• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar San kopmamas iin ne yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
boyadan dolayı yıpranan saçlarıma elimi süremez oldum dokunduum anda kopuo mınık mınık saclar of napıcam bilemez oldum:( yardım edın

arkadaşım benimde aynı şey başıma geldi ben zeytin yağı sürdüm düzeldi yarım çaybardağı zeytin yağını sürüp beklettim 1 saat harika yumuşak yapıyo bence besliyo da

Arkadaşlar benimde saçlarım röfleden dolayı kopuyordu ve çok yıpranmıştı tarayamıyordum bile..NOVOCRIN MAGIC ŞAMPUAN VE MASKE kullanmaya başladım ve artık saçlarım yumuşacık kopmada yok :)) şiddetle tavsiye ederim daha ilk kullanımdan farkı göreceksiniz..Ama maskeyle birlikte kullanırsanız faydasını görürsünüz sadece şampuan tek başına yeterli olmuyor çünkü..sevgiler..

Arkadaşlar benimde saçlarım röfleden dolayı kopuyordu ve çok yıpranmıştı tarayamıyordum bile..NOVOCRIN MAGIC ŞAMPUAN VE MASKE kullanmaya başladım ve artık saçlarım yumuşacık kopmada yok :)) şiddetle tavsiye ederim daha ilk kullanımdan farkı göreceksiniz..Ama maskeyle birlikte kullanırsanız faydasını görürsünüz sadece şampuan tek başına yeterli olmuyor çünkü..sevgiler..

canım dediğin şampuanın fiyatı nedir ve nerden bulabiliriz
:1hug:

arkadaşlar bişi sorucam, bilmiyorum çok mu saçma olur:utangac:
şimdi bu yılan yağı kıl tüy saç çıkarıyo ya hani, ben bunu kaşıma da sürsem çıkarır mı yaa??

kaşlarımı angut bi kuaför baya inceltti, ben de 1 aydır aldırmıyorum ve önceki şekli acayip bozulmuş, çıkmayan yerler var.. sarmsak kullandım hint yağı, badem yapı, susam yağı, bir sürü şey denedim şu 1 ayda, hiiç birinin faydası yok..

yılan yağını da mesela kulak çöpüyle küçük bi yere sürüp denesem mi orda çıkıcak mı die, ne dersiniz??

fikirlerinize çok ihtiyacım var..CADIARZU

Back