• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

Bende geldim bende geldimm :):) nasılsınız gülnur ablacım sen neler yapıyorsun özeline msj attım neden giremediğimi müsait oldukca hemen kacıp içerden geliyorum bugun hava ne kadar güzel demi ben samsuna gelmek istiyorum sahile ama işte maddi kondan evdeyim sürekliiiii bende samsun merkezde oturmak istiyorummm banane banane......senağlama

Bende geldim bende geldimm :):) nasılsınız gülnur ablacım sen neler yapıyorsun özeline msj attım neden giremediğimi müsait oldukca hemen kacıp içerden geliyorum bugun hava ne kadar güzel demi ben samsuna gelmek istiyorum sahile ama işte maddi kondan evdeyim sürekliiiii bende samsun merkezde oturmak istiyorummm banane banane......senağlama

merhaba gülsenem,samsunun neresinde yaşıyorsun? bende samsunun tam göbeğindeyim ama sahile inemiyorum işler o kadar yoğun ki ?

hoşgeldin yeni gelin nasılsın?canımmmm

ben çarsambada oturuyorum samsunu cok seviyorum o yüzdende oada oturmak istiyorum inş esim iş bulabilirse samsunda oraya tasınacagız ben evde boş oldugum için gezmek istiyorum çarsambadada gezecek yer yok o yüzden sıkıntıdan batlıyorum :çok üzgünüm:

kızlar ben kaçtım size iyi sohbetler hepini öpüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tmm ablacım kzucugunuda kocaman öpüyorum 6 ay sonra bende anne olacagım yasasınnnnnn :):):) Kendine cok iyi bak ablacıgım görüşürüzz.......

merhaba arkadaşlar bende samsunda oturuyorum yeşilyurtta migrosta buluşmaya ne dersiniz buluşma günü kesinleşince lütfen rica etsem bana profilden msj atın bu sayfayı bulamazsam diye

Back