam seni gercekten sevseydi seni birakmazdi
Evet thalix ama gercekten suanda tarif edemiyorum aciyi Allah yazatmasin asla sizlere ama yasamadan anlasilmaz zor geliyor

Eşimle evlenmeden önce uzun bir ayrılık yaşadık. Hayatlarımızda başka insanlar varken koca istanbulda sokak ortasında karşılaşıverdik. İster tesadüf de ister kader. Kapadık telefonları sabaha kadar içtik. O gece evlenme kararı aldık. Pat diye hayatımıza soktuğumz insanlara durumu söyledik. Bilmiyorum karaktersizlik mi yaptık. Kim kime sitem etmeli? Kadere mi sitem edicen? Demek ki unutamamışlar birbirlerini.

Cok guzel bir bakis acisi aslinda ama olay taze iken mantik biraz geri planda kaliyor bende

Evet thalix ama gercekten suanda tarif edemiyorum aciyi Allah yazatmasin asla sizlere ama yasamadan anlasilmaz zor geliyor
Haklisin tabiki senin gözünden baktigimizda sadece hüzün ve aci var ama erkek tarafindan bakmak lazim bir de seven insan sonuna kadar sahiplenir allah kimseye ya$atmasin insallah sana döndügü günüde görürsün ama affedebilirmisin bilemem cünkü güven sarsilinca kolay kolay yerine gelemiyor eskisi gibi..

Amaann gidersede gitsin senı sevse yanında olurdu ben olsam zilleri takar oynardım ıyıkı şimdiki defoldu gitti cok daha geç olmadan diye

Ne guzel demekki kaderinizdeki kisiymis esiniz.. suanda oyle dusununce yani birbirlerini unutmamamis olma dusunceleri bile bana aci veriyor 3. Kisi olarak ne diyeyim herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…