• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....

Uzun süren kuzey kışının ardından erken gelen bu güney yazı çok hoşuma gitti
Bab-ı Esrar-Ahmet Ümit

bu son arzumun dehşeti ve imkansızlığı,çılgınca tutkularımın beni nereye götürdüğünü anlamamda başlıca amil oldu;işte,ancak o zaman kendime geldim ve bende bir gariplik olduğunu sezmeye başladım.

oğuz atay-tutunamayanlar

Şoför Osman Efendi , Tiraje Hanımı eve bıraktıktan sonra, Ülev'i Halkalı'ya götürdü.

Gülten Dayıoğlu - Sekizinci Renk :)

'' Yaptığı diğer şeylerin yanında , Gein , yaşlı kadınların cesetlerini yerinden çıkarıp cesetleri parçalamakla ve üzerlerinde kelimelerle anlatılamayacak fiiller yapmakla suçlu bulunduğundan , Wilson'ın asıl kasttetiğinin Gein'in ne gibi bi yaratık olursa olsun en azından bir eşcinsel olmadığı düşüncesi olduğunu çıkarmak için bir an durup düşünmek gerekir ... ''

A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi - Harold Schechter

Kendinize aşırı derecede değer biçmeden,
insanlarınızı sevebilir
ve kendi krallığınızı yönetebilir misiniz ?

Hayatını Değiştirmek İçin Düşüncelerini Değiştir - Dr. Wayne W.Dyer

Süper bir kitap, tavsiye ederim.

sarhoşlugun dıger bır sebebı asıgın sevgılısını gördugunde duydugu sevınctir...............

way be manidarmış..........

yılın yedi ayı Avrupa'da yaşamaktan ötürü huzursuzdum.Yaşama Çevrilen Pedal-Lance Armstrong

ne yandan olsa da, dikkatle baksa da bakmasa da havva ademle aynı suretten aynı özdendi... la sonsuzluk hecesi

Yapılan araştırmalara göre,kendi adlarını başkalarının ağzından duymak insanların çok hoşuna gidiyormuş,çünküböyle bir durumda önemsendiklerini hissediyorlarmış...
OLUMSUZLUĞUN ESARETİNDEN KURTULUN-DAVİD P.SCHLOSS

'' 'Uygarlığın Yol Açtığı Yıkımlar' adlı bir tez hazırlıyorum'' diye açıkladı sıkıntılı bir tavırla.

Ahmet Ümit-Patasana

Back
X