iyiyim ablacığım, sen nasılsın? bir güne daha başladık bakalım hayırlısı :))
ben de iyim tatlım benim sabahın köründe pazara gittim börek için çökelik almaya tevhid yapıcamda 4444 selatı tefriciye okudum, tevhit çektim, annem 41 yasin okudu, eşimde 41 yasin okuyor anlıycan biraz koşturmaya başladım allahım inşallah dualarımı kabul eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: kızlar sizin için de dua edicen varmı özel dua isteyena.s
ben de iyim tatlım benim sabahın köründe pazara gittim börek için çökelik almaya tevhid yapıcamda 4444 selatı tefriciye okudum, tevhit çektim, annem 41 yasin okudu, eşimde 41 yasin okuyor anlıycan biraz koşturmaya başladım allahım inşallah dualarımı kabul eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: kızlar sizin için de dua edicen varmı özel dua isteyena.s
Hava çok güzel bugün, böyle olunca keyfim yerinde oluo benim kaydirigubbakcemile2
Kahvaltımı da yaptım, sigaramı da içtim, ooooooohhh :dance:
bende çokdan kahvaltımı yaptım üstüne çayım içtim işlere giriştim şuan kendime mola verdim çay faslındayım yine :))
tünaydınnnnnnn , iyi hafta sonlarıııııııa.s
tünaydınnnnnnn , iyi hafta sonlarıııııııa.s
allah hepinizden razı olsun canlarım hepiniz için dua edicem azelyacım hayatım heralde tefriciyeden bahsediyorsun onu günde 200- 2500 okuduğum oldu çok kısa bir dönemde bitirdim sende kısa bir sürede bitirirsin inşallah allah hepinizin dualarını kabul etsinn:Saruboceq::Saruboceq:dualattıktan sonra tekrar başlıyacağımsırnaşık şey
Tünaydın güneş aplam :dance:tünaydınnnnnnn , iyi hafta sonlarıııııııa.s
Tünaydınnn... Hoş geldin :teytey:
oooooo topiğimizde güneş açtıııalkisalkisalkisalkisalkisalkis sana da tünaydın ablacım nasılsın a.s.
şeker fatoş nasılsın bacuummmm:1hug:
İyiyim bal küpüsüü, Şimdi öğlen yemeğimi yedim, mesainin bitmesini bekliyorum hihoyyythihoyyyt sen nasılsın :uhm:
ne olsun dedimya koşturuyoruz biraz diye o yüzden ben de anca kahvaltı yaptım
merhaba hatunlar , nasılsınız son birkaç saattir? ben fecii açıktım yemeğe gidiyorum görüşmek dileğiyle...
Gel ben ısmarliym sana yemek :1hug:
kızlar bana gelin ben size yemek hazırlarım dışarlarda yemeğinn:dance: üstelik çaylar şirketten:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?