o zaman kızını ver kaydirigubbakcemile3 hihoyyyta.s.
bitane gözümün nuru var teyzesi kimselere verememsırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman kızını ver kaydirigubbakcemile3 hihoyyyta.s.
azella nereye kaydoldun canım kız havayı güzel gördü kaçtıııı:roflol::roflol:
Geldim geldim, yok kaçamadım daha bir mola cigara molası verdimdi
bitane gözümün nuru var teyzesi kimselere verememsırnaşık şey
Zaten ben kendime uygun bir eş bulucam da evlenicem de, çocuk yapıcam da ohoooo yetişmez kaydirigubbakcemile3
Kızlar sizin yaşlar kaç bu arada?? Bir de bişey sorcam Samsun'un bazı yerlerini bilmiyorum ben.
Şu mobilyacılar nerde?? kirazlık mı organize sanayi mi? Yoksa ikisi de aynı yer mi :uhm:
Kızlar sizin yaşlar kaç bu arada?? Bir de bişey sorcam Samsun'un bazı yerlerini bilmiyorum ben.
Şu mobilyacılar nerde?? kirazlık mı organize sanayi mi? Yoksa ikisi de aynı yer mi :uhm:
canım sanaide yani eski ve yeni sanayi kirazlık tarafında bilmem anlatabildim mi
Benim yaş 26, yaşladım sanırsam, bu durumda evde de kalmış sayılıyorum :bbo:-tatlicadiarzu-
Mobilya işin mi var senin ?
arkadaş çeyiz düzcek galiba:teytey:
Yok yaşlanmadın ( sen kendine yaşlı dersen ben de yaşlanmış oluom 25 ) kaydirigubbakcemile3
Mobilya işim var evet, bir fiyat almam lazım, şehirde pek beğenmedim bişi :1closedeyes:
İçine mi doğdu kıs :jeyyar:
vallahi birden öyle hissetim bacım doğrumu kızzz oooooooohhhhhhhhhh düğün var düğünn attırı verin göbecikleriiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
slm nerede buluşma yeri aceba ğelmek isterim ben de ayarlarsanız .a
slm nerede buluşma yeri aceba ğelmek isterim ben de ayarlarsanız .a