• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

evlenmeden önce çalışıyordum tasarımcıydım evlenince eşim istemedi eee çocukda olunca çalışma hayatı bitti kızlar akşam 21.00 de ben buradayım isterseniz gelin şimdilik çıkmak zorundayım :CüvCüv:kızımın karnı acıkmış cokacimcoookben çıkıyorun öptüm bacılar sizleriiii:1hug:a.s.

bisde öptük :1hug:

afiyet olsun ablacığım kuzuna , sizede kolay gelsin kızlar , görüşrüz

Slm tatı ablalarım benim gelininiz geldi 1 2 gün giremedim bi cok arkadasımız oldu gülnur ablacım nasılsın? Bende samsunda yeni oldugun için inş burada bi cok arkadasım olacak ama su anda kimsecikler yok hepinizi kocaman öpüyorummmmmm:1hug:

Slm tatı ablalarım benim gelininiz geldi 1 2 gün giremedim bi cok arkadasımız oldu gülnur ablacım nasılsın? Bende samsunda yeni oldugun için inş burada bi cok arkadasım olacak ama su anda kimsecikler yok hepinizi kocaman öpüyorummmmmm:1hug:

görünmüyorsun artık ortalıklarda kaçak:)

iyi akşamlar ,biz buluştuk ,hadi samsunlular sıra sizde ,fotoları bekliyorum sabırsızlıkla ,izmirden sevgilerrrrrrŞeniz

iyi akşamlar ,biz buluştuk ,hadi samsunlular sıra sizde ,fotoları bekliyorum sabırsızlıkla ,izmirden sevgilerrrrrrŞeniz

en kısa zamanda bizde buluşucaz inşallah buarad güneş ablam çok tatlı çıkmışsın yerimseniben gerçekten seni görebildiğime çok sevindim :1hug:

slmm samsunluuu kızlarrr mende geldimmkaydirigubbakcemile4 nasıınızz bakemm gerçii gülnurdan başkasını tanımıyorum ama tanışalım.:utangac:..isterseniz tabii ..
ben duygu samsun vezirköprüden 19 yaşındayımm çalışmıyorumm:):)kısaca böleehihoyyyt

günaydın hatunlar,nasılsınız? güzel bir haftasonu geçirmeniz dileklerimle...

iyiyim ablacığım, sen nasılsın? bir güne daha başladık bakalım hayırlısı :))

yine sayfamız şenlenmiş güzeller sayesind ehihoyyythihoyyyt sizleri çoookkkkk seviyorum canlarımmmmmkaydirigubbakcemile3

bende çokdan kahvaltımı yaptım üstüne çayım içtim işlere giriştim şuan kendime mola verdim çay faslındayım yine :))

Back