• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

hoşbuuldum :) nee halay mı var o zamn bende horonun başını çekeyim var mı bilen ?

canım halayı biz çekiyoruz:teytey::teytey:sana kolbasti ayırdık sen onu oynıycannn:roflol::roflol::roflol::roflol:

kolbastı bilmiyorum ama horonu döktürürüm valla , neyse biz f_cift le o zaman bi halay çekeriz bi horon döneriz:)) ben ayşegül bu arada

Bu konuda sana yardımım dokunabilir belki, ne fiyatı öğreniceksin?

Yatak odası, köşe koltuk, yemek masası, orta sehba, herşey yani delikafadulden
vallahi birden öyle hissetim bacım doğrumu kızzz oooooooohhhhhhhhhh düğün var düğünn attırı verin göbecikleriiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

Yuk anacım o kadar acele değil...Seneye yaza inşallah ama biz şimdiden başlıyoruz almaya, malum kriz, çok taksitli evlenmemeye çalışalım diyoruz...Sen 1 sene daha tut kurtlarını içinde kaydirigubbakcemile3

hoşbuuldum :) nee halay mı var o zamn bende horonun başını çekeyim var mı bilen ?

Hoşgeldin, ben horondan anlamam -tatlicadiarzu-

samsun merkezdeyim canım.işyerim fatih sultan mehmet caddesinde. olsun kızlar ben size horon öğretirim.itina ile horon öğretilir :))

kızlar akşam burda buşmak için randevulaşalımmı uyarmı size giriyormusunuz

heee şimdi anlıyorum düğün hazırlığı yapanımız var :)) ayy ne güzel yaa

Back