- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 35
-
- Konu Sahibi tagsforlikes
Eski sevgilinin bu kulüpte ne işi olabilir ki?4 yil sonra sevdigim adamin karsisina cikarak aklini karistiran yeniden birlikte olmak icin onu ikna etmeye calisan gecmisteki duygularini yeniden canlandirirken beni darmaduman eden eski sevgili evet sen! Belkide burdasin bu satirlari okuyacaksin sende ama sunu bil ki o benim yuregimde hep kalacak belki sen onunla bir omure adim atacaksin ama o benim kalbimde gizli bir yara olacak.... Artik resimlerine bile bakamiyorum onun biliyormusun? Hickiriklara boguluyorum... her seven kavusacak diye birsey yok ki bende onu kalbime gomerim uzaktan severim dokunmasamda gozlerine bakamasamda... ama mutlaka karsilasacagim onunla merak etme bakmayacagim gozlerinin icine benim degil ki onun gozleri su saatten sonra beni yakar gordugum yerde uzaklasirim ondan kalbim ona aitken kacark sen merak etme..
Laalecim sevdigim adamin eski sevgilisine bu sitemimEski sevgilinin bu kulüpte ne işi olabilir ki?
Haklisin ama yinede aciyor icimÖyle bir adamı alıp götürerek size harika bir iyilik yapmış; o adam sizi gerçekten sevseydi kanmazdı, etkilenmezdi. Ben olsam teşekkür ederdim o eski sevgiliye.
Dokmek istedim icimiMillet iyice kayisi kopardi
Aynen oyle ama cok sevdigimi anladim icim kan agliyor elimde degilEski sevgilin karaktersizmis. Kizdan cok o suclu.
Yine mi sen hepii :)Konu sahibi boyle doker icini falan ama siz mazallah aksi bir sey soylerseniz sizi pat diye kib'ler, uzaklasiverirsiniz siteden bir sureligine. Harflerinize dikkat edin bayanlar. Aman ha!
Yine mi sen hepii :)
Bi anda karsisina cikti elbette sevdigimde karaktersiz ama icimdeki aci tarifsizMadem öyle de eski sevgilin, kızın onu ayartacağı kadar aptal olmasaymış...hemcinslerinize yüklenin hep.
Dokmek istedim icimi
Senle beraber bende ceza aldim ama :)Yaptiginiz cok dokundu ama. :)
Dedigin gibi vardir bir hayir mutlaka ama olay taze oldugu icin yarasida tazeAnladim canim..
Hiic uzulme inan bu kalitede bir adam sen evlive cocuklu da olsan yapardi yapacagini..
Ucuz kurtulmusun sukret
Bunun sebebi o yanardöner eski sevgilin. Suçlu olan o. Bu olay olmasa ilerde başka kızlara kapılır giderdi. Erkenden olması ve ondan şimdiden kurtulup daha fazla vaktini çalmasının engellenmesi iyi olmuş. Seni gerçekten sevecek, başkasını gözü görmeyecek birini bulup mutlu olman için bir fırsat bu.Haklisin ama yinede aciyor icim