• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

slm kızlar gülnur mrb canım nasılsın ,buluşun buluşun resimleri bekliyorum
bizde yarın buluşuyoruz izmirliler olarakhihoyyytŞeniza.s.

[/Q

ablacım hoşgeldin seni burada gördüğüme inan çok sevindim oooo siz bizden önce buluşuyorsunuz önce biz görücez sizleri inşallah güzel bir gün geçirirsiniz bize daha var anca toplamaya çalışıyorum hemşehrilerimi bakalım ne zamana buluşabilicez

KK deki tüm samsunlu arkadaşlar baharın gelişini hepbirlikte buluşarak kutlamaya arkadaşlığımızı ve dostluğumuzu sağlamlaştırmaya varmısınız?:sm_cool:
topiğiniz hayırlı olsun samsunlularım.Toplanın toplanın da özlem gidereyim bende resimlerinize bakarak
topiğin hayırlı olsun canım....biz sarıböceğ felan daha evvel bir buluşma yapmıştık...ama tabii bir daha yapılabilir...o zamanda çok kişi toplanamamıştık...ama yinede güzeldi....bu aralar biraz koşturmam var...ama topiği takip ederim....kararlaştırdığınız günüde kendime ayarlamaya çalışırım....beloş benim kızkardeşim...onada bahsederim topikten...onunda işyeri sorumlulukları biraz yoğun son dönemde...yorgun düştüğü için eskisi kadar giremiyordu siteye...aslında benden daha faal ve ataktır...her yere yetişmeye çalışır bacım,ama ne yapsın dinlenmekte lazım:)))ne ise fırsat buldukça gelip topiği takip ederim..tüm samsun'lu hanımlarada selam ve sevgiler....esenkalın

canım bende sizleri uzun zamandır kk da göremiyorum gerçi bende çok fazla kk da hatta pc başında olamıyorum

selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun bende samsunluyum ama izmirde oturuyorum bizimde yarın var buluşmamız artık birbirimizin resimlerine bakarız ...ben inş yaza gelicem oraya ..2 arkadaşımla buluşma hayyalleri kuruyoruz ama kısmet ..tabi ..hadi bakalım ..kolay gelsin .

kuusuum sendemi samsunlusun. yaa inşallah yarın bir fırsat bulurda buluşmaya gelebilirim senide tanımış olurum.şimdi dahada çok istiyorum gelebilmeyi...

bende iyiyimmm bu arada isim neydii?gülnur muu yoksa nik mi bu sadee ben duygu söyleyimmm:):)

bende memnun olsum gülnur:):)
ben samsun vezriköprüüü..
baya arası varr yaa uff....
hem zatenn samsuna 3 kezz geldimm topu topuuu:(:(
buluşcak olsakda bulamam sanırsamm:):)
nys bakıcazz zamanlaa olur herşeyy:)..evlisin sanırımm

olsun hemşehrim ben misafir ederim seni dede tarafından akraba sayılırız zaten :roflol::roflol: evet evliyim 1 tane kızım var bundan böyle samsunlular artık burda senide burda görmek isterim varsa atnıdığın davet edebilirsin canım

teşekkür ederim canım benim demek siz yarın buluşuyorsunuz heyecan var mı? kuusuum yerimseniben hemen resimlerinizi koyunda görelim a.s bize daha var anca toplanmaya çalışıyoruz hayırlısı bakalım hayatım burayada beklerim kendine iyi bak............
ayyy olamzmı canım ya gerçekten garip bişey ..yani yeni insanlar tanımak dostluklar kurmak heyecan verici ..inş sizde yaşarsınız ..:utangac:
ay evet güneş ablam ..inş yarın buluşuyoruz ..hihoyyyt
topiğiniz hayırlı olsun samsunlularım.Toplanın toplanın da özlem gidereyim bende resimlerinize bakarak

canım bende sizleri uzun zamandır kk da göremiyorum gerçi bende çok fazla kk da hatta pc başında olamıyorum

kuusuum sendemi samsunlusun. yaa inşallah yarın bir fırsat bulurda buluşmaya gelebilirim senide tanımış olurum.şimdi dahada çok istiyorum gelebilmeyi...

ayyy evet bende sevindim ..canım ..inş yarın görüşürüz ...öptüm ..inş bi gün kısmet olurda samsun da da buluşuruz ..yani ben yaza inş gleicem ama ..kaydirigubbakcemile5

gülnurcum iyi geceler cnm ...yatıcam bakınıyorum selam vereyim dedim ..görüşürüz inş yarın ..kendine iyi bak ...öptüm .

Back