• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

herkese merhaba kızlar nasılsınız ben bugun cok mutluyum yarın niaşnlım askerden geliyor nihayet bitti askerliğimz

jale hadi gözün aydın tatlım düğüne bizleride davet etmeyi unutma halayın başını ben çekicem sözzz:teytey::teytey:

kızlar merhaba ve tabii gülnur'cuğum sanada....diyaloglara çok katılamadım ama topiği takip ediyorum:)))inşallah Allah'tan birşey çıkmazsa toplantıyıda katılacağım...jaleli seninde gözünaydın :))) hadi hayırlısı olsun...şimdi sıra düğünde artık değil mi:) Allah ağzınızın tadını bozmasın....

tamam ablacım iyi takip et sakın buluşma gününü kaçırma çünki hep birlikte olalım istiyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın samsunun güzel hatunları nasılsınız bugün? ben çok iyiyim. duydum kadarıyla akşam kıraç ve volkan konak konseri varmış,ben kesin konserdeyim yani iş çıkışı :)) siz ne alemdesiniz?

herkeze günaydınnnn:sm_cool:

ablasının gülü nasılsın?evet duydum eşim gidelim diyor belki bizde gideriz

herkeze günaydınnnn:sm_cool:

ablasının gülü nasılsın?evet duydum eşim gidelim diyor belki bizde gideriz

naber abla nerelerdesin yaa kaç vakittir karşılaşamıyoruz? yani doğrumu duymuşum volkan konak la kıraç mı var delikafadulden gidin tabii abla kaçırmayın bu fırsatı bence şahsen ben öyle yapmaya çalışacağım

canım farkındayım eskisi gibi giremiyorum bu aralar çok misafirim geldi allah eksikliklerini göstermesin bizde eşimle birazdan muhtar amcama gidecez kızımı kelebek sınıfına göndericem önceden muhtara gidip kayıt yaptırmak gerekiyormuş.bu yaz telaşım çok hayatım kardeşimin düğünü var ağustosun 5 de şimdi onun koşturmasını içerisindeyiz
çarşıları atl üst ettim samsun kazan ben kepçe hiç hoş bir kıyafet bulamadım:1no2:
ben ne giycem ayşegülllll:uhm:
belki yeni birşeyler gelmiştir yine aşşa ineyim bakim:çok üzgünüm:

canım farkındayım eskisi gibi giremiyorum bu aralar çok misafirim geldi allah eksikliklerini göstermesin bizde eşimle birazdan muhtar amcama gidecez kızımı kelebek sınıfına göndericem önceden muhtara gidip kayıt yaptırmak gerekiyormuş.bu yaz telaşım çok hayatım kardeşimin düğünü var ağustosun 5 de şimdi onun koşturmasını içerisindeyiz
çarşıları atl üst ettim samsun kazan ben kepçe hiç hoş bir kıyafet bulamadım:1no2:
ben ne giycem ayşegülllll:uhm:
belki yeni birşeyler gelmiştir yine aşşa ineyim bakim:çok üzgünüm:

hee hee benim doğum günümde sizin düğününüz varmış kaydirigubbakcemile3 ablacığım ben kuzenin düğününde giymek için abiye aldım tüm samsunu gezdim ve modeline göre en uygun fiyatı polatda buldum.mecidiyede polat mağazası varya sen oraya bir bak abla ben cumartesi aldım bi dene ordan sositososito

ayşegülcümmm ben çıkıyorum hayatım şu muhtarın yanına bi gidim

şekerin var mı? unun var mı? yağın var mı? sorimmmmmm:jeyyar:

ne duruyon helva yap diyimmm:oklava:

sonra senide çağrırım löpletirizzz:roflol::roflol::roflol:

hee hee benim doğum günümde sizin düğününüz varmış kaydirigubbakcemile3 ablacığım ben kuzenin düğününde giymek için abiye aldım tüm samsunu gezdim ve modeline göre en uygun fiyatı polatda buldum.mecidiyede polat mağazası varya sen oraya bir bak abla ben cumartesi aldım bi dene ordan sositososito

gerçekten mi:roflol: hayatım düğünümüze seni de beklerim hem doğum günü kutlamış oluruz pastanın üstüne mum da dikerim üflersin :roflol::roflol::roflol:tamam hayatım bi uğrimm bugün inşallah işim rast gider hadi seni kocaman öptüm allaha emanet ol:1hug:

günaydın hatunlar naber? gülnur ablacığım nasılsın ,,ne yaptın kıyafet işini?

hoşgeldin ablacığım , bende çok aradım üzerime göre bulamasam diktirecektim ama sonunda buldum şükür diktirmekden kurtuldum.nasılsın bu arada keyifler nasıl?

iyim iyim şükür hadi bir halay çekelimde ablan az kafayı toparlasın:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey:

Back