• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

kızlar ablanız geldiiiikaydirigubbakcemile4

kızlar bu topimizin hali ne?

hani niye kimse yok?

iyiki 3 4 gün izinliydim çil yavrusu gibi dağılmışsınız

halaylar çekilmemiş, kurtlar dökülmemiş:oklava::oklava::oklava:

yarın yoklama var herkezi burda göricemmmm:oklava::oklava:

ANKARADAN SAMSUNA KUCAK DOLUSU SEVGİLER :1hug:a.s.

BOL KATILIMLI BİR BULUŞMA DİLİYORUM :enbuyukkk::enbuyukkk:

ANKARADAN SAMSUNA KUCAK DOLUSU SEVGıLER :1hug:a.s.

BOL KATILIMLI BıR BULUŞMA DıLıYORUM :enbuyukkk::enbuyukkk:

samsundan da ankaraya kucak dolusu sevgi ve selemler inşallah canım ablacım biraz kalabalık olucaz diye tahmin ediyorum artık resimlere bakarsınız:teytey:

ANKARADAN SAMSUNA KUCAK DOLUSU SEVGİLER :1hug:a.s.

BOL KATILIMLI BİR BULUŞMA DİLİYORUM :enbuyukkk::enbuyukkk:

teşekkürler ,ankarayı çok severim , neresindesiniz? samsunlu olup ankarada yaşayan çok var diye biliyorum

GÜNAYDIIIIN SAMSUUUUNa.s.a.s.

samsundan da ankaraya kucak dolusu sevgi ve selemler inşallah canım ablacım biraz kalabalık olucaz diye tahmin ediyorum artık resimlere bakarsınız:teytey:
SABIRSIZLIKLA BEKLıYORUM RESıMLERıNıZı a.s BıZDE ANKARA OLARAK 23 MAYISTA
BULUŞACAĞIZ ıNŞALLAH SıZLERDE BıZıM RESıMLERE BAKARSINIZ
:1hug:a.s.

teşekkürler ,ankarayı çok severim , neresindesiniz? samsunlu olup ankarada yaşayan çok var diye biliyorum
EVET CANIM ANKARA SEVıLMEYECEK BıR ŞEHıR DEĞıLDıR,
BEN KAVAKLIDEREDEYıM, YANı ÇANKAYAYA BAĞLI, ANKARADA ÇOK SAMSUNLU VAR OLMAZMI, RESıMLERıNıZı BEKLıYORUM,
SıZ BULUŞUN BıZDE RESıMLERDEN SıZLERı TANIYALIM a.s:1hug:a.s.

Son düzenleme:
günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? inşallah kalimera abla buluşunca resim ekleyeceğiz ama geçmiş mesajlara ben resim ekledim ordan beni daha erken tanıyabilirsin :))

geliyorum bak gülnur ablacım yok yazılmamak için hep burdayım şikayet ediyom gülsemin yok ortada eh diğerleride arada bi giryolar ammmmmaaaa ben heppp burdaydımmm lol kaydirigubbakcemile4

samsunun gülleri günaydınnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güzel bir gün geçirmek dileğiylealkisalkisalkis

kızlar hepinizi çok özledim :1hug:

idare eder ablacığım, ben pek bişey anlamadım editörün yazdığından sen anladın mı ? kendi silse haber verirdi zannediyorum,demekki site tarafından silinmiş öyle oluyor değil mi

evet ben de öyle algıladım
bizde silelim o zaman :jeyyar:ama yine de birşey anlamadımkafamçokkarıştı
sarı böcüğüm ayın 26sında gelicem bensiz toplanmayın dedi gelsede toplansak havaları güzel gördükçe artık duramıyorumhihoyyytkaydirigubbakcemile2

bu ayın 26 sından bahsediyorsak ablacığım salı gününe geliyor.aynı haftanın pazarı olabilir mi sence 31 mayısssss!

günaydınnnn kızlarrr ablacım buluşma için sanırım mayısın son haftasını düşünüyorsunuz maalesef ben yokum ozamanda senağlama

günaydın samsunlu hatunlar,nasılsınız bugün? gülnur abla nerelere kayboldun yine? sen gelmeyince kimsecikler olmuyor burda ne hikmetse

Back