Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sana en yakin kitabi al,70.sayfayi ac,8.cümlesini paylas....
bu son arzumun dehşeti ve imkansızlığı,çılgınca tutkularımın beni nereye götürdüğünü anlamamda başlıca amil oldu;işte,ancak o zaman kendime geldim ve bende bir gariplik olduğunu sezmeye başladım.
'' Yaptığı diğer şeylerin yanında , Gein , yaşlı kadınların cesetlerini yerinden çıkarıp cesetleri parçalamakla ve üzerlerinde kelimelerle anlatılamayacak fiiller yapmakla suçlu bulunduğundan , Wilson'ın asıl kasttetiğinin Gein'in ne gibi bi yaratık olursa olsun en azından bir eşcinsel olmadığı düşüncesi olduğunu çıkarmak için bir an durup düşünmek gerekir ... ''
A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi - Harold Schechter
Yapılan araştırmalara göre,kendi adlarını başkalarının ağzından duymak insanların çok hoşuna gidiyormuş,çünküböyle bir durumda önemsendiklerini hissediyorlarmış... OLUMSUZLUĞUN ESARETİNDEN KURTULUN-DAVİD P.SCHLOSS