• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

iyiyim ablacığım, sen nasılsın? bir güne daha başladık bakalım hayırlısı :))

ben de iyim tatlım benim sabahın köründe pazara gittim börek için çökelik almaya tevhid yapıcamda 4444 selatı tefriciye okudum, tevhit çektim, annem 41 yasin okudu, eşimde 41 yasin okuyor anlıycan biraz koşturmaya başladım allahım inşallah dualarımı kabul eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: kızlar sizin için de dua edicen varmı özel dua isteyena.s

ben de iyim tatlım benim sabahın köründe pazara gittim börek için çökelik almaya tevhid yapıcamda 4444 selatı tefriciye okudum, tevhit çektim, annem 41 yasin okudu, eşimde 41 yasin okuyor anlıycan biraz koşturmaya başladım allahım inşallah dualarımı kabul eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: kızlar sizin için de dua edicen varmı özel dua isteyena.s

Allah kabul etsin inşallahh yerimseniben
Benim içinde dua et, sağlık, huzur, mutluluk, aşk ve para :dance::dance:

ALLAH razı olsun ablam düşünmen yeter ama sen yine hayırlı bir kısmet huzurlu bir hayat dileyebilirsin benim için :))

Hava çok güzel bugün, böyle olunca keyfim yerinde oluo benim kaydirigubbakcemile2
Kahvaltımı da yaptım, sigaramı da içtim, ooooooohhh :dance:

Ohhh afiyet bal şeker olsun sırnaşık şey

bende çokdan kahvaltımı yaptım üstüne çayım içtim işlere giriştim şuan kendime mola verdim çay faslındayım yine :))

Ben yeni yaptım sigaramı da içtim :delphin:

Allah kabul etsin canım...Ben okumak istiyorum ya ev alabilmek için benneyaptımki Kaç günde bitirmek gerekiyor o duayı canım?

allah hepinizden razı olsun canlarım hepiniz için dua edicem azelyacım hayatım heralde tefriciyeden bahsediyorsun onu günde 200- 2500 okuduğum oldu çok kısa bir dönemde bitirdim sende kısa bir sürede bitirirsin inşallah allah hepinizin dualarını kabul etsinn:Saruboceq::Saruboceq:dualattıktan sonra tekrar başlıyacağımsırnaşık şey

allah hepinizden razı olsun canlarım hepiniz için dua edicem azelyacım hayatım heralde tefriciyeden bahsediyorsun onu günde 200- 2500 okuduğum oldu çok kısa bir dönemde bitirdim sende kısa bir sürede bitirirsin inşallah allah hepinizin dualarını kabul etsinn:Saruboceq::Saruboceq:dualattıktan sonra tekrar başlıyacağımsırnaşık şey

Amin canım amin, Çalışmasam daha çabuk okurdum benneyaptımkibenneyaptımki

tünaydınnnnnnn , iyi hafta sonlarıııııııa.s
Tünaydın güneş aplam :dance:

azelyacım başlayana kadar hayatım bi başlasan gerisi geliyor allah yardım ediyor merak etme kıızzzz canısı senin adın neydidelikafadulden

fatoş tanıyorum hayatım resimlerde de gördüm gerçekten o güleç yüzünü:dance:

merhaba hatunlar , nasılsınız son birkaç saattir? ben fecii açıktım yemeğe gidiyorum görüşmek dileğiyle...

Back