• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

maşallah ALLAH tamamına erdirir inşallah , demekki bir tek ben tamamen bekarım aranızda :((

26 yaşındayım ablacığım, doğma büyüme samsundayım hatta üniversiteyi bile burda okudum hiçdışarda yaşamadım. hep derim zaten erkek olsam askerliği de burda yapardım diye :))

allah hayırlısını versin:Saruboceq: geç olsun güç olmasın azella hadi el at arkanda destekçiyiz:lepi:

allah hayırlısını versin:Saruboceq: geç olsun güç olmasın azella hadi el at arkanda destekçiyiz:lepi:

Kız azella değil kaydirigubbakcemile3 orayı da severim çok sık giderim ama ismimi çaldılar -tatlicadiarzu-
bu arada ben kaçtım kızlar, az paşamı dışarı çıkarayım hava alsın yavruguşum :jeyyar:
Öptüm sizi hoşçakalına.s.

amin ablacığım,haklısın sanırım fatoşcuğum hadi ben beceriksizim becerikliye de denk gelmemişim :)

ayşegül hayatım bu işler sebepsiz olmaz seni biri görür birine tavsiye eder ama nasibini azda sen arıycanyerimseniben

Kız azella değil kaydirigubbakcemile3 orayı da severim çok sık giderim ama ismimi çaldılar -tatlicadiarzu-
bu arada ben kaçtım kızlar, az paşamı dışarı çıkarayım hava alsın yavruguşum :jeyyar:
Öptüm sizi hoşçakalına.s.

:roflol::roflol::roflol: idare et canısı napimm hadi görüşürüz by

ev tekstil toptancısıyız ablacığım karadeniz sahil boyu satış yapıyoruz.sen ev hanımı mısın?

ev tekstil toptancısıyız ablacığım karadeniz sahil boyu satış yapıyoruz.sen ev hanımı mısın?

evlenmeden önce çalışıyordum tasarımcıydım evlenince eşim istemedi eee çocukda olunca çalışma hayatı bitti kızlar akşam 21.00 de ben buradayım isterseniz gelin şimdilik çıkmak zorundayım :CüvCüv:kızımın karnı acıkmış cokacimcoookben çıkıyorun öptüm bacılar sizleriiii:1hug:a.s.

Back